|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Toksoplazmoza je okužba, ki jo povzroča parazit Toxoplasma gondi. Čeprav večina misli, da se lahko s parazitom nosečnica okuži preko mačk, je najpogostejši vir okužbe nepreverjena hrana. O bolezni smo se pogovarjali z mag. Stankom Pušenjakom.

image

Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba z glivicami mikrosporija. Zanjo zbolijo največkrat otroci, vir okužbe pa so potepuške mačke.

VSE O NOSEČNOSTI

11 najpogostejših zablod v nosečnosti

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.12.2022
image

Pitje kave, barvanje las, tek, dviganje težkih stvari, mačke ... Preverite 11 najpogostejših napačnih predstav o nosečnosti, ki jim še kar verjamemo in se jih strogo držimo.

HIŠNI LJUBLJENČKI

Hrana za kužke in mucke

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 25.1.2011
image

Akcija zbiranja hrane za zapuščene kužke in muce, v organizaciji Bolnice za živali Postojna, je odlično uspela.

STRAN 1 OD 1

Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.
Boleča sramna kost v nosečnosti
Boleča sramna kost naj bi se pojavila pri četrtini nosečnic, kažejo raziskave. Zakaj pride do tega in kako si pomagati?