|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Ptuj
15.10.2007 11:17:56   
urssyy
Pomagajte mi prosim z informacijami glede porodnišnicePtuj.
Ker sem imela hudo obliko endimetrioze, sem 2 leti trpela ob vsaki menstruaciji peklenske bolečine (slabost, bruhanje, nezavest), zato imam strah glede bolečin rodil. Želim si, da bi mi porod ostal v lepem spominu(1 otroček), zato iščem meni najbolj prijazno porodnišnico za porod z Ultivo ali Epiduralno.
 
Prosim olajšajte mi določitev glede porodnišnice Ptuj z vašimi izkušnjami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica Ptuj
15.10.2007 11:32:16   
krkatja
Jaz sem bila nadvse zadovoljna. Babice so super, prijazne, strokovne in sploh lahko o njih govorim zgolj v superlativih.  Na oddelku so si sestre res vzele čas, pomagale pri dojenju, previjanju otroka itd. Je ne samo novorojenčku prijazna porodnišnica, ampak tudi mamam prijazna porodnišnica (kar je v napornih dneh po porodu še kako pomembno).
Rodila sem sicer brez Ultive ali pa epiduralne, ko so popadki precej boleči sem dobila pol Dolantina in je bilo čist ok in sem rodila gladko in hitro. Otročiček je prišel na svet tako živahen kot da bi dobil poživila in ne sredstvo proti bolečinam.
Glede Ultive ali pa epiduralne pa se lahko dogovoriš - najbolje z dr.Šarmanovo. Pokliči jo in se dogovori za sestanek. Tam ti bodo razložili kako kaj poteka in če sploh lahko dobiš epiduralno oz. Ultivo (pri določenih stanjih sta kontraindicirani). 

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porodnišnica Ptuj
15.10.2007 11:42:28   
žarnica
V porodnišnici Ptuj sem rodila pred dobrim mesecem in imam porod v lepem spominu.

Za Ultivo rečeš svojemu G,ki ti da napotnico za pogovor v porodnišnici in tam podpišeš,da se strinjaš s posledicami Ultive,... KO prideš v porodnišnico moraš pa takoj povedat,da si želiš Ultivo (dobiš jo,ko si 3-4 prste odprta s popadki).

Pri meni ni bilo časa za Ultivo,pa vseeno ni bilo tako boleče (veliko manj kot prvi porod). Babica je bila super,prijazna,dobre volje in me je kr spravljala v smeh (sem pa edina takrat rojevala). Dobila sem 2x injekcijo v žilo za lajšanje bolečin.

Sestre na oddelku so tudi zelo prijazne.

NAjbolj se mi je pa zameril dr.JOlič,ki me je po porodu na živo šival. Sicer me je babica z nečim pošpricala,samo ni nič pomagalo. Dobila sem 4 šive in je bolelo kouser posted image . Seveda sem dvigovala rit,ker meje full bolelo,on pa se je zdrl name,da kaj mi je,da če dvigujem rit,me pa res ne more zašit in naj jo dam dol.user posted image

Če te kaj še zanima,pa vprašajuser posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porodnišnica Ptuj
15.10.2007 13:42:06   
silvya
Jaz sem 3x rodila v Ptujski porodnišnici, in nimam pripomb, kar se babic tiče. So res zlate. Še posebej pri zadnjem porodu letos, ko mojemu otroku tako ni bilo pomoči, so mi bile v veliko oporo. Mi je zelo žal, da si nisem zapomnila imen, ker so tiste trenutke res bile, prijazne in sočutne, in bi si zaslužile mojo zahvalo.
Kar za zgoraj omenjenega g. ne morem reči. Še dobro, da me ni trebalo rezat in šivat. Odklonil je pomoč, ko sem imela težave z mlekom. Sem jo morala poiskati drugje in jo tudi dobila, ker sem na srečo naletela na zdravnico, ki je sama šla skozi to kot jaz.
Pa še nekatere njegove izjave...user posted image . Zapomnila sem si jih za vse življenje. Meni ta človek ne bo prišel več blizu. Je verjetno edini, ki kvari sliko ptujske porodnišnice.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Porodnišnica Ptuj
15.10.2007 17:51:49   
sinnerka
oo jaz tudio mam namen rodit na ptuju čeprv sem z ms sem si rekla grem na ptuj ker je svakinja tam rodila brez težav osebje baje ful prijazno je pa res en dohtar ki je tečen samo nevem imena kateri
urssyy a mi lahko poveš kdaj maš rok :D jaz mam 15,11


