|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NOVO ZA STARŠE: Spletni tečaj Najsrčekbije - tečaj prve pomoči otrokom

DANU filantropija, 11.11.2020
Z opravljenim tečajem Najsrčekbije se boste počutili bolj samozavestno in še ob tako zahtevni situaciji boste ostali mirni ob zavedanju, da vašemu otroku znali pravilno in pravočasno pomagati.

image
NOVO ZA STARŠE: Spletni tečaj prve pomoči dojenčkom in otrokom
/11


Dragi starši,

vsem nam sta zdravje in varnost naših otrok vselej na prvem mestu. 

Ko smo na pobudo prim. Ivana Vidmarja, dr. med., pričeli z izvajanjem prvih tečajev temeljnih postopkov oživljanja v slovenskih vrtcih in osnovnih šolah, je bilo poznavanje teh postopkov na zaskrbljujoče nizki ravni.

Danes, 10 let kasneje, po več kot 270 izvedenih tečajih v preko 100 različnih vrtcih in osnovnih šolah ter povratnih informacijah 7.500 tečajnikov, lahko brez dvoma zatrdimo, da je Najsrčekbije vodilni tečaj prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja dojenčkov in otrok. 

Zato smo še toliko bolj ponosni in veseli, da bo ta tečaj s srčnim namenom od 18. novembra dalje končno na voljo tudi vam, nam, staršem!


Prijavite se, opravite tečaj in PODARITE brezskrbno otroštvo - PRIJAVA>>


Skupaj z dolgoletno predavateljico, zdravnico, a najprej mamo, Simono Korenčan, dr. med., smo za vas pripravili spletno različico tečaja Najsrčekbije, ki  predstavlja neprimerljivo kombinacijo znanja naših vodilnih strokovnjakov s področja zdravja otrok in 10-letnih izkušenj terenskega dela in interakcije z vzgojno-varstvenimi in pedagoškimi delavci.

Avtorica vas bo na razumljiv način, s praktičnimi prikazi, popeljala skozi 25 skrbno izbranih lekcij, razdeljenih v dva tematska sklopa - prva pomoč in oživljanje dojenčkov in otrok. Tečaj boste lahko opravili v lastnem tempu - kadarkoli in kjerkoli, tudi na telefonu - dostop do vsebin pa vam bomo zagotovili za vedno!

S pridobljenimi veščinami in usmeritvami, boste po tečaju, v kolikor se znajdete v situaciji, katere si sicer nihče ne želi, vendar do nje zlahka pride, sposobni mirno in odločno uporabiti ustrezne postopke ob pravem časubrez strahu, da bi otroku škodovali.



Vas zanima, kako pravilno ukrepati, ko se otroku zatakne košček hrane ali igračka v sapniku? Kaj storiti, če pride do vročinskih krčev ali alergijske reakcije na pik žuželke? Veste kako pravilno oskrbeti otroka, če se poškoduje, opeče, zboli ali zaužije kaj strupenega?

Vse to so stiske, s katerimi se starši pogosto srečujemo in pomembno je, da dobrobit naših otrok ni prepuščena naključju. 

Z opravljenim tečajem Najsrčekbije se boste počutili bolj samozavestno in še ob tako zahtevni situaciji boste ostali mirni ob zavedanju, da vašemu otroku znali pravilno in pravočasno pomagati

 

Prijavite se, opravite tečaj in PODARITE brezskrbno otroštvo - PRIJAVA>>

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Slavnostna podelitev certifikatov NAJSRČEK...
S svečano podelitvijo se je v Kinodvoru v Ljubljani uspešno zaključila prva neprofitna, družbeno koristna akcija NAJSRČE...
2
Najsrčekbije - akcija, ki rešuje življenja!
Najsrčekbije je neprofitna, nacionalna, družbeno koristna akcija, katere osnovni namen je usposabljanje staršev ter peda...
2
Certifikat NSB za vrtce in osnovne šole
Vsi vrtci in osnovne šole, v katerih bo vsaj 75% vseh pedagoških delavcev opravilo tečaj Najsrčekbije, bodo prejeli cert...
2
Komu ni vseeno? Podporniki akcije.
Poglejte eminentno druščino, ki je podprla akcijo Najsrčekbije in ji na ta način pripisala izjemen pomen pri zagotavljan...
2



Najsrčekbije - akcija, ki rešuje življenja!
Najsrčekbije je neprofitna, nacionalna, družbeno koristna akcija, katere osnovni namen je usposabljanje staršev ter peda...
Certifikat NSB za vrtce in osnovne šole
Vsi vrtci in osnovne šole, v katerih bo vsaj 75% vseh pedagoških delavcev opravilo tečaj Najsrčekbije, bodo prejeli cert...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?