|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ne glede na to, kje ste, to je popoln obrok za vašega malčka

P.R., 1.12.2022
Ko gre za prehrano otrok, so nam pomembne dve stvari: da lahko otroku ponudimo najkakovostnejšo hrano in, da za pripravo obroka ne potrebujemo veliko časa. Oba pogoja izpolnjujejo kašice Nutrino. Preverite, zakaj so starši nad njimi tako navdušeni.

image
Inovativna in praktična embalaža sadnih kašic Nutrino vam omogoča zdrav prigrizek za vašega dojenčka in malčka kadarkoli in kjerkoli. (Nutrino)
/11


Ko pričnemo z uvajanjem goste hrane svojemu dojenčku in kasneje pri otrokovi prehrani starši običajno ne sprejemamo kompromisov. Prisegamo na najkakovostnejše sestavine, želimo izdelke iz naravnih sestavin, pozorni smo na to, da imajo otrokovi obroki dovolj vitaminov in mineralov, se izogibamo aditivom in konzervansom in hkrati iščemo okusne možnosti, saj želimo, da otrok dejansko to, kar mu ponudimo tudi poje.


Če tudi vi sodite med te starše, vas lahko razveselimo z dobro novico: našli smo izdelke, ki izpolnjujejo vse te pogoje in še več. To so kašice NUTRINO, hranljiv in okusen obrok za vašega malčka kjerkoli že ste.

Razkrivamo tri razloge, zakaj so starši nad njimi tako navdušeni.


PREBERITE TUDI: Trik za očke, ko mame ni doma - hranljiv obrok za malčka, pripravljen v sekundi


1. Zdrav obrok iz samega sadja

Sadne kašice NUTRINO so narejene iz 100 % sadja brez dodanega sladkorja in aditivov, zato so popoln zdrav prigrizek za najmlajše. NUTRINO sadne kašice so na voljo v edinstvenih sadnih kombinacijah in okusih, celo z dodatkom piškotov in kosmičev, ki združujejo vsa pomembna hranila in lahko zadostijo potrebam po uvajanju raznolike zdrave hrane v prehrano vašega malčka, upoštevajoč prehranske potrebe posameznih stopenj otrokovega razvoja.

Sadne kašice so zaradi praktične vrečke idealen prigrizek na poti, kašice pa so pakirane v kozarcih, ki z dodatno termoskrčljivo folijo ščitijo izdelek pred svetlobo, prahom in odpiranjem. S temi mešanicami bo sadje vašim malčkom na voljo tudi takrat, ko ni sezona.


STARŠI PRIPOROČAJO: Glede otrokove prehrane sem zelo zahtevna mamica, zato sem se najprej lotila pripravljanja obrokov sama. Kmalu pa sem ugotovila, da je to zelo zahtevna naloga. Po priporočilu izkušene mamice, s podobnim razmišljanjem kot jaz, sem se odločila, da preverim drugo možnost in svojemu otroku za prigrizek ponudim sadno kašico NUTRINO v kozarčku. Seveda, pred tem sem natančno preverila sestavo, ki me je prepričala: 100 % sadje, brez sladkorja, brez aditivov in konzervansov, z najboljšimi sestavinami in v okusih, ki jih moj otrok obožuje.


kašice za dojenčka 

Sadne kašice NUTRINO so narejene iz 100 % sadja brez dodanega sladkorja, zato so popoln zdrav prigrizek za najmlajše. (FOTO: Nutrino)


2. Hranljiv obrok tudi na poti

Sadne kašice NUTRINO, pakirane v praktičnem pakiranju vam omogočajo, da svojemu dojenčku ponudite hranljiv in okusen obrok – ki je ključnega pomena za rast in razvoj vašega malčka, kjerkoli že ste. Doma, na sprehodu, na poti ali na počitnicah. In ne samo to, lahko ste popolnoma brez skrbi glede kakovosti vsake žličke, saj je embalaža zasnovana tako , da ohranja dolgotrajno svežino, aromo in vse hranilne vrednosti sadja.