(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Porodnišnica Ptuj
17.10.2007 20:03:19   
urssyy
Izgleda da je res vse odvisen od tega kdaj imam porod, katere babce oziroma zdravnik je prisoten in za kakšen porod gre. Kot berem ni kaj za predvidevat, treba ga bo doživet. saj je vsak porod drugačen.

Upam na najboljše.

Sinerka sem ti poslala Z.S.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Porodnišnica Ptuj
18.10.2007 6:24:24   
mala pikica
Urssyy, jaz tudi nisem slišala veliko slabega o Ptuju. Babice se meni zdijo zelo fajn. Sicer nimam izkušenj s porodom, bila sem na predavanju o dojenju in so res bile vse zelo prijazne. So nam pokazale porodne sobe, pa tudi sestre na oddelku so bile zelo prijazne. Upam, da bo tako tudi pri porodu. Več pa ti lahko povem, ko prinesem našega user posted image domov. Saj bom pred tabo user posted image

Glede epiduralne in ultive... Na Ptuju epiduralne ne delajo več, samo ultivo. Glede ultive pa se moraš pogovoriti z dr.Šarmanovo. V zadnji mami ima članek o tem, ima pa tretji ponedeljek v novembru ob 17.uri v bolnici na Ptuju tudi predavanje o tem. Se lahko dogovorima in greva skupaj, če seveda želiš user posted image


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Porodnišnica Ptuj
18.10.2007 10:52:23   
lana38
Jaz sem prvič rodila v Ptuju in bila zelo zadovoljna z osebjem. Upam, da je tudi sedaj tako. Sicer pa imam porodnišnico čez cesto in bi bila prava neumnost, da bi šla drugam rodit.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Porodnišnica Ptuj
18.10.2007 13:03:08   
pupika27
tudi jaz bom rodila na ptuju in to bo moj drugi porod.jaz upam da dr.joliča ne bo takrat v službi ko bom rodila,pri prvem porodu je bil ob meni dr.šučur ki je tudi moj osebni ginekolog in me je tako lepo zašil da niti čutila nisem.upam da mi bo tudi tokrat sreča dana in bo on delal.......a ima še katera rok 18.01.2008 tukaj gor?potem se mi naj javi na zs da se malce spoznamo in če gre katera 05.11.2007 v materinsko šolo v zd ptuj?lep dan vsem in pazite na bušije

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Porodnišnica Ptuj
18.10.2007 21:03:21   
only_me
dva meseca pa pol nazaj, sem tudi jaz bila na "obisku" tam. Poleg mene sta največ časa (poleg partnerja) preživela Lirija Zemljarič in Raid Al Daghistani. Oba si zaslužita pohvale in zahvala obema. Z njuno pomočjo sem bila v dveh urah gotova (hitro za prvič, ne?). Obema sem zaupala, pa tudi ubogala (kdo pa bo vedel več, kot babica in porodničar).

Tudi na oddelku je vse štimalo. Od sester, do zdravnikov, vse! Še čistilka je rada poklepetala in bila zelooo prijazna.

Tako da - še bom šla rodit in še bom šla na Ptuj.

