|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamin sinko
24.2.2009 10:05:43   
Žaka
Punce !!

Jaz sem zdaj tako jezna ko......user posted image user posted image user posted image user posted image . Ali tudi vaš moški tako dela ? Moj kar koli naredi,ali kamorkoli gre pove mamici NE MENI. Zdaj pride tašča dol,pa pravi......a Jure gre pa danes na pogreb ne ? Jaz pa debelo gledam nič ne vem o tem.....SEm ga poklicala pa je rekel ja grem ja. Jezna sem kouser posted image user posted image user posted image ,pa ne zaradi tega ko gre na pogreb,ampak zarad tega ker vse tastari na nos nese. Kja pa jaz ? Pa k.........Kar na jok mi gre.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 10:09:51   
timika
Potem je skrajni čas, da tole, kar si napisala, ti njemu "na nos neseš".
Ker kar tako, lepega dne, ker je pač četrtek, 5. maja, se mu ne bo obrnilo na bolje.
Nekako sumim, da se on tega sploh ne zaveda, ker je tako navajen že od vekomaj.
Pomenita se!!

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 10:15:18   
pikapolonica 24
Absolutno mu daj vedeti, da si ti njegova primarna družina.

In mamica sekundarna.

M...., me kar dvigne, ko slišim mamin sinko.

Sem imela taki primerek, pa se ni izšlo. Je bla mamica na prvem mestu.
Pa sem mu enkrat rekla, naj gre še so nje, pa naj mu ga..., če je ona ta prva. user posted image

Pa še kar mu ni kapnilo.

Klinc gleda takega deda.


(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 10:31:31   
Poka
Ja odvisno, mogoče ga je slučajno vprašala, pa še ni imel priložnost tebi povedat. Tu jaz nebi preveč komplicirala. Zame je definicija maminega sinka nekaj drugega. Nisi pa povedala, če še kaj druga kaže na to. 

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 10:39:18   
MLADAMAMICA
No, moj je pa bil tak na začetku, vse najine načrte je govoru pred svojim bratom, staršem,... razlagal jim je, kot da morajo vedet, no dokler ga nisem postavla na realna tla. najprej sem začela enako delat in govort svojim, pa mu ni kapnl, pol sem pa enkrat popuser posted image  in mu razložila, kako se počutim in kaj mu "moram" pomenit, če če da sva pomembna samo midva oz. najpomembnejša en drugemu. sicer ni tko, da jaz nisem vedela, drugi pa so ampak tisto kar naj bi vedela le midva, so vedeli vsi. potem se je pa spametoval in zdej ne govori nič, ker je videl da tudi npr. ko nima denarja, lahko reče samo meni in ne svojemu bratu ki ima svojo družino. zakaj potem tudi dobrih stvari ne bi delil samo z mano? tako da ti predlagam, da se ornk pogovoriš. pri meni je zaleglo

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 10:41:58   
TomTaylor
Ja, pa....user posted image

Joj, jz bi bila ziher ful pokvarjena - ko bi hotu seksat z mano bi ga kar k mamici napotila...

Maminih sinčkov ne maram pa pika.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 10:43:12   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 24


Pa sem mu enkrat rekla, naj gre še so nje, pa naj mu ga..., če je ona ta prva. user posted image




user posted image user posted image user posted image No, evo, nisem edina ki bi ga napotila nekam....

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 11:41:51   
mateyka
Tu jaz nebi preveč komplicirala. Zame je definicija maminega sinka nekaj drugega.


potem je Žakin dragi "čenča"? user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 11:51:31   
ronja
Ne, moj lubi ni tak, hvalabogu. Mam pa precej stroga merila glede maminih sinčkov in so vsi fantje to vedeli, tak da noben ni bil tak, ker mi taki enostavno nikoli niso bili všeč.
Je pa res, da se mora vsak človek enkrat odcepit od svoje družine in je tudi res, da je treba včasih komu "malo pomagat", to pa navadno pomeni brco v rit, da se končno spravijo naredit red...

