Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

stvari dobiš tam, dokler si tam. Ko greš domov, šele rabiš njegove lastne stvari.
,saj me je doma čakala 2-letna hčerkica),pa je žal tamala imela močno zlatenico in morala pod lučko. Tako da sva šli potem 4.dan domov.
je bil ravno tisti vikend dežuren
.Ampak dobro,smo preživeli,upam,da ga v drugo ne bo,čeprav mi je zadnji dan na viziti rekel:se vidimo čez dve leti
V glavnem ptuj je zakon,sploh če je pri porodu prisotna babica Kristina..Vso srečo vsem...
zraven pri porodu, kdaj sta bila lahko z vama v porodni, koliko časa pred samim koncem poroda in kako je bilo kaj potem. Bi morale še kaj vedeti, imata kakšen nasvet? Čeprav bo to moj tretji porod, se je marsikaj spremenilo.
Jaz sem pa Gašperja dobila naslednje jutro. V glavnem vse pohvale vsem babicam, ekipi pri CR in seveda vsem sestram na porodnem oddelku
ni bil zraven pri porodu. Ni imel niti namena, ker pač ni za take stvari. če bi hotel, pa tako ne bi mogel, ker ne bi imel časa priti. jaz sem namreč rodila v eni uri. On je bil pa v slubi. Zjutraj me je zgrabilo in potem me je oče odpeljal v P. Ob 8.10 sem bila tam in ob 9.17 sem že rodila.