|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Zaradi visokih cen energentov je državni zbor potrdil pomoč ljudem v obliki energetskega bona, ki ga bo prejelo okrog 710 tisoč upravičencev, med njimi tudi družine, ki prejemate otroški dodatek in velike družine. Preverite, če ste med prejemniki.

VARČEVANJE

VIDEO: Ogrevanje le za nekaj centov na dan

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.2.2014
image

Bi radi privarčevali pri ogrevanju? Potem si poglejte zanimiv video o tem, kako si lahko doma naredite izjemno preprosto, ampak zelo učinkovito ogrevanje, za katerega boste porabili manj kot 1 evro na dan.

VIDEO NASVETI

Video: Pilates za nosečnice - prepilates

Avtor: Uredništvo Fit.ringaraja.net | 9.1.2011
image

Prepilates so odlične vaje, s katerimi se nosečnice individualno ali v skupini sprostijo, umirijo, ogrejejo in pripravijo na vadbo. Oglejte si prikaz vaj in se ob njih sprostite tudi same!

STRAN 1 OD 1

Na dopust z varčevanjem ali s kreditom
Slovensko ali hrvaško morje, zdravilišča, gore ali obisk oddaljenih eksotičnih krajev... Letošnji dopust – sanje ali res...
Pravica do krajšega delovnega časa
Veliko staršev ne ve, da lahko izkoristijo pravico do krajšega delovnega časa, pri čemer je plača res manjša, toda polov...