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 11:54:45   
TinaV*
moj komentar na to....ENKRAT PA NOBENKRAT VEC
jaz sem ga nagnala...ker se ga ni dalo smpremenit....sva se zmenila je blo 2 dni ok potem pa spet ......tak ko je ena napisala klinc gleda takega deda..

user posted image


_____________________________

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 11:55:36   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne, moj lubi ni tak, hvalabogu. Mam pa precej stroga merila glede maminih sinčkov in so vsi fantje to vedeli, tak da noben ni bil tak, ker mi taki enostavno nikoli niso bili všeč.




kaj pa ce ga nisi poznala vnaprej...pa je blo na zacetku vse ok ...recimo pri meni je ze blo


_____________________________

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 12:11:48   
ronja
kaj pa ce ga nisi poznala vnaprej...pa je blo na zacetku vse ok ...recimo pri meni je ze blo

hehe, jaz sem ful cvikaš glede fantov, dolgo rabim, da koga spustim tako zelo blizu - skratka, vsi moji fantje so bili prej moji prijatelji, 2 od 3 celo sošolca. Skratka smo se poznali vsaj 1 leto in pol prej.
je pa res, da nikoli ne moreš zatrdno vedet, kako bo nekdo reagiral v nepoznani situaciji (recimo ko dobiš otroka). Če ga dobro poznaš, je večja verjetnost, da boš vedel prav, ni pa 100%. 

In tudi je res, da te kot punco ene stvari ne motijo, ki te kot ženo/zunajzakonsko partnerko bi, ker pač živita skup in se te začnejo tičat, prej se te pa niso. Recimo meni je bilo popolnoma vseeno, koliko njegova mama njega kliče (in mi je še zdaj), ni mi pa vseeno, kolikokrat kliče meneuser posted image . Vseeno mi je bilo, če vsak dan kuha za vse in pričakuje, da bo tam jedel, čeprav že par let ni, ni mi pa bilo vseeno, če je pričakovala, da bomo mi nujno vsak vikend tam jedli... itd...

Jaz recimo niti približno nisem pričakovala, da bom imela kakršnekoli probleme s taščo, ko se bo prva user posted image rodila. Pa sem jih imela in to precejšnje (se je vtikala, skoz bi bila tu in nikoli ne bi šla domov - ne živimo skup, hvalabogu). In takrat sem pač jasno povedala, da takega življenja ne sprejemam in da če bi se morala odločat med on in njegova mama v kompletu ves čas pri nas in tem, da ni nobenega od njiju, potem zberem zadnje. je razumel in se zmeniluser posted image . Dokler nisem bila dovolj odločno jasna, pa se je tudi on bolj prijazno menil, ona pa ni hotela nič razumet, niti se zmenit (je zbežala v drugo sobo in jokala), čeprav je dobro vedela, zakaj se gre.
Zdaj sem mislila, da bo čista kriza, ko se je rodila druga user posted image , je pa vse superuser posted image . Skratka, lahko ljudi poznaš (tudi njo sem poznala že 8 let prej, predno sva imela prvo punči), pa se zmotiš za 180 stopinj... Ampak ljudje se tudi spreminjajo, hvalabogu. Ampak šele takrat, ko res vidijo, da njihov sistem ne dela in je njim zato hudo.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 12:12:02   
mika
 Jezna sem kouser posted image user posted image user posted image ,pa ne zaradi tega ko gre na pogreb,ampak zarad tega ker vse tastari na nos nese. Kja pa jaz ? Pa k.........Kar na jok mi gre.


Grooozaaaaaaaa kaj si dovoli.
 
Veš kaj, najboljše da mu kupiš  lepo ketnico in ga privežeš nase, odvzameš mobi, kličeš njegovega šefa v službo in mu prepoveš vse privat telefonske pogovore in ne pozabi še na e-mail. tako ga boš imela 100% pod kontrolo in boš izvedela vse prva.
 
