|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
ObdaRajanje 2010 je zaključeno, nagrajenci so znani, spet pa smo postavili rekord, saj je v akciji sodelovalo več kot 12.000 otrok!

image
/211


Zaključena je dobrodelna akcija ObdaRajanje 2010, ki je bila znova neizmerno uspešna, saj je v njej sodelovalo več kot 12.000 otrok in njihovih mentorjev iz vrtcev in osnovnih šol po celi Sloveniji.

 

Izdelali so ogromno čudovitih voščilnic, ki so jih unikatno okrasili, prav na vsako pa napisali lepo željo. Suzana Anderlič, soorganizatorka akcije in predstavnica Pez in Chupa Chups je povedala: "Na splošno lahko rečem, da je bilo tudi letos izjemno težko izbirati, kdo je najboljši. To je praktično nemogoče, ker bi si polovica prejetih voščilnic zaslužila nagrado. Prejeli smo zelo različne izdelke - od rižkov, gresa, koruze, volne, vate, lepljenk, suhega sadja, bleščic ... Iz nekaterih kuvert je lepo pridišalo (cimetove palčke, suhe pomaranče ...), iz drugih se je vsulo polno zlatih bleščic, zvezdic ... Skratka, bilo je naporno, ampak občutki so resnično izjemno lepi. Nekatere misli na razglednicah so bile tako enostavne, da so zadele s svojo preprostostjo, druge pa tako globoke, da so ciljale točno v srce ..."

 

Na Ringaraji smo izjemno ponosni na akcijo ObdaRajanje 2010, ki dokazuje, kako zelo so vzgojitelji, učitelji in strokovni delavci v vrtcih in osnovnih šolah pripravljeni sodelovati in predvsem, kako znajo zmotivirati svoje varovance, da skupaj pričarajo tako lepe mojstrovine! Vsekakor je akcija ObdaRajanje postala tradicionalna in jo bomo obudili vsako leto! Ringaraja je družina in družina so otroci, zato ni lepšega, kot spodbuditi otroke, da ustvarjajo za otroke.

 

Oglejte si:

nagrajene VRTČEVSKE SKUPINE,

nagrajeni OSNOVNOŠOLSKI RAZREDI in  

NAGRAJENI MENTORJI,

ki so sodelovali v akciji ObdaRajanje 2010.

Dolg seznam vseh sodelujočih skupin in razredov pa si oglejte TUKAJ.

 

 

Čestitke, pohvala ter zahvala vsem sodelujočim!

 

V galeriji so samo nekateri utrinki voščilnic sodelujočih vrtčevskih skupin in osnovnošolskih razredov, da vam pričaramo raznovrstnost in domišljijo naših in vaših otrok ter njihovih vzgojiteljev in učiteljev.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Glasovanje za najlepše objemčke
GLASOVANJE za najlepše objemčke se je začelo! Preveri, kako glasovanje poteka in kakšne nagrade čakajo sodelujoče ter gl...
2
Navodila za mentorje skupin
K sodelovanju v Obdarajanju 2011 se je prijavilo več kot 180 vrtcev in šol, več kot 600 skupin in kar več kot 11.000 otr...
2
Pričenja se ObdaRajanje 2011!
Začenja se že 3. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje, v kateri bodo otroci ustvarjali za otroke. Tudi letos je pred vam...
2
Kako malo je potrebno ...
Otroci in vzgojitelji ter učitelji te dni pridno ustvarjate. Pa ne karkoli, ustvarjate OBJEMČKE, ki bodo polni prijaznos...
2



Kaj je ObdaRajanje?
Že tretje leto zapored bo v slovenskih vrtcih in prvi triadi osnovnih šol potekala dobrodelna srčna akcija ObdaRajanje.
Kako malo je potrebno ...
photo
Otroci in vzgojitelji ter učitelji te dni pridno ustvarjate. Pa ne karkoli, ustvarjate OBJEMČKE, ki bodo polni prijaznos...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?