|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NEPLODNOST

Je za neplodnost lahko kriv tudi gluten?

Avtor: Helena Primic | 31.8.2023
image

Čeprav še nimamo dovolj znanstvenih raziskav za zanesljiv pritrdilni odgovor, je vse več študij, ki kažejo, da gluten lahko posredno vpliva tudi na plodnost ženske in moškega.

BOLEZNI IN STANJA

Celiakija je dedna bolezen

Avtor: Matej Serdinšek, študent 5. letnika medicine | 17.3.2023
image

Celiakija je dedna bolezen, za katero je značilna preobčutljivost na beljakovino gluten.

ZDRAVO ZA OTROKA

Zakaj raje polnozrnato?

Avtor: Simona Korenčan, dr. med. | 3.11.2021
image

Pšenična moka sama po sebi ni nezdrava. Lahko vsebuje veliko vlaknin, mineralov, antioksidantov in vitaminov, zato bi jo lahko v teoriji uvrstili med zdrava žita.

STRAN 1 OD 1

Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?