Pa dajte se zresnit no. ja pa kaj če je mami povedal prej. Mi tudi gremo danes žal na pogreb in sem se dogovarjala z mamo, šele potem sem povedala možu.
 
In kolikokrat pridem domov, pa mi tast povem kakšno novico od mojega moža, katere nisem vedela.
 
Ja, treba se bo ločituser posted image

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 12:15:12   
ronja
Mika, po moje ni problem samo v tem, da kako stvar najprej njej pove... če bi bilo samo to, ne bi nobena popenila, mene to čisto nič ne bi motilo, če bi pač kdaj njej nekaj prej povedal. Pri teh stvareh je vedno kup problemov zadaj, se mi zdi, nikoli samo en incident, ta je pač pika na i, da človek napiše problem.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 12:25:45   
Vijoličarka
Ali je šel na pogreb po službi in ga zato ni bilo domov? Torej gre in ti ne pove, da ga ne bo, pove samo mami? Ti ga pa po možnosti s kakšnim kosilom čakaš?

Ali pa gre mogoče bolj zato, da tašča rada pride do tebe in ti poroča vse, kar ji je tvoj dragi povedal in to na tak način: meni zaupa vse, tebi pa ne, še vedno sem prva!

Mogoče je vse skupaj samo bolj slučajno, mogoče je tudi, da se gospod ne zaveda, kaj počne. Včasih je treba moškega dobesedno lopniti po glavi, da mu kaj jasno postane. Npr. mogoče bi tudi ti kakšno popoldne kam šla in to povedala samo svoji mami. In ko bi se vrnila, bi na kakšno nestrpno vprašanje samo zavila z očmi, saj svoji mami si povedala, kaj se zdaj on razburja. user posted image

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Žaka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 12:49:51   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mika, po moje ni problem samo v tem, da kako stvar najprej njej pove... če bi bilo samo to, ne bi nobena popenila, mene to čisto nič ne bi motilo, če bi pač kdaj njej nekaj prej povedal. Pri teh stvareh je vedno kup problemov zadaj, se mi zdi, nikoli samo en incident, ta je pač pika na i, da človek napiše problem.


Imaš prav, ampak sem 100% da gre za skupek takšnih problemov, kot ga je opisala tukaj.  Če bi šlo še za kaj hujšega bi verjetno o tem pisala in ne o neobveščenosti.
 
Žal se mi zdi da je to še ena snaha, ki išče probleme tam kjer jih ni. In njen mož (fant), bo danes prišel domov in ga bo nadrla da je mamin sinko, ali pa ga je že po mobiju.

Ne vem kako lahko za svojega življenskega izbranca govori da je mamin sinko. Jaz sem z mojim skoraj 12 let skupaj od tega 4,5 let poročena, pa  nikoli nisem grdo govorila o tašči, pa čeprav je ena veliiiiiika cvetka. Ampak jaz sem jo sprejela takšno kot je in z njo nimam nobenih težav. tast je pa itak zlat...sveda ima svoje finte, ravno tako kot jaz. ampak  se sprejemamo in se spoštujemo in ne delamo iz muhe slona.


 
 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 13:28:38   
josephine27
mene to da kakšno stvar prej pove mami k meni sploh ne moti ( mogoče je pa tokrat tako naneslo da tebi še ni utegnil al pa je pozabil povedat)

me pa ful pogreje kadar ga prosim če bi kam šla pa potem reče da nima časa ker mora neki nardit za firmo. pa pride čez 5 minut njegova mama vprašat če jo pelje v trgovino pa takoj leti z njo.user posted image user posted image user posted image takrat mi pa res ni vseeno. sem se že večkrat poskusla pogovorit ampak brez uspeha ker obrne tako da sem jaz ful dobra žena k ga razumem mama je pa stara pa sitna pa ne razume da mora delat,...potem pa človek res ne ve kaj naj reče.

je pa glede teh pogovor o mami verjetno precej občutliv tako da če ga boš z maminim sinom napadla se bo samo branil, pa svojo mamo tudi ti boš pa ven izvisela.


