|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Velik delež smeti konča v svetovnih oceanih.

/11


 

 

Malo pomaga prenašanje odpadkov iz manjših kupčkov na enega velikega...tudi ta ostane na našem planetu. Kupujte izdelke z manj embalaže, po možnosti na kmetiji, uporabljajte vrečke za večkratno uporabo (bombažne), uporabljajte stekleno embalažo namesto plastične, reciklirajte, znižajte potrošnjo, pridelajte lastno hrano.

 

Vsakič, ko odvržete plastično vrečko ali drugo tovrstno embalažo, kot odpadek, se spomnite:  smeti končajo v naravi, zaradi njih na leto umre 1 milijon morskih bitij. S  takšnim ravnanjem  umiramo tudi mi, ljudje.

 

Človeštvo je  naredilo več škode na Zemlji v 20. stoletju, kot v vsej prejšnji zgodovini človeštva.
Jacques Yves Cousteau

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

10 eko družinskih nasvetov
Predstavljamo vam nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov iz vsakdanjega življenja, ki bi jih morali upoštevati vsi.
2
Ozaveščeni državljani
Slovenija je bila na podnebni konferenci ZN razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani
2
Strožja pravila za shranjevanje in recikli...
V EU so septembra z novelo direktive o baterijah (Direktiva 2006/66/ES, ki je bila sprejeta že leta 2006) začela veljati...
2
Prototipni hibridni avtobus
Javno podjetje Ljubljanski potniški promet je v četrtek, 17. decembra 2009, na tritedenski preizkus prevzelo prototipni ...
2



Varčujmo z energijo
video
Nasveti o varčevanju z energijo niso nikdar odveč. Vsako gospodinjstvo ima na razpolago številne možnosti zmanjšati pora...
Drobne stvari, ki štejejo
video
Letos se končuje leto biotske raznovrstnosti. V kratkem filmu si oglejte človeško brezbrižnost. Narava človeštva ne potr...