|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

VIDEO: Čudne reči, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi

Helena Primic, 9.6.2023
Veliko parov priznava, da ob delanju otroka počnejo veliko "čudnih" in smešnih reči, za katere si prej nikoli ne bi mislili, da jih bodo počeli. Skupaj s partnerjem se nasmejta ob tem smešnem, pa vendar realističnem videu.

/11


Spočeti otroka in biti starš je seveda velika in pomembna reč v življenju. Pa vendar to še ne pomeni, da se s partnerjem, ko se trudita zanositi, ne smeta malo nasmejati na svoj račun.

Saj veste - smeh pozitivno vpliva na plodnost in poveča možnosti za zanositev.

 

Smešne prigode

Res je, da se je vedno najlažje smejati za nazaj, ko že držiš svojega dojenčka v naročju. Pa vendar veliko parov priznava, da ob delanju otroka počnejo veliko "čudnih" in smešnih reči, za katere si prej nikoli ne bi mislili, da jih bodo počeli.

Od nemogočih seksualnih položajev in seksa ob povsem neprimernem času (pač, ovulacijo je treba izkoristiti!) do čudaških pogovorov in kozarcev z urinom v kopalnici.

"Izdelava otroka" zagotovo ni samo dober seks in tisti magičen plusek na nosečniškem testu.

 

PREBERITE TUDI: Želita zanositi? NE počnita tega!

 

Kaj se zares dogaja, ko poskušamo zanositi?

Ko se par odloči, da je prišel pravi čas za otroka, po navadi sledi zelo vznemirljiv mesec. Nenadoma je seks na prvem mestu in nič ni bolj pomembno. Tudi nedeljsko kosilo pri tašči ne.

Če je par med 20 odstotki srečnežev, jima že ta prvi mesec uspe in se lahko veselita rezultatov svojega truda. Toda ostalih 80 odstotkov parov na tej točki zaključi z medenim mesecem.  

Zakaj nama ni uspelo. Je kaj narobe? In tako tista vznemirljivost vse bolj izginja oziroma jo zamenjujejo vse večje skrbi.

In še preden se katerikoli od partnerjev zave, že povsod po kopalnici ležijo nosečniški testi in kozarci z urinom, zvoni budilka na telefonu, ki kliče po obveznem seksu, in ker je pač treba izkoristiti vse najbolj plodne dni, je pač treba seksati tudi takrat, ko vama ni.

 

PREBERITE TUDI: Ko "delanje otroka" postane stres

 

Da pa vam to ne bo vzelo dobre volje, si vendarle oglejte zgornji video, ki to včasih nekoliko daljšo pot do pluska prikaže na zelo zabaven, pa vendar realističen način. Oglejta si ga skupaj s partnerjem in se nasmejta tudi vsem lastnim smešnim situacijam, ki jih prinese ustvarjanje novega družinskega člana.

In ne pozabita na robčke - jokala bosta tako od smega kot od ganjenosti.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...
10
5 znakov, da si pripravljena na drugega ot...
Mamice se večkrat sprašujemo, kdaj je čas za drugega otroka. Upoštevamo veliko dejavnikov, ponavadi pa pozabimo nase. To...
4
Bakterija, ki povzroča raka
V Sloveniji je kar četrtina ljudi okužena okužena z bakterijo Helicobacter pylori, ki povzroča raka na želodcu. Odziv na...
4
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
4



Ali ležanje po seksu res pomaga pri zanosi...
Ste že slišali, da naj bi ležanje po spolnem odnosu in tudi pri zunajtelesni oploditvi pomagalo pri zanositvi? Najnovejš...
"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?