|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NORSAN OMEGA-3 KIDS – najboljše za naše najmlajše

P.R., 19.5.2023
Čeprav je o dragocenih prednostih in koristih morskih Omega-3 maščobnih kislin EPA in DHA znanega že veliko jih še vedno prepogosto podcenjujemo! Omega-3 so še posebno pomembne za naše najmlajše – od rojstva do poznih najstniških let.

image
/11


Zarodki, novorojenčki in otroci potrebujejo Omega-3 predvsem za razvoj možganov in oči. Naši možgani so namreč kar v 60 % sestavljeni iz, od tega pa je 20 % prav esencialnih maščobnih kislin Omega-3. Slednje so zato zelo pomembne za razvoj in vzdrževanje možganskih funkcij, kot so učenje, koncentracija in spomin. Poleg tega Omega-3 prinašajo nešteto koristi našemu telesu, preprečujejo vnetja, podpirajo normalno delovanje srca in zdravje oči.

Da zagotovimo čim boljši razvoj vseh telesnih funkcij je ključno redno uživanje dobrih Omega-3 iz morskih virov že od malih nog. Zato je pomembno, da v prehrano otrok vključimo Omega-3, prilagojene njihovi starosti. Omislimo si lahko mastne morske ribe ali ribje olje, bogato z Omega-3.

V Norsanu priporočamo NORSAN Omega-3 KIDS olje (150 ml), ki vsebuje uravnoteženo kombinacijo olja polenovke (bogate z DHA) in ribjega olja (bogatega z EPA). Kot antioksidant je dodano visoko kakovostno organsko oljčno olje. Prijeten okus dopolnjuje olje pomaranče (brez dodanih arom), ki daje olju sadno noto.

 

norsan

 

Kako prepričati malčka, da bo vzel Omega-3 olje?

Redno uživanje Omega-3 je za najmlajše zelo pomembno, to je jasno. Kako pa jih prepričati, da to tudi sprejmejo? Ponujamo vam 3 koristne nasvete, s katerimi boste uživanje Omega-3 naredili igrivo in zabavno.

  • Skrivnostna hrana: Olje Omega-3 KIDS lahko vmešano v različne vrste žitnih ali sadnih kašic, jogurt, sadni sok ali drugo hrano, v kateri otroci ne bodo prepoznali ali okusili olja. Ključna starševska sposobnost: skrivno vmešavanje.
  • Leteča žlica: Ko žlica postane letalo in mamica in očka oddajata smešne zvoke, se mnogim otrokom zasvetijo oči. Z veliko zabave in iger letalo prileti in pristane na jeziku. Pozor: nevarnost razlitja! Ključna starševska sposobnost: avtentična simulacija letenja.
  • Ideja o super moči: Otroci doživljajo lastne sposobnosti po načelu hitreje-višje-dlje in vse, kar podpira te vrednote, se jim zdi nadvse privlačno. Dnevna žlica Omega-3 tako lahko omogoči, da visoko odbita nogometna žoga leti še višje. Ta trik lahko uporabimo tudi pri odraslih. Ključna starševska sposobnost: verodostojna predstavitev super moči s pomežikom.

 

Plan B

Podobno kot odrasli so tudi nekateri otroci bolj občutljivi na nove okuse in strukture in temu primerno lahko zavračajo tudi zelo kakovostno in koristno hrano.

Dobrodošla alternativa našemu Omega-3 olju so sadni, okusni žvečljivi NORSAN Omega-3 Kids želeji z okusom jagode in limone, ki so enostavni za uživanje in okusni, zato jih bodo z veseljem sprejeli skoraj vsi. Ne vsebujejo umetnih dodatkov in sladkorja ter so kot nalašč za žvečenje. Zdrava sladica, ki vsebuje vse pomembne sestavine – enako kot naše Omega-3 Kids olje.

 

norsan

 

S kodo za popust RINGARAJA15 izkoristite 15 % popusta ob nakupu na www.norsan.si/izdelki.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
33
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
13
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
12
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
10



Nižanje imunskega sistema
Naše telo se obnaša VEDNO zelo racionalno. Ob pomanjkanju energije racionalno izloči vse tiste funkcije, ki v tistem tre...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?