|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Komu ni vseeno? Podporniki akcije.

DANU filantropija, 28.9.2011
Poglejte eminentno druščino, ki je podprla akcijo Najsrčekbije in ji na ta način pripisala izjemen pomen pri zagotavljanju brezskrbnejšega otroštva za slovenske otroke in »detabuizaciji« oživljanja v naši družbi.

image
/11


 

 

Skupaj smo močnejši. Skupaj zmoremo premikati gore. 

 

Vsak samostojen poskus je zaman, če želimo spremeniti način razmišljanja v naši ljubi deželici Nujno je stopiti skupaj, podpreti skupen cilj in storiti vse, da bo ta cilj na koncu poti tudi uresničen. Toda cilj mora biti dovolj pomemben in družbeno koristen, pot do cilja pa mora biti premišljena ter podprta z argumenti, znanjem in izkušnjami, sicer ne gre računati ne na podporo in ne na končni uspeh.

 

Ponosni smo, da nam je uspelo predse postaviti cilj, ki je vse to. Ponosni smo, da se skupaj z nami za uresničitev tega cilja vsak dan zavzema vse več podpornikov. Veseli bomo, če se nam boste pridružili tudi vi.

 

V nadaljevanju si lahko preberete kratke predstavitve ključnih podpornikov akcije Najsrčekbije. Vloga vsakega med njimi je v precejšnji meri posebna, skupaj pa tvorijo trdno osnovo za uspešno uresničevanje namena akcije - zagotavljanje brezskrbnejšega otroštva za slovenske otroke in »detabuizacija« oživljanja v naši družbi.

 


PODPORNIKI AKCIJE NAJSRČEKBIJE


 

UKC Ljubljana

Klinični oddelek za otroško kirurgijo in intenzivno terapijo v UKC Ljubljana

Klinični oddelek za otroško kirurgijo in intenzivno terapijo je del Kirurške klinike Kliničnega centra v Ljubljani, v katerem se zdravijo otroci, predvsem kirurški bolniki od novorojenčka do štirinajstega leta starosti iz vse Slovenije. Na oddelku se opravljajo najbolj zahtevni operativni posegi na vseh organih. Letno sprejmejo med 2500 in 2600 otrok. Pomemben del dejavnosti oddelka, ki to omogoča, je enota za intenzivno terapijo otrok, v katero sprejemajo kritično bolne in življenjsko ogrožene otroke. Zdravniki in medicinske sestre z oddelka bodo v akciji Najsrčekbije prevzeli vlogo predavateljev in tako poskrbeli za kar najkakovostnejšo izvedbo programa tečaja, ki ga je sestavil njihov predstojnik prim. Ivan Vidmar, dr. med., sicer tudi sam mednarodno priznan inštruktor in predavatelj.

 

 


Združenje za pediatrijo

Združenje za pediatrijo pri Slovenskem zdravniškem društvu

Združenje za pediatrijo pri Slovenskem zdravniškem društvu je osrednje pediatrično združenje pri nas in združuje strokovnjake-pediatre v treh sekcijah: neonatalni sekciji, sekciji za socialno pediatrijo, ter sekciji za pediatrično pulmologijo, alergologijo in klinično imunologijo. Osnovni namen društva je povezovanje omenjenih strokovnjakov s ciljem spodbujanja nenehnega napredka v stroki in posledično zagotavljanja vrhunske ravni pediatrične storitve za občane. Namen dosegajo predvsem z oblikovanjem delovnih raziskovalnih skupin, organizacijo strokovnih srečanj in kongresov, ter vsakodnevnim medsebojnim sodelovanjem pri reševanju aktualnih problematik in zahtevnejših primerov. Upravni odbor Združenja za pediatrijo pri Slovenskem zdravniškem društvu je enoglasno podprl akcijo Najsrčekbije.

