|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ti horoskopski znaki so najboljši bratje in sestre

Uredništvo Ringaraja.net, 14.7.2023
Horoskopsko znamenje v katerem smo rojeni, določa marsikatero našo značajsko lastnost, tudi to, kakšno smo kot bratje oziroma sestre. Preverite, katera znamenja horoskopa naj bi bili najboljši bratje in sestre.

image
Znamenje, v katerem je rojen vaš otrok, lahko veliko pove o tem, kakšen brat ali sestrica bo. (Freepik.com)
/11


Ni boljšega prijatelja, kot je brat ali sestra in čeprav znajo biti sorojenci med seboj pogosto tudi kot najhujši sovražniki, so vedno tisti, ki si bodo stali ob strani do konca življenja. Horoskop pa pravi, da so vendarle nekateri ljude, rojeni v določenih znamenjih horoskopa, boljši bratje ali sestre. 


Astrologi menijo, da imajo nekatera horoskopska znamenja večjo potrebo po dajanju in skrbi za svoje brate in sestre, obstajajo pa tudi tista znamenja, ki drugega družinskega člana ne sprejemajo najbolje.

Naslednja astrološka znamenja naj bi bila tako še posebej skrbna do svojih najdražjih.

 

PREBERITE TUDI: Astrološko znamenje otroka vam pove, kako bo spal


Ribe imajo skrb za druge v svoji naravi 

Ribe so prijazne in čustvene in v njihovi naravi je, da z vsem srcem ljubijo in skrbijo za svoje brate in sestre. Ko gre za odnose z brati in sestrami, pripadniki tega znamenja radi pomagajo, ne da bi karkoli pričakovali v zameno. V bratsko-sestrskih odnosih nesebično dajejo vse od sebe, cenijo svoje sorojence in so srečni, da jih imajo v svojem življenju. 


Dvojčki - skrbni pa svoj poseben način

Čeprav dvojčki ne bodo pokazali veliko empatije, se bodo lotili reševanja težav svojega sorojenca na zelo praktičen način. Pomagali bodo pri odločanju, spopadanju z izzivi in ??poskrbeli, da bodo svojega brata ali sestro naučili biti dovolj neodvisen, da se bo znal/-a spopadati s svojimi težavami. Nikoli pa ne bodo prevzeli nase tujih težav, le prisotni bodo kot tiha podpora.


Čustveni Raki 

Raki so zelo čustveni, vedno pripravljeni pomagati svojim bratom in sestram. Otroci rojeni v tem znamenju so med vsemi znaki zodiaka najbolj skrbni, hkrati pa svoje težave pogosto skrivajo in pazijo, da koga ne obremenjujejo preveč.


Device so predane svoji družini in najdražjim

Ne glede na to kako kritične znajo biti Device, so izjemno predane svoji družini in ljubljenim. Seveda, težijo k popolnosti, vendar sta njihova ljubezen in skrb motivacija za brate in sestre, da dajejo vse od sebe. Ker so sebe rojene v znamenju Device dobri opazovalci, opazijo, ko so njihovi bližnji v težavah, in jim pomagajo, tudi če za pomoč ne prosijo.

 

PREBERITE TUDI: So edinci srečni ali razvajeni?


Tehtnice so najbolj ljubeže in skrbne

Ljubeč, skrben in popolnoma uravnotežen značaj Tehtnice uvršča med najboljše brate/sestre vseh horoskopskih znamenj. Tehtnice se redko zapletajo v konflikte in so vedno v podporo. Kot sorojenci so Tehtnice zaščitniške in skrbne. Ker so po naravi prijazne in ljubeče, ne prenesejo nerešenih in konfliktnih situacij. Ne glede na to kako se sprejo, bodo naredile vse, da se odnos povrne v ravnovesje in na koncu odpustile. Zaradi njihove duhovitosti in humorja je življenje z njimi neskončen vir smeha.


Bik bo pokazal roge vsakomur

Če se zdi, da ima sorojenec v svojem kotu sovražnika, se bo brat ali sestra Bik vedno postavil in borili zanj. Prav nič jih ne more odvrniti od tega, da bi podprl svojega najdražjega. Brat Bik je zanesljiva oseba, ki bo vedno ščitila hrbet svojim sorojencem. Morda bodo zaradi prepirov postali nekoliko trmasti, a na koncu bodo dali prednost svojim bratom in sestram pred vsem svetom.


Odnos med bratom in sestro je nedvomno eno najtrajnejših, če ne najtrajnejše razmerje v življenju. Nič ne omaja dejstva, da so bratje oziroma sestre lahko zelo nadležni, vendar so najslajše in najbolj ljubke pošasti, brez katerih je težko živeti!


VIR: Pinkvilla.com


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Čudne reči v dojenčkovem blatu
Ste v dojenčkovem blatu zagledali nekakšna zrna peska? Ali je njegovo blato fluorescentno zeleno? Brez strahu, vzroki so...
7
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
4
Lepe misli o mami
Nič ni narobe, če si lepo misel sposodimo od drugih, lahko pa nam je navdih za lastne besede, zato smo zbrali nekaj čudo...
4
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
4



Pospravljanje igrač: starši smo otroku vzgled
Otroka navajamo in vzgajamo največ s svojim vzgledom, ta nam sledi, nas opazuje in tako pridobiva prve vzorce vedenja. B...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?