|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 17.8.2007 9:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam isti problem... 35 m2... svetovali so mi, naj probam s kisom, nisem še poskusila... zna bit pa problem, ker lepilo ne gre rado stran, če sploh gre! upam, da uspeš spravit stran!
|
|
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 17.8.2007 9:31:42
|
|
|
|
Tanik
|
sem slišala za kis ampak še nisem probala. če boš kaj ugotovila kako ščistit javi, če pa kaj poštudiram pa jaz javim. hvala.
|
|
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 17.8.2007 9:51:56
|
|
|
|
mojsoncek
|
za lepilo: razredcilo, nitro ali pa cistilni alkohol... za fugirno maso pa ne vem, ker smo mi ploscice spucali kar z mokro krpo, se preden se je fugirna masa dobro strdila.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 17.8.2007 9:52:26 >
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 23.8.2007 13:48:34
|
|
|
|
žabar
|
poskusi dobit čistilo KERAKLIN, z njim gre odlično. Sam sem ga tri leta nazaj uspešno uporabil. Dobil sem ga pa v Merkurju, kjer so prodajali ploščice. Lp
|
|
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 23.8.2007 16:29:48
|
|
|
|
ursi
|
Za čiščenje fugirne mase potrjujem, da je najboljše čistilo kis. Resnično učinkuje!!!!
|
|
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 23.8.2007 22:19:44
|
|
|
|
Skaana
|
Moja sodelavka uspešno uporablja razredčeno varekino za čiščenje fug - da v pršilo, pošprica in pobriše. Pravi, da gre v nulo dol.
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.