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Porodnišnica Ptuj
19.10.2007 10:42:56   
lana38
Jaz imam PDP 29.12. in tega Joliča sicer ne poznam, ker še ga nisem srečala. Kolikor pa slišim o njem, pa upam, da bo na enih dolgih božično-novoletnih počitnicah in ga še vedno ne bom srečala. Me je kar groza, da bi bil tam po vsem, kar slišim in berem o njem.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Porodnišnica Ptuj
1.11.2007 22:46:41   
katka37
Sem prvič in drugič rodila na Ptuju, zdaj pa bom še tretjič. Koliko dni po porodu se gre domov, pred leti smo šle šele 6.dan.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Porodnišnica Ptuj
4.11.2007 19:47:40   
only_me
4x prespiš tam (če seveda otrok pridobiva na teži in je vse ok)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Porodnišnica Ptuj
14.11.2007 12:08:25   
soncekje
hej,drage moje, vesela sem, da nas je toliko ZA porodnišnico PTUJ, tudi jaz sem slišala, same pozitivne o porodih na ptuju, zato sem se odličila, da grem kr tja tudi sama rodit. PDP imam 8. januarja 2008 in grem zda prej na predvanje o obporodni bolečini, in sicer 19. 11. 2007, baje lahko greš takrat tudi na oddelek mal pogledat, pa na vprašanja ti odgovorijo, skratka, komaj že čakam...
a je katera tam rodila že čepe ali kleče in kakšne izkušnje ima s tem????

Lep dan vam želim

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Porodnišnica Ptuj
16.11.2007 8:46:56   
katka37
Soncekje, veš mogoče, če se moraš prej prijaviti za to predavanje, jaz tudi razmišljam, da bi šla. Pa kje sploh to imajo (v jedilnici)????

(odgovor članu soncekje)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Porodnišnica Ptuj
16.11.2007 10:28:19   
mala pikica
Nič se ni treba prijavit, ve kar pridite, stalne poslušalke bomo zelo vesele, če nas bo veliko user posted image Predavanje pa je v jedilnici ob 17.uri.
Soncekje, jaz imam tudi januarja rok user posted image


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Porodnišnica Ptuj
16.11.2007 20:53:10   
katka37
Vsaj približno, kje se pride do jedilnice, nimam blage veze?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Porodnišnica Ptuj
17.11.2007 9:21:06   
lana38
katka 37!
Sledi tabli za Sanolabor. Jedilnica je zraven Sanolaborja. Ali pa greš mimo lekarne Toplek, takoj potem po potki levo. Potem boš pa že tako videla, kje je Sanolabor-drugi vhod na stavbi, ki je na desni strani. Malo greš po enih stopnicah gor.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Porodnišnica Ptuj
17.11.2007 10:56:41   
urssyy
Vse, ki boste šle na predavanja v ponedeljek, prosim napišite kaj zanimivega za nas, ki bomo ostale doma. Hvala !

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Porodnišnica Ptuj
17.11.2007 11:34:21   
mala pikica
Urssyy veš da bomo user posted image  

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Porodnišnica Ptuj
17.11.2007 16:01:25   
katka37
Hvala za pomoč in lep pozdrav. Pa upam, da v ponedeljek ne bo preveč snega, glede na to, kako pada.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Porodnišnica Ptuj
18.11.2007 23:43:24   
soncekje
hej, sem imela neke težave s povezavo na net, zato tako zamujam, ja, jutri pa gremo, da vidimo, kaj nam bodo lepega povedali.
Mala pikica, fino, da sva že dve, ki nama bo novo leto prineslo novi čudež!!! pa boš ti tudi rodila na Ptuju???

papa

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Porodnišnica Ptuj
19.11.2007 9:05:38   
lana38
Morda tudi moj user posted image  pride šele januarja.user posted image  Samo 3 dni mora počakati.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu soncekje)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Porodnišnica Ptuj
19.11.2007 9:11:05   
mala pikica
Soncekje, ja bom rodila na Ptuju.

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Porodnišnica Ptuj
19.11.2007 14:16:52   
didikaa
kaj MŠ na Ptuju se kaj plača =? ker sem enkrat nekaj brala da se nekaj za nosečnice plača pa zaj nisem ziher al MŠ al tista telovadba =?

_____________________________

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?