_____________________________



(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 15:08:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Ja, pa....user posted image

Joj, jz bi bila ziher ful pokvarjena - ko bi hotu seksat z mano bi ga kar k mamici napotila...

Maminih sinčkov ne maram pa pika.



Tud moj bi dobil to servirano, če bi bil mamin sinček.user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 16:39:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žaka

Punce !!

Jaz sem zdaj tako jezna ko......user posted image user posted image user posted image user posted image . Ali tudi vaš moški tako dela ? Moj kar koli naredi,ali kamorkoli gre pove mamici NE MENI. Zdaj pride tašča dol,pa pravi......a Jure gre pa danes na pogreb ne ? Jaz pa debelo gledam nič ne vem o tem.....SEm ga poklicala pa je rekel ja grem ja. Jezna sem kouser posted image user posted image user posted image ,pa ne zaradi tega ko gre na pogreb,ampak zarad tega ker vse tastari na nos nese. Kja pa jaz ? Pa k.........Kar na jok mi gre.



čimprej ga postavi na realna tla in mu povej svoje, zdaj si ti njegova ne pa njegova mama, jaz sem mu povedala, ko SEM VIDELA DA VSE POVE MAMI pen pa nič, pač sem mu rekla JAZ ALI ONA! odloču se je zame tašči pa nič več ne hodi gor govorit

(odgovor članu Žaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 17:56:59   
Anonimen
Moj kar koli naredi,ali kamorkoli gre pove mamici NE MENI.


Se eden, ki ima tezave s prioritetami.

(odgovor članu Žaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Mamin sinko
24.2.2009 18:24:24   
poli*
Verjetno ni problem samo v tem pripetljaju, ko je povedal mami za pogreb in ne ženi, ampak se to dnevno dogaja.
Vprašaj ga, ali je/bo poročen s tabo ali z mamo? pa naj se odloči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Mamin sinko
25.2.2009 2:04:04   
rija
hmmm...verjetno so lastne matere tukaj izvzeteuser posted image  oz se ne smatramo za mamine hčere, če kaj prej svojim mamam povemouser posted image

mah kaj pa vem....če živite v isti hiši je to lahko povedal usput, ker se pač veliko videvate.....vsaj meni je to nekak logično, da se srečata na stopnišču, pa ga vpraša kam gre, pa reče na pogreb....no big deal..... pa ti pač tašča pride to povedat....

malo drugače bi bilo, če bi živeli veliko narazen, pa bi ti informacije sporočala tašča.

pri nas funkcionira podobno....jaz dostikrat kličem mojo mamo, kdaj dela moj dragiuser posted image  ma ona to bolj na spisku, pa tudi intervjuja ga zelo sistematičnouser posted image  pa ni tu nobene hude krvi...ne z moje, ne z njegove strani....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Mamin sinko
25.2.2009 7:27:12   
annya
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Ja, pa....user posted image

Joj, jz bi bila ziher ful pokvarjena - ko bi hotu seksat z mano bi ga kar k mamici napotila...

Maminih sinčkov ne maram pa pika.



you go girl!!!!user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Mamin sinko
25.2.2009 7:35:13   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Ja, pa....user posted image

Joj, jz bi bila ziher ful pokvarjena - ko bi hotu seksat z mano bi ga kar k mamici napotila...

Maminih sinčkov ne maram pa pika.



Pa kaj si ti nor, ob takšni izjavi pa se ti zagabi vse kar je povezano z osebo ki je to izustila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Mamin sinko
25.2.2009 8:05:54   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: mika


IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Ja, pa....user posted image

Joj, jz bi bila ziher ful pokvarjena - ko bi hotu seksat z mano bi ga kar k mamici napotila...

Maminih sinčkov ne maram pa pika.


Pa kaj si ti nor, ob takšni izjavi pa se ti zagabi vse kar je povezano z osebo ki je to izustila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

se strinjam mika user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?