|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KORISTNE POVEZAVE

Partnerska nesoglasja na dopustu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.3.2024
image

Zakaj pride do prepirov na dopustu in kako se jim izogniti oz. kaj lahko storimo še pred dopustom, da jih preprečimo, smo povprašali doktorico znanosti s področja zakonske in družinske terapije Petjo Kovačevič.

ODNOSI V DRUŽINI

Jeza - čustvo, ki odkriva bolečine

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 27.6.2016
image

Obvladovanje jeze nam predstavlja izjemen izziv. Pa vendar jeza v sebi skriva mnogo več kot le izmenjavo bolečih besed. Tako pri odraslih, kot tudi pri otrocih.

PARTNERSTVO

Ločitev staršev

Avtor: Bališ Petra | 24.1.2010
image

Za otroka je ločitev (poleg smrti) staršev eden najbolj tragičnih dogodkov v njegovem življenju, saj se vsakdanje življenje po ločitvi zelo spremeni.

STRAN 1 OD 1

Partnerska nesoglasja na dopustu
Zakaj pride do prepirov na dopustu in kako se jim izogniti oz. kaj lahko storimo še pred dopustom, da jih preprečimo, sm...
Kaj storim, ko me zanaša na zasneženem ces...
Najpogostejši vzrok zakaj pozimi prihaja do več, predvsem manjših, nesreč z avtomobilom, so nepravilne reakcije voznikov...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?