|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Tega že ne bom oblekel!!!

Petra Bališ, 24.1.2010
Ne glede na to, koliko so stari vaši otroci, oblačenje, podobno kot hranjenje, vedno povzroča vojno. Najboljši pristop k problemu oblačenja je, da postavite jasne meje in se odločite kje lahko popustite in kje ne. In pri tem vztrajate!
Ključne besede:

image
/11


Ne glede na to, koliko so stari vaši otroci, oblačenje, podobno kot hranjenje, vedno povzroča vojno. Najboljši pristop k problemu oblačenja je, da postavite jasne meje in se odločite, kje lahko popustite in kje ne. Vztrajajte pri tem, kar vam je pomembno (na primer: obvezno oblačenje žabic in kape pozimi, škornjev v deževnem vremenu, klobučka poleti……), otroku pa pustite, da odloča o stvareh, s katerimi lahko živite (črtasta majica k rožastim hlačam in pisani športni čevlji namesto rjavih…).

Bodite odprti za otrokovo samo izražanje skozi njegov način oblačenja in si tako prihranite slabo voljo in neprecenljive minute časa. Morda vam pride prav kakšen nasvet:

  1. Vsak večer skupaj pripravljajte oblačila, ki jih bo oblekel naslednje jutro. Tako boste zjutraj pridobili čas in preprečili slab začetek dneva, saj vaš otrok ne bo postopal pred omaro.
  2. Že pri nakupovanju bodite pozorni na to, kaj vaš otrok rad nosi in česa ne. Upoštevajte njegov okus in želje in se tako izognite prepirom.
  3. Vsak otrok ima svoj priljubljen kos oblačila, na katerega se zelo naveže. Če mali modni navdušenec vztraja pri nošenju ene in iste majice podnevi in ponoči, tudi ko je umazana ali mu ni več prav, pohitite v trgovino in mu kupite isti kos »na zalogo« in še enega v večji številki. Zmaga je zagotovljena. Umazano majico zamenjajte s čisto, premajhno pa z večjo.
  4. Otrokov neprimeren izbor oblačil glede ne priložnost ali vreme preprečite tako, da strogo ločite otroška oblačila. Pospravljajte letna oblačila izven njegovega dosega, omaro pa »razdelite« na kategorije: za v vrtec, za lepše in za doma.
  5. Modni katastrofi se izognete, če kupujete oblačila iste blagovne znamke, kjer se barve in modeli nadgrajujejo in otročičku bo tako uspelo s svojo kombinacijo zadostiti tudi vašemu okusu.
  6. In ne nazadnje, na vse te male težavice glejte s humorjem. Ne veste namreč, kaj vas čaka, ko pride puberteta.

 

PREBERI ŠE:

Obutev za otroško nogico

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Naravna olja proti strijam
V nosečnosti se koža hitro razteguje in lahko pričnejo nastajati strije. Te neprijetne kožne spremembe, ki ostanejo traj...
4
Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...
2
Nasvet: Preprečite razpokano kožo na rokah
V jesenskem in zimskem času, ko se temperature spustijo tudi pod ničlo, je potrebno nekaj več časa posvetiti tudi koži n...
2



Obutev za otroško nogico
Veselje staršev, ko njihov mali kobacač naredi prvi korak, je nepopisno, a hkrati se pojavi vprašanje, kakšne čevlje naj...
VIDEO: 12 izvirnih pričesk za male dolgolaske
video
Kitke, čopki, pisane lasnice in lasni obroči z rožicami so skoraj obvezni dodatki za punce. Če bi radi svojo malo lepoti...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?