|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Naravna zaščita ženskih intimnih predelov

Tamara Djordjic, 9.2.2024
Quandisa by LUXURY INTIMATE olje je razvito od žensk za ženske, ki razumejo pomen zdrave intimne nege in si prizadevajo za odpravo sramu, ki še vedno obdaja to temo.

image
Veliko žensk se sooča z različnimi nevšečnostmi povezanimi z intimno higieno, ki so pogosto napačno pripisane nezadostni čistoči. (Foto: Freepik.com)
/11


Lepota in nega sta sestavni del našega vsakdanjika, kjer kozmetična industrija ponuja obilo izdelkov za lepoto in pomlajevanje. Vendar pa, ko se obrnemo k intimni negi, opazimo očitno pomanjkanje raznolikosti. Na policah prevladujejo skromne izbire nevpadljivih intimnih mil ter obsežna ponudba sanitarnih izdelkov in kondomov različnih velikosti, ki jih ni mogoče spregledati. Govoriti o intimni negi in njenih težavah pa še vedno ostaja tabu, kljub temu da se mnoge ženske srečujejo s temi izzivi.

 

Veliko žensk se sooča z nevšečnostmi

Vendar ne gre zgolj za šalo. Veliko žensk se sooča z različnimi nevšečnostmi povezanimi z intimno higieno, ki so pogosto napačno pripisane nezadostni čistoči. Realnost je, da kljub obilici vode in številnim šamponom v naših kopalnicah, težave, kot so vnetja in srbenje na intimnih predelih, ostajajo. Sodobni življenjski slog ne prispeva k izboljšanju situacije, zato je izbira pravilne in naravne nege ključnega pomena.

 

luxury

 

Li Quandisa by LUXURY INTIMATE

Li Quandisa by LUXURY INTIMATE predstavlja 100% naravno intimno olje, razvito v sodelovanju z naravo, z namenom zaščititi ženske intimne predele pred morebitnimi težavami. To olje ni zgolj produkt, ampak obljuba podpore in razumevanja za vse ženske, ki se soočajo s tovrstnimi izzivi. Li Quandisa by LUXURY INTIMATE olje je razvito od žensk za ženske, ki razumejo pomen zdrave intimne nege in si prizadevajo za odpravo sramu, ki še vedno obdaja to temo.

 

luxury 

 

Naj bo to sporočilo opomnik, da nihče ni sam in da težave intimne nege niso tabu. Skrb za intimno zdravje je pomembna in z uporabo pravih, naravnih izdelkov, kot je Li Quandisa by LUXURY INTIMATE intimno olje, je mogoče ohranjati zdravje in dobro počutje naših intimnih predelov.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kakšen nedrček za dojenje izbrati?
Pri nakupu nedrčka za dojenje, se vam hitro lahko zgodi, da boste ob bogati izbiri pozabili na funkcionalnost nedrčka in...
3
Strije v nosečnosti
Nadležne in zelo nezaželene strije so strah skoraj vsake nosečnice. Jih je mogoče preprečiti ali enostavno zanje ni prav...
3
Nedrčki so v resnici škodljivi
Znanstvene raziskave so pokazale, da uporaba nedrčka od mladih let naprej ne pomaga podpirati prsnega koša, ne prepreči ...
3
FOTO: Žensko telo je lepo ... tudi po porodu
Porod pusti na ženskem telesu sledi: brazgotine, strije in odvečno kožo. To je realnost, ki pa jo ženske, in tudi mediji...
3



FOTO: Žensko telo je lepo ... tudi po porodu
photo
Porod pusti na ženskem telesu sledi: brazgotine, strije in odvečno kožo. To je realnost, ki pa jo ženske, in tudi mediji...
Dnevni make up v petih minutah
Napotki za dnevno ličenje v petih minutah.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?