|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NORSAN OMEGA-3 KIDS – najboljše za naše najmlajše

P.R., 19.5.2023
Čeprav je o dragocenih prednostih in koristih morskih Omega-3 maščobnih kislin EPA in DHA znanega že veliko jih še vedno prepogosto podcenjujemo! Omega-3 so še posebno pomembne za naše najmlajše – od rojstva do poznih najstniških let.

image
/11


Zarodki, novorojenčki in otroci potrebujejo Omega-3 predvsem za razvoj možganov in oči. Naši možgani so namreč kar v 60 % sestavljeni iz, od tega pa je 20 % prav esencialnih maščobnih kislin Omega-3. Slednje so zato zelo pomembne za razvoj in vzdrževanje možganskih funkcij, kot so učenje, koncentracija in spomin. Poleg tega Omega-3 prinašajo nešteto koristi našemu telesu, preprečujejo vnetja, podpirajo normalno delovanje srca in zdravje oči.

Da zagotovimo čim boljši razvoj vseh telesnih funkcij je ključno redno uživanje dobrih Omega-3 iz morskih virov že od malih nog. Zato je pomembno, da v prehrano otrok vključimo Omega-3, prilagojene njihovi starosti. Omislimo si lahko mastne morske ribe ali ribje olje, bogato z Omega-3.

V Norsanu priporočamo NORSAN Omega-3 KIDS olje (150 ml), ki vsebuje uravnoteženo kombinacijo olja polenovke (bogate z DHA) in ribjega olja (bogatega z EPA). Kot antioksidant je dodano visoko kakovostno organsko oljčno olje. Prijeten okus dopolnjuje olje pomaranče (brez dodanih arom), ki daje olju sadno noto.

 

norsan

 

Kako prepričati malčka, da bo vzel Omega-3 olje?

Redno uživanje Omega-3 je za najmlajše zelo pomembno, to je jasno. Kako pa jih prepričati, da to tudi sprejmejo? Ponujamo vam 3 koristne nasvete, s katerimi boste uživanje Omega-3 naredili igrivo in zabavno.

  • Skrivnostna hrana: Olje Omega-3 KIDS lahko vmešano v različne vrste žitnih ali sadnih kašic, jogurt, sadni sok ali drugo hrano, v kateri otroci ne bodo prepoznali ali okusili olja. Ključna starševska sposobnost: skrivno vmešavanje.
  • Leteča žlica: Ko žlica postane letalo in mamica in očka oddajata smešne zvoke, se mnogim otrokom zasvetijo oči. Z veliko zabave in iger letalo prileti in pristane na jeziku. Pozor: nevarnost razlitja! Ključna starševska sposobnost: avtentična simulacija letenja.
  • Ideja o super moči: Otroci doživljajo lastne sposobnosti po načelu hitreje-višje-dlje in vse, kar podpira te vrednote, se jim zdi nadvse privlačno. Dnevna žlica Omega-3 tako lahko omogoči, da visoko odbita nogometna žoga leti še višje. Ta trik lahko uporabimo tudi pri odraslih. Ključna starševska sposobnost: verodostojna predstavitev super moči s pomežikom.

 

Plan B

Podobno kot odrasli so tudi nekateri otroci bolj občutljivi na nove okuse in strukture in temu primerno lahko zavračajo tudi zelo kakovostno in koristno hrano.

Dobrodošla alternativa našemu Omega-3 olju so sadni, okusni žvečljivi NORSAN Omega-3 Kids želeji z okusom jagode in limone, ki so enostavni za uživanje in okusni, zato jih bodo z veseljem sprejeli skoraj vsi. Ne vsebujejo umetnih dodatkov in sladkorja ter so kot nalašč za žvečenje. Zdrava sladica, ki vsebuje vse pomembne sestavine – enako kot naše Omega-3 Kids olje.

 

norsan

 

S kodo za popust RINGARAJA15 izkoristite 15 % popusta ob nakupu na www.norsan.si/izdelki.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Čas je za igro!
Nič ni lepšega kot opazovati svojega otroka pri igri in ni malo staršev, ki želijo te trenutke posneti ali fotografirati...
5
Zakaj starejši otrok ne bi smel biti varuš...
Ruski psiholog Vladimir Petrov je objavil študijo o tem, zakaj naj se starši pri skrbi za mlajše otroke izogibajo prelag...
4
Razigrani otroci hitreje spregovorijo
Fiziologi so odkrili neposredno povezavo med razvojem govora in pravilno motoriko rok. To je še posebej opaziti pri otro...
4
V torek se tudi v vrtce vračajo otroci
V torek se vrtci spet odpirajo. Kako bo potekalo varstvo in kaj lahko malčki pričakujejo, smo se pogovarjali z ravnatelj...
4



Kako poskrbeti, da bo otrok dovolj pil?
Dehidracija je zelo resna zdravstvena težava, ne le v vročih mesecih, ampak skozi vse leto. Tako otroci kot odrasli mora...
Pravilno čiščenje igračk za kopanje
Kako boste pravilno očistili igračke za kopanje? Narediti morate samo eno stvar, da se v njih ne bo razrasla plesen.




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?