|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Razvajanje v Termah 3000 prejme …

Uredništvo Ringaraja.net, 4.7.2013
Nagrajenci natečaja za Kuharsko družino junija 2013 so znani! Preveri, ali ste prav vi osvojili laskavi naziv in boste jeseni z nami in slončkom Fala uživali v razvajanju v Termah 3000!

image
/11


Izmed receptov, ki ste jih v celoletni nagradni natečaj »Kuharska družina meseca« prijavili v juniju 2013, so najvišje število točk prejeli recepti za pico z beluši in artičokami, pečenko Wellington, lahko sadno jogurtovo torto brez pečenja, kruh da te kap, polnjene rogljičke, česnov kruh, tzatziki, rogljičke s šunko in sirom, božanske rezine in torto nutella. Izmed teh najboljše uvrščenih je strokovna komisija, ki jo sestavljajo mag. Mirjam Kavčič iz podjetja Bonopan, Borut Jovan, vodja kulinarike v hotelu Livada Prestige***** v Termah 3000 in mag. Krešo Gotovac iz spletnega portala Ringaraja.net izbrala najboljši recept junija, ki je recept:


Pica z beluši in artičokami, družina od uporabnika/-ce Lonček kuhaj pa je postala Kuharska družina junija 2013!

 

Kuharska družina maja 2013 prejme glavno nagrado, in sicer brezplačno udeležbo na 3. Ringarajinem kulinaričnem vikendu, ki bo potekal jeseni v Termah 3000-Moravskih Toplicah. Ves vikend jih bomo razvajali z odlično hrano, tečaji kuhanja s pravim piknikom na bazenih, plesom in glasbo na bazenih, blagodejno termalno vodo in številnimi aktivnostmi, ki bodo sprostile tako otroke kot odrasle! 

Preverite in se prepričajte, kako smo razvajali družinice na 2. Ringarajinem kulinaričnem vikendu!

 

Izmed 20 junijskih receptov, ki so prejeli največ točk, smo izžrebali prejemnike dodatnih nagrad za objavitelje receptov, in sicer:

  • Kuhinjsko tehtnico in trdovezano knjigo z recepti »Kruh in dobrote iz kvašenega testa« prejme uporabnica KIKI**** .

  • Družinski posladek z Originalno blejsko kremno rezino na Bledu (za 4 osebe) prejme uporabnik/-ca Amy_Lee.

 

Nagrado pa smo izžebali tudi izmed vseh, ki ste v maju 2013 oddali svoje zvezdice/glasove za kateregakoli od receptov, in sicer:

  • Digitalni obesek prejme uporabnik/-ca  pinkalonca .

 

Čestitke vsem kuharskih družinam! Upamo, da nam boste svoje recepte objavljali tudi v naslednjih mesecih, saj bo nagradnih natečaj trajal vse do konca leta 2013 in bogate nagrade bomo podarjali čisto vsak mesec!

 

Vse nagrajence bomo o prejemu nagrade obvestili tudi po e-pošti, prosimo pa jih, da nam čim prej na info@ringaraja.net posredujejo svoje podatke (naslov, telefonska številka in davčna številka).

 

 


 

Svoj tekmovalni recept lahko objavite tukaj:

http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/


Vse do sedaj objavljene recepte si lahko ogledate tukaj:

http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/recepti


Forum Kuhajmo skupaj:

http://www.ringaraja.net/forum/Kuhajmo%20skupaj/forumid_170/tt.htm

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

3 enostavni in drugačni recepti za velikon...
Velika noč lahko postane obred, ki si ga podarimo drug drugemu za druženje in skupno ustvarjanje. Skupno pospravljanje s...
7
Hrana, ki spominja na človeške organe
Ste kdaj opazili, da imata sadje in zelenjava podobno obliko, kot telesni organi? Ta vzorec deluje kot znamenje ali znak...
7
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
6
Pripravite dom na Veliko noč
Velika noč je posebna priložnost, ko otroke vzpodbujamo k sodelovanju pri okrasitvi doma s spomladanskim cvetjem in prip...
5



3 preproste ideje za igrivo kuhanje z otroki
S kakovostnimi posodami Rosmarino Hexa PRO bo kuhanje otročje lahko, zato so idealna izbira, še posebej, kadar kuhate sk...
Osvežilna velikonočna torta
Kako na hitro pripravimo sadno, osvežilno in obenem slastno torto?




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?