 

 


Skupnost vrtcev Slovenije

Skupnost vrtcev Slovenije

Skupnost vrtcev Slovenije je združenje, ki združuje 230 javnih zavodov, ki se ukvarjajo s predšolsko dejavnostjo. Skupnost vrtcev Slovenije povezuje slovenske vrtce v veliko družino že 35 let. Njihov simbol je DREVO, s katerim ponazarjajo lastna načela in vrednote: življenje, modrost, pokončnost, rast, raznolikost, povezanost, pretok znanja in energije, igrivost, sobivanje in druge. Upravni odbor Skupnosti vrtcev Slovenije je enoglasno podprl družbeno koristno akcijo Najsrčekbije, saj verjamejo v njeno skladnost z naštetimi načeli. Vse slovenske vrtce prisrčno vabijo k sodelovanju v akciji in pridobitvi certifikata Najsrčekbije.

 

 


Ministrstvo za zdravje

Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije

Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije opravlja naloge na področjih javnega zdravja, zdravstvenega varstva in zdravstvene ekonomike. V delovno področje zdravstvenega varstva sodi tudi sektor za kakovost in varnost sistema zdravstvenega varstva, ki ga vodi ga. Biserka Simčič. V zadnjih dveh desetletjih, se je področje kakovosti in varnosti zdravstvene obravnave tudi pri nas uveljavilo, kot prioriteta na področju zdravstva. Na Ministrstvu za zdravje so zato oblikovali Nacionalno strategijo za kakovost in varnost v zdravstvu, katere del je tudi sistem nujne medicinske pomoči. Ministrstvo za zdravje je podprlo akcijo Najsrčekbije in s tem potrdilo njeno strokovnost in družbeno koristnost.

 

 


Ringaraja.net

Ringaraja.net, največji slovenski družinski spletni portal

Ringaraja.net je največji in najkakovostnejši slovenski portal za nosečnice, starše in družine. Prav letos portal praznuje svojo 10. obletnico. Vsak mesec ga obišče preko 150.000 različnih obiskovalcev, ki poleg koristnih in zanimivih člankov prebirajo še dnevnike članov portala, iščejo nasvete na forumu, objavljajo in pregledujejo družinske slike ter albume, uporabljajo najrazličnejša orodja, sodelujejo v nagradnih igrah, izpolnjujejo ankete ter objavljajo male oglase. Ringarajina spletna skupnost je vselej pripravljena pomagati sočloveku, prav tako pa podpira vse družbeno koristne in neprofitne projekte, ki naslavljajo njeno ciljno publiko. Ringaraja.net je medijski podpornik in pokrovitelj akcije Najsrčekbije.

 

 


 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

NOVO 2020: Spletni tečaj Najsrčekbije za s...
Z opravljenim tečajem Najsrčekbije se boste počutili bolj samozavestno in še ob tako zahtevni situaciji boste ostali mir...
2
Slavnostna podelitev certifikatov NAJSRČEK...
S svečano podelitvijo se je v Kinodvoru v Ljubljani uspešno zaključila prva neprofitna, družbeno koristna akcija NAJSRČE...
2
Najsrčekbije - akcija, ki rešuje življenja!
Najsrčekbije je neprofitna, nacionalna, družbeno koristna akcija, katere osnovni namen je usposabljanje staršev ter peda...
2
Certifikat NSB za vrtce in osnovne šole
Vsi vrtci in osnovne šole, v katerih bo vsaj 75% vseh pedagoških delavcev opravilo tečaj Najsrčekbije, bodo prejeli cert...
2



Slavnostna podelitev certifikatov NAJSRČEK...
photo
S svečano podelitvijo se je v Kinodvoru v Ljubljani uspešno zaključila prva neprofitna, družbeno koristna akcija NAJSRČE...
Certifikat NSB za vrtce in osnovne šole
Vsi vrtci in osnovne šole, v katerih bo vsaj 75% vseh pedagoških delavcev opravilo tečaj Najsrčekbije, bodo prejeli cert...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?