|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PREHRANA OTROKA

Zdrav zajtrk za šolarja – teden 4

Avtor: Metka Troha | 25.9.2023
image

Če šolar odide v šolo brez potrebnega goriva - zajtrka, slabše misli, sodeluje in brska za podatki. Pobrskajte za idejami, kaj zdravega in hranljivega lahko pripravite svojemu šolarju za zajtrk ta teden.

ZDRAVO ZA OTROKA

Zdrav zajtrk za šolarja – teden 3

Avtor: Metka Troha | 18.9.2023
image

Za zdravje, počutje in učno sposobnost je zelo pomembno, da otrok vsako jutro zajtrkuje. Tukaj najdete nove ideje za zdrav zajtrk, s katerim boste malim možgančkom priskrbeli zalogo energije, ki pripomore k lažjemu učenju.

VZGOJA IN RAZVOJ

Pomoč šolarju - inštrukcije

Avtor: Otrok in družina | 24.1.2010
image

Do konca šolskega leta so še slabi štirje meseci, zato je to zagotovo primeren trenutek za pregled dosedanjega šolskega dela.

STRAN 1 OD 1

Odličen recept za vaflje
Vaflji, ki jih bodo otroci oboževali.
Recept: Zelenjavna lazanja
photo
Če še nikoli niste pekli lazanje, ker ste prepričani, da je priprava preveč zahtevna in zamudna, preverite ta preprost r...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?