|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mizarstvo Erjavec LJ
21.2.2007 12:13:57   
Kanny
Živjo,

Zagledala sem se v njihovo kuhinjo, sedaj pa me zanima ali pozna kdo omenjeno mizarstvo?

Imate kakšne izkušnje z njimi pozitivne -negativne. So dragi v primerjavi z drugimi..itd.

Hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mizarstvo Erjavec LJ
21.2.2007 13:04:00   
Pilar
Jaz sem nedolgo nazaj isto spraševala, pa nisem dobila niti enega odgovorauser posted image

(odgovor članu Kanny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mizarstvo Erjavec LJ
21.2.2007 13:05:07   
Anonimen
Samo to vem,da je zelo drag.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mizarstvo Erjavec LJ
21.2.2007 14:50:55   
Strawberrie Cherrie
Moj ''šef'' (ki ima seveda ogromno pod palcem) ima njihovo kuhinjo - začetna cena 2mio; ko mu jo je prišel delat v hišo, pulti niso OK štimali, nekje je prišel 2cm prekratek, hladilnik ni šel v prostor za hladilnik, pa čeprav so predhodno povedali mere - je rekel, da jo lahko kar ven vtrga, če hoče, da on tega ne bo plačal -> pa sta se zedinila za 350 biviših tisočakovuser posted image Ampak kuhinja je še vseeno v user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mizarstvo Erjavec LJ
21.2.2007 19:13:35   
Alessia
Pri nas imamo kuhijo v stilu Erjavca, delal nam jo je pa loklalni mizar. In kaj zdaj to pomeni? Z interneta sem snela njihove slike, svojo kuhinjo sem si zamislila v tem stilu (veliko ovalnih oblik, lučke v simsih...). Uglavnem ispadla je nič slabše kot Erjavčava. A vam povem še ceno?  Saj ne boste verjele 60tisočakov/ meter kuhinje, se pravi 600 tisoč za 10 metro kuhne.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mizarstvo Erjavec LJ
22.2.2007 14:34:49   
k1
mi smo imeli eno pri njih nagledano, ampak ko smo dobili ceno, nam naenkrat (čudno) ni bila več všeč - cena za meter kuhinje povprečno 300 jurjev sit (imamo pa 8m dolžine). potem smo vzeli gorenjevo mino in smo ful zadovoljni.

(odgovor članu Alessia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mizarstvo Erjavec LJ
27.9.2007 12:37:10   
tisa80
Veste kako je s tem.Tukaj je zelo odvisno kaj hočeš.Če imaš veliko pod palcem si lahko veliko privoščiš.Erjavec ima že dolgoletno tradicijo in se lahko špoga pri cenah.Ve,da ima vpeljano ime in da lahko navije cene.Moj oče ima doma mizarsko delavnico,kjer delamo notranjo opremo po naručilu.Nedolgo tega je prišla k nam neka gospa,ki je hotela imeti kuhinjo na sistem Erjavca in moram povedati,da ko je bila končana je bila fenomenalna.Če katero kaj zanima mi lahko tudi piše in ji bomo z veseljem pomagali.No sedaj sem pa še malo reklame naredila:-).Rada pomagam pri idejah,saj vem da je kriza ko opremljaš stanovanje,saj ga delaš za celo življenje in hočeš to da se človek dobro počuti.Tudi za manj denarja lahko lepo opremiš.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mizarstvo Erjavec LJ
29.9.2007 17:28:06   
Annny
Meni te kuhinje na njihovi spetni strani niso všeč..kot bi bile nekje iz 80.let..za ta denar lahko kupiš kakšno precej dobro znamko kuhinje.

(odgovor članu tisa80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mizarstvo Erjavec LJ
18.10.2011 17:56:31   
passi
Živjo vsem. Da ponovno odpremo to temo, me zanima, kakšno je kaj stanje z mizarskimi izdelki, ki ste jih naročalli toliko let nazaj. To je tudi razlog, da se ta tema ponovno odpira, saj me zanimajo vaše izkušnje po preteku toliko let. Pri nas doma namreč gledamo, pri katerem mizarstvu naj se odločimo za naročilo kuhinje. Nekako nam je priraslo Špac mizarstvo (link na mizarstvu, da si ogledate njihovo stran in reference). Imate kakšne izkušnje z njihovimi storitvami?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?