STARŠI PRIPOROČAJO: S partnerjem nama je pomembno, da čim več časa preživiva zunaj, v naravi in sva aktivni v vseh letnih časih. Temu se nisva želela odreči niti, ko se nama je pridružil nov družinski član, saj sva mnenja, da je za otroke svež zrak izjemno koristen. Vendar sva potebovala »izhod v sili«, ko je malček pričel jesti gosto hrano. Takrat sva odkrila priročne vrečkice s sadnim pirejem NUTRINO, ki so odličen obrok ne glede na to, kje smo. Brez težav jih lahko shraniva v vsako torbo in veva, da bova otroku lahko kjerkoli zagotovila prehransko bogat, zdrav in okusen obrok.


KAŠICA 

NUTRINO sadno kašico, pakirano v »pouch« vrečki, boste lahko brez težav spravili v vsako torbo in tako otroku kjerkoli zagotovili prehransko bogat, zdrav in okusen obrok. (FOTO: Nutrino)


3. Obrok v vrečki otroku pomaga pri razvijanju samostojnosti

Praktično pakiranje v »pouch« vrečki otroku omogoča samostojno hranjenje že od samega začetka. Tako boste lahko s ponosom opazovali svojega dojenčka, ki sam drži priročno vrečkico, se s tem uči prijemanja in samostojnega hranjenja. Večjim otrokom pakiranje v vrečki predstavlja najljubši oddih, da lahko potem, napolnjeni z novo energijo, svobodno odkrivajo svet okrog sebe.

To je idealen obrok na poti za najmlajše, pa tudi za tiste malo starejše, saj je primeren za uživanje na poti brez skrbi, da bi se vsebina razlila. In še ena dobra stvar: tudi če vaš malček ne bo zmogel pojesti celotne vsebine, lahko vrečko preprosto zaprete in shranite za ponovno uporabo.


STARŠI PRIPOROČAJO: Moj otrok je izjemno radoveden, aktiven malček in ne predstavljam si, da bi ga morala na sprehodu nekam posesti, zato da bi jedel. Vem pa točno, kdaj je lačen in takrat mu dam sadno kašico NUTRINO v mehki in praktični vrečki, ki je tako enostavna za uporabo, da jo lahko poje sam in celo v gibanju. Tako je hitro spet pripravljen za svoje otroške dogodivščine, jaz pa pomirjena, ker vem, da je zaužil vitamine in minerale, ki jih potrebuje za svoje raziskovalne podvige.

 

kašice

Naj bodo sadne kašice NUTRINO v priročni vrečki najboljši zaveznik vašega otroka pri odkrivanju sveta okoli sebe in najljubši oddih v njegovih dogodivščinah! (FOTO: Nutrino)


Ne glede na to kateri izdelek iz družine NUTRINO boste izbrali: 100 g in 200 g sadne kaše v »pouch« mehkih vrečkah, sadne kašice v kozarčkih po 190 g in 125 g ali hranljive kašice z minerali in vitamini v različnih okusnih kombinacijah, lahko ste prepričani, da bo z njimi otrok dobil vse kar potrebuje za zdrav razvoj, kjer koli že ste. Pri otrokovih obrokih vam ni treba sprejemati nobenih kompromisov. Izberite najboljšo kakovost, ki jo ponuja NUTRINO.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
21
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
8
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
8
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
7



Shranjevanje materinega mleka
V katerih primerih lahko načrpano mleko shranimo? Ima mleko še vedno iste lastnosti ali je kaj slabše? Kako je s transpo...
Mastitis in zamašeni mlečni vodi
Mastitis in zamašeni mlečni vodi, so težave, ki lahko nastanejo pri doječi materi. Dojka je boleča, rdeča in otekla. Tež...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?