|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Priročnik: Joga mami in dojenček

Uredništvo Ringaraja.net, 20.6.2016
Joga mami in dojenček je prvi in edini jogijski priročnik v Sloveniji, ki je namenjen novopečenim mamicam, da bodo lahko čim hitreje in varno okrevale po porodu.

image
Pokukajte v nov priročnik za jogo z dojenčkom.
/11


Priročnik Joga mami in dojenček je nadaljevanje dela Joga za nosečnice, ki bodočim mamicam omogoča varno in aktivno preživeti nosečnost.

Knjiga je prvovrstni jogijski priročnik, ki poleg telesnih položajev ali asan vsebuje tudi dihalne tehnike, tehnike sproščanja, informacije o mantrah in še mnogo več. S pomočjo drugih strokovnjakov, vse od ginekologinje do babice in drugih učiteljev joge, je nastal priročnik, v katerem so vaje, telesni položaji popestreni z več kot 100 profesionalnimi in barvnimi fotografijami, ki zagotavljajo varno in natančno izvedbo, priložena pa je tudi lestvica težavnosti, opombe, lažje variante in pozitivni učinki.

V priročniku so bogato opisane asane - telesni položaji, da lahko mamice izvajajo vadbo joge z dojenčki kar doma. S strani strokovnjakov so podane tudi informacije o razvoju otroka oz. dojenčka in kaj se takrat dogaja z mamico po mesecih (vse do enega leta) in kako lahko pri tem joga pomaga.

Na koncu knjige se nahajajo najpogostejša vprašanja mamic, ki so se v nosečnosti in po porodu ukvarjale z jogo ter so v pomoč ostalim mamicam. Prav tako so v knjigi priloženi posebni programi vadbe joge, s katerimi lahko mamica in dojenček skupaj uživata in se fantastično razmigata.

 

joga

 

Avtorica Ana Kersnik Žvab želi preko jogijske filozofije in svojih osebnih izkušenj, kot mamica in jogistka, s knjigo pomagati čim več mamicam, da bodo čim hitrejše okrevale po porodu in prve trenutke s svojim dojenčkom preživele aktivno in varno. Svetuje, da se pred vadbo mamice obvezno pogovorijo o praksi joge s svojim ginekologom, osebnim zdravnikom in pediatrom, ki spremljajo razvoj in zdravstveno stanje mamice in dojenčka.

 

O avtorici – Ana Devayani Kersnik Žvab

Ana Kersnik Žvab, znana tudi kot Ana Devayani Kersnik Žvab, je mednarodno priznana jogistka z večletnimi izkušnjami v jogi, kot izvajalka, mentorica in kot inštruktorica. Svojo licenco je pridobila v Indiji in se redno udeležuje izobraževanj, delavnic in tečajev v Sloveniji in v tujini, vse od Amerike, Portugalske, Španije, do Avstrije, Zagreba, itd. Joga je njena strast, ni le njen poklic, ampak tudi in še najbolj pomembno, joga je njen način življenja.

Kot vaditeljica aerobike, pilatesa, plesalka in inštruktorica joge, ve, kako pomembno je ohranjati svojo vitalnost, zdravje in postavo. V vlogi mamice pa je ugotovila, da za mlade mamice ni kaj dosti materiala o jogi za nosečnice, zato je iz pisanja člankov sklenila združiti svojo ljubezen do materinstva in joge, ter svoje znanje in izkušnje deliti tudi z drugimi mamicami.

Kot sociologinja kulture in rusistka je preko množične objave člankov prešla na objavo svoje prve knjige, ki jo posveča vsem mamicam.

 

Za več informacij o knjigi in naročila kliknite na www.jogazanosecnice.si.

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
15
Najlepša pomladna otroška imena
Prihaja pomlad in če ste v veselem pričakovanju, smo prav za vas pripravili seznam najlepših pomladnih imen za dekleta i...
14
Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
11
Otroška imena povezana z naravo
Preverite 30 čudovitih fantovskih in dekliških imen, ki izvirajo iz ljubezni do narave.
8



Slikanica je tako potrebna za življenje ko...
photo
Upam, da ne trdim preveč, da je slikanica v vsakem, ne le v našem svetu tako potrebna za življenje kot jed, pijača in ig...
Genetsko testiranje za otroke – da ali ne?
Rezultati raziskave: Skoraj polovica vprašanih uporabnikov portala Ringaraja.net se strinja, da bo genetsko testiranje v...