|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Najbolj srčkana imena za deklice

Helena Primic, 27.1.2024
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom imen, v članku pa vas čaka seznam slovenskih različic.

image
Mami in oči, jaz sem vajina najbolj sladka deklica na svetu!
/281


Čeprav bi se nekatere feministke morda zgražale, če si za deklico zaželimo srčkano ime, so v resnici srčkani vsi dojenčki in otroci.

Ko se nagajivo smejijo. Ko se pretvarjajo, da so odrasli. Ko se smejijo v spanju kot angelčki (Tukaj preverite, zakaj nekateri dojenčki ponoči ne spijo!). Ali ko nekaj ušpičijo, potem pa nas nedolžno pogledajo s svojimi srčkanimi "učkami". 

 

Od Ariele do Tili

Če torej želite svoji deklici, ki jo še nosite pod srcem, dati srčkano ime, ki se mu je nemogoče upreti, preverite seznam spletne strani Motherandbaby.co.uk najbolj sčrkanih angleških imen v galeriji zgoraj, kjer boste pod vsakim imenom našli tudi kratek opis imena.

 

PREBERITE TUDI: Najpogostejša otroška imena za leto 2020

 

Če bi ta imena prevedli v slovenščino (nekatera smo enostavno izpustili, ker v slovenskem prevodu ne delujejo tako sčrkano kot v angleščini) in dodali še druga slovenska prisrčna imena, dobimo seznam naslednjih najbolj srčkanih imen za deklice:


- Ariela

- Bela

- Elsi

- Evi in Ivi

- Gracija

- Harmoni

- Heidi ali Hajdi

- Kloi

- Lajla

- Lili

- Ljubica

- Lola

- Loti

- Marjetica

- Mia

- Mili ali Mila

- Moli

- Narcisa

- Neli

- Ofelija in Olivia

- Piksi

- Popi

- Rožica ali Rozalija

- Snežinka

- Sofija ali Sofia

- Tili

 

Je tudi vam poskočil sladkor v krvi? Vsekakor imena, ki ujamejo vse tisto sladko in srčkano pri otrocih, ki nam tudi s svojim imenom "stopijo" srce.

 

Če menite, da smo kakšno srčkano ime pozabili in bi moralo nujno biti na seznamu najbolj srčkanih imen za deklice, pa nam javite na naši Facebook strani in z veseljem bomo seznam dopolnili.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
15
Najlepša pomladna otroška imena
Prihaja pomlad in če ste v veselem pričakovanju, smo prav za vas pripravili seznam najlepših pomladnih imen za dekleta i...
14
Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
12
Otroška imena povezana z naravo
Preverite 30 čudovitih fantovskih in dekliških imen, ki izvirajo iz ljubezni do narave.
8



Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najpopularnejša vikinška imena za dečke in...
Preverite najpopularnejša vikinška imena za dečke in deklice, ki smo jih nekoliko poslovenili in razvrstili po abecedi.