|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

KORISTNE POVEZAVE

Partnerska nesoglasja na dopustu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 5.3.2024
image

Zakaj pride do prepirov na dopustu in kako se jim izogniti oz. kaj lahko storimo še pred dopustom, da jih preprečimo, smo povprašali doktorico znanosti s področja zakonske in družinske terapije Petjo Kovačevič.

VZGOJA IN RAZVOJ

Familylab svetuje: Prepiri med sorojenci

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.12.2023
image

Včasih se zdi, da gre otrokom reševanje konfliktov slabo od rok in potrebujejo pomoč, vendar je ob tem pomembno, da zaupamo vanje in se vmešavamo čim manj. Včasih je dovolj, da jim samo pomagamo izraziti lastna občutenja in slišati drug drugega.

BABICE IN DEDKI

Kako starim staršem razložiti svojo vzgojo?

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 28.7.2023
image

Se sprašujete, kakšen način ubrati, ko je potrebno starim staršem povedati, da nam to, kar počnejo z našim otrokom ni všeč? Ali obstaja kakšna pot, kjer se lahko izognemo nadaljnjim konfliktom? Kako sploh začeti?

image

Ko zaljubljenost mine oziroma, ko iz dvojine nastane množina, se veliko parov znajde v začaranem krogu, ko se skoraj vsak pogovor sprevrže v prepir.Kaj se dogaja? Zakaj se enostavno »nič več ne moremo zmeniti«?

image

Tempo življenja, ki ga ima vsaka družina, je pogosto krivec, da partnerja enostavno ne najdeta več časa drug za drugega. Postajata vse bolj odtujena in kmalu se lahko zgodi, da se ne poznata več. Da se kaj takega ne bi zgodilo, preberite nasvet!

NAŠE FINANCE

Kako se najceneje ločiti?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.11.2018
image

Najdražji del ločitve je sporazum o delitvi skupnega premoženja, katerega strošek je odvisen od vrednosti premoženja, ki ga delita.

BLOGERJI

BLOG: Mami in oči se ločujeta ...

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 21.10.2018
image

Ker sem se zavedala, da vse moje občutke tako ali drugače močno čutita tudi hčerki, mi ni preostalo drugega, kot da sem se z njimi pogumno soočila in jim predrzno pogledala v obraz.

STRAN 1 OD 1

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Kako otroka naučimo smučati?
Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanja potrpežljivi in če zn...