|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Svetovni dan pravične trgovine

trgovina 3Muhe, 25.4.2012
V 3MUHAH bomo tudi letos praznovali Svetovni dan pravične trgovine, in sicer 12. maja 2012, od 9h do 14h.

image
/11


 

 

Otroke vabimo, da se nam na ta dan pridružijo na delavnicah v trgovini 3MUHE, na kateri bomo izdelovali igrače iz starih plastenk. S seboj prinesite staro plastenko, košček vrvice in rumeno škatlico iz čokoladnih jajčk.

 

Vse, ki tečete, vabimo, da se na ta dan udeležite Teka trojk in nosite napis Uporabljam izdelke pravične trgovine ter na ta način praznujete Svetovni dan pravične trgovine, prijavite se na elektronskem naslovu info@odjuga.si.

Po teku vas vabimo, da se nam pridružite na praznovanju v 3MUHAH na Starem trgu 30. Napise lahko prevzamete v trgovini 3MUHE od 5. maja dalje.

 

Vse ostale pa vabimo, da se nam pridružite v trgovini 3MUHE ali prek našega FB profila in z nami delite svoje izkušnje z izdelki pravične trgovine - kako in kaj uporabljate in na ta način tudi vi praznujte Svetovni dan pravične trgovine.

 

VABLJENI!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nov znak EU za ekološko kmetijstvo
Povedano preprosto: ekološko kmetijstvo je kmetijski sistem, ki si prizadeva, da nas, porabnike, preskrbuje s svežimi, z...
4
Strožja pravila za shranjevanje in recikli...
V EU so septembra z novelo direktive o baterijah (Direktiva 2006/66/ES, ki je bila sprejeta že leta 2006) začela veljati...
3
Okolju prijazna eko tipkovnica
Fujitsu predstavlja prvo, okolju prijazno »eko-tipkovnico«, ki je izdelana iz recikliranih materialov.
3
Počitniški eko nasveti
Tudi na počitnicah bodite eko osveščeni in disciplinirani. Bodite dober zgled!
3



Nasvidenje večni dami plastiki
photo
V soboto, 26. novembra 2011, je na Pogačarjevem trgu potekal zaključni ulični dogodek prostovoljskega projekta Vrečka n...
Vodni odtis
Vsak Evropejec v povprečju porabi od 100 do 200 litrov vode na dan.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?