|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na Aptamil ADC?
24.1.2009 13:41:58   
Čakajoča
Pozdravljene!

Sinek je star skoraj 11 mesecev in smo mu začeli dajat Aptamil ADC, ker sumumo, da je alergičen na KM (dermatologa imamo v petek).
Sedaj pa je dobil drobne pikice po obrazu. Sumim, da je dobil reakcijo na to mleko. Pa blato je bilo zelenkaste barve.
Ima katera izkušnje s tem? Je možno?

Hvala vam za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na Aptamil ADC?
24.1.2009 16:02:50   
trnuljčica
Naš je po njem dobil krče, odvajal veliko vetrov, zelo slabo spal(krči), odvajal blato 3x dnevno(prej le 1x), občasno driska...Pa izpuščaj po koži... Meni se je tudi zdelo čudno, saj je vendar končno na mleku za alergijo... Pa je alergologinja rekla, da je verjetno alergičen tudi na laktalbumine, ki so v sirotki . Naj probamo z Allernovo (kjer pa je kazein).user posted image
Sicer ima dokazano alergijo na km... Ampak lahko si alergičen na več beljakovin v KM. Ta mleka za alergijo pa imajo notri al sirotko, al kazein in če je tudi na to alergija... Ostane verjetno le še Pregomin(soja)? Oz nam je rekla še ukinitev mleka...

Zaenkrat smo še na njem (9 dan), ker sem ukinila še pšenico... Krči so nehali, koža se izboljšuje... Tako da ne vem kaj je zares bilo. To mleko ali gluten.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija na Aptamil ADC?
3.2.2009 11:01:07   
soncipunci
če se po ukinitvi pšenice pokaže izboljšanje, ni nujno, da je težava v glutenu. lahko gre "le" za pšenične beljakovine ali kaj drugega v pšenici. to boš lahko ugotovila po tem, da druga (glutenska) žita prenaša brez težav.
tudi pri nas je tako. malemu sem ukinila pšenico v vseh možnih oblikah in se je v dveh tednih čudežno izboljšala situacija - koža, prebava, počutje, razpoloženje.


(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?