|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Slavni pari, ki bodo zibali v 2021

Helena Primic, 28.12.2020
Preverite, katere slavne igralke, pevke, manekenke in princese bodo rodile v letu 2021.

image
Rose Leslie and Kit Harington, ki sta se zaljubila na snemanju Game of Thrones, pričakujeta prvega otroka - deklico. (Foto: Msn.com)
/141


Koronavirus in karantena zagotovo nista prinesla samo slabih reči. Kar dokazujejo tudi ti slavni pari, ki se niso pustili ustaviti pri svoji želji po otroku.

V galeriji zgoraj preverite, katere slavne igralke, pevke, manekenke in princese so zanosile v tem težkem letu, od katerega se poslavljamo, in bodo v letu 2021 postale mamice.

Nekatere med njimi bodo celo prvič mame.

 

Priljubljen par iz Game of Thrones

V času karantene sta svojega prvega otročička naredila slaven par iz nanizanke Game of Thrones - Rose Leslie (Ygritte)in Kit Harington (Snow).

Kot je za New York Post zaupala škotska igralka Rose, se je sama med karanteno ponovno lotila pletenja, Kit pa zahtevnejših jedi.

Tudi za frizerske škarje sta poprijela - Rose je Kitove čudovite kodre ostrigla (pravi, da malo pregloboko) kar med telefonskim pogovorom s prijateljico. Ko bo na svet pokukala njuna hčerkica, bo Kit zagotovo ne le spet kodrast, temveč zelo ponosen in srečen očka.

 

PREBERITE TUDI:  Tako izgledajo sobice slavnih otrok

 

Nosečnice na modni pisti

V letu 2021 svojega prvega otroka pričakujeta tudi manekenka Emily Ratajkowski in njen mož Sebastian Bear-McClard., ki sta se odločila, da ne bosta razkrila spola otroka.

Emily svojo prvo nosečnost prenaša zelo dobro in predvsem radovedno: "Čeprav ne vem nič o nosečnosti - kako se bo spreminjalo moje telo in kakšnega spola bo moj otrok, sem presenetljivo zelo nezaskrbljena. Namesto, da bi me bilo strah, čutim nek nov občutek miru. Tako da se že učim od te osebe v mojem telesu. Polna sem radovednosti!"

Okrogel trebušček bomo v letu 2021 lahko občudovali tudi na telesu supermodela Karlie Kloss, ki s svojim partnerjem Joshua Kushnerjem pričakuje prvega otroka. Novice uradno sicer še nista potrdila, toda vir revije People, ki je zelo blizu manekenki, je potrdil, "da je Karlie presrečna, ker bo v letu 2021 pričakala svojega prvega otroka. Zagotovo bo čudovita mati!".  

 

Mamici, ki bosta svojemu otroku zagotovo peli uspavanke

V letu 2021 bodo zibale tudi številne pevke. Pevka Meghan Trainor in njen partner Daryl Sabara pričakujeta prvega otroka. "Tako sva vesela, da ne moreva spati. Tako dolgo sva ga čakala. Odkar sem bila stara 19 let, sem vedno govorila, da bom imela največ otrok na svetu," je navdušena Meghan.

Svojega drugega otroka pa pričakujeta tudi bivša pevka skupine Destiny's Child - Kelly Rowland and Tim Weatherspoon, ki sta povedala za Women's Health: "Že prej sva se pogovarjala o otroku in ko se je zgodila korona, sva si rekla Pa poglejmo, kaj se bo zgodilo!". Njun šestletni sin Titan bo tako drugo leto dobil bratca ali sestrico.   

 

PREBERITE TUDI: 7 zvezdnic, ki so imele težave z zanositvijo

 

Dojenčkov jok na kraljevskem dvoru 

Kate Middleton bo spet teta! Pippa Middleton in James Matthews pričakujeta drugega otroka, ki se bo pridružil bratcu Arthurju ter kraljevskim bratrancem - princu Georgeu, princesi Charlotte in princu Louisu. Neuradni viri so razkrili, da sta Pippa in James naravnost navdušena.

Dojenčkov jok pa bo v letu 2021 slišati tudi na švedskem dvoru, saj princesa Sofia in princ Carl Phillip pričakujeta tretjega otroka. "Srečna sva in vznemirjena ter komaj čakava, da se nam pridruži najin tretji otrok - bratec ali sestrica princu Alexandru in princu Gabrielu," sta povedala v sporočilu za javnost.

In še en kraljevski otrok je na poti - noseča je namreč tudi princesa Eugenie, ki z Jackom Brooksbankom v začetku leta 2021 pričakuje svojega prvega otroka. Bodoča mamica je svojo nosečnost razkrila na Instagramu, kjer je objavila fotografijo majhnih copatkov z medvedki in dopisala: "Jack in jaz sva tako zelo navdušena glede začetka leta 2021." V uradnem sporočilu za javnost smo lahko prebrali, da prvega otročka Eugenie in Jacka navdušeno pričakujejo tudi kraljevska bodoča babica in dedek - kraljica in vojvoda Edinburga.

 

Novopečene mamice med slavnimi igralkami

V letu 2021 bodo zibale tudi številne svetovno znane igralke. Mena Suvari (najstnica iz filma The American Beauty) in njen Michael Hope pričakujeta prvega otroka. 

Hilary Duff pričakuje tretjega otroka, ki je tudi drugi otrok z možem Matthew Koma.

Katharine McPhee iz Ameriškega idola z Davidom Fosterjem pričakuje svojega prvega otroka.

Tudi igralka in pevka Mandy Moore s Taylorjem Goldsmith pričakuje prvega otroka.

Rachel McAdams (The Notebook) so ujeli kako zapušča otroško trgovino in je videti noseča. Čeprav nosečnosti še ni potrdila, bi to bil drug otrok s partnerjem Jamie Lindenom.

Zelo glasne govorice so tudi okrog suma na nosečnost Emme Stone, ki se je konec leta 2019 zaročila s svojim Dave McCaryjem in po nekaterih govoricah v letu 2020 tudi na skrivaj poročila. Leto 2021 bo razkrilo, ali je res noseča in poročena.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
6
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
5
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
5
Nosečnost in kronične bolezni – ali gredo ...
Zdrave ženske zapleteno prilagajanje telesa v nosečnosti dobro prenašajo, tiste z nagnjenostjo ali že odkrito kronično b...
5



Kako bodočemu očku razkriti veselo novico?
Preverite osem romantičnih in zabavnih idej, kako partnerju razkriti, da ste noseči. Tudi, če ne gre za prvo nosečnost, ...
Očetov stres vpliva na razvijajočega otroka
Ena od študij o pomenu očetovega mentalnega zdravje pred rojstvom otroka je pokazala, da lahko tudi stres očeta v obdobj...