|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Dostopna cena, 17-centimetrski zaslon, morda svetloba za večje udobje za oči, funkcija polnjenja SuperCharge za zares hitro polnjenje in še veliko več odličnih lastnosti novega Huawei P smart 2021. Več v članku!

MODEREN OČKA

Ženske pametne telefone bolje izkoristijo!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.7.2017
image

Huaweijev poletni barometer je pokazal, da moški pametni telefon uporabljajo na manj sofisticiran način, medtem ko ženske njegove funkcije veliko bolje izkoristijo. Pametni telefon je za moške torej le še en statusni simbol več!

STRAN 1 OD 1

Želje za vse ženske sveta
Drage ženske, danes je vaš dan! Na Ringaraji vam želimo ...
Rak materničnega vratu
Ob tednu boja proti raku materničnega vratu (24.-30.1) v UKC Ljubljana opozorjajo na pomen preventivnih pregledov. S pra...