|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dogovor o darilih za otroke in njihove prijat...
27.9.2006 10:47:30   
Jutra
Vaši otroci imajo gotovo krog prijateljev, sošolcev, s katerimi praznujejo rojstne dneve.
Zanima me, če imate kje s starši dogovor glede daril: npr. vrednost darila, skupinsko darilo (od vseh povabljenih otrok) ali pa celo, da ste darila ukinili?

Ugotavljem namreč, da:
- teh rojstnih dnevov je TOLIKO, da lahko bankrotiraš,
- da nekateri starši kar med seboj tekmujejo, da bo njihov otrok dal bolj dragoceno darilouser posted image
- da imajo današnji otroci itak vsega preveč in ne cenijo ničesar več, kar dobijo - torej je to stran vržen denar.
- da kljub temu, da se potrudiš najti čim bolj zanimivo in uporabno darilo, je velika verjetnost, da se bo (otrok) obdarovanec zmrdoval.

Kam vse to peljeuser posted image

Mogoče preveč na oblakih razmišljam tako:
Rojstni dan naj bi bilo luštno druženje vašega otroka z njegovimi vrstniki. Zabava in razne igre. Vrhunec pa s torto. In BREZ daril. Se mi zdi čisto dovolj, da je darilo staršev (pa kakšne babice in dedka) dovolj za cel rojstni dan.
A sem za na lunouser posted image


_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dogovor o darilih za otroke in njihove pr...
27.9.2006 10:54:33   
fricka
Ne nisi za luno. Čeprav jaz ne bi čisto ukinila daril, bi pa dala finančno omejitev. Staršem bi razložila, da pričakuješ samo majhno pozornost. Ko smo bili mi majhni je bila to mala bomboniera z lepo sliko. Zdaj pa je to lahko kakšen mali modni dodatek iz HM za 1.000 SIT. Otroci so včasih bolj veseli majhnih drobnarij kot velikih igrač.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dogovor o darilih za otroke in njihove pr...
27.9.2006 11:25:55   
DORI
Pri nas ni bilo nikoli nobenih problemov glede daril, ne zdaj, ne pri mojih zdaj že starejših otrocih. Nobeden ni kupoval kakšna posebna darila, ta več vredna so bila ponavadi od non in nonotov. Daril pa ne bi ukinjala, ker se jih otroci razvesilijo (saj moji so se vsakega). Pri starejšemu sinu in hčeri pa sploh ni problemov, saj se s prijatelji med sabo dogovorijo in skupaj kupijo kaj več vrednega.

_____________________________

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dogovor o darilih za otroke in njihove pr...
27.9.2006 12:10:17   
tulip
Imaš prav glede daril... Otroci se bolj razveselijo paketa balonov, frnikol, malega avtomobilčka za 500sit kot pa recimo majčke za 4000 sit.
Ampak starši smo taki, da če prijatelji prinesejo večje darilo, ti njim ne moreš prinesti milnih mehurčkov... Je žal tudi tu trg. Mi smo omejili darila za vse - odrasle in otroke - do 3000 sit, če pa bi kupili kaj večjega, pa nas več skupaj to kupi.user posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dogovor o darilih za otroke in njihove pr...
27.9.2006 12:39:55   
tinica
Jaz ponavadi dam za darilo od 3000 do max 5000 sit za prijatelje in njihove otroka, ker za manj denarja pa že teško najdeš kaj. Za sestre in pa starše pa že več raskiram, saj je samo enkrat na leto.

LP, Tina

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dogovor o darilih za otroke in njihove pr...
27.9.2006 12:47:42   
Anonimen
Mi imamo dogovorjeno. Enostavno - tisti, ki so nam bliže (med 5000 in 7000 SIT), drugi (do 5000 SIT).
Tako smo se posamezni starši med seboj dogovorili. Prav tako se dogovorimo pred RD, kaj otrok RES potrebuje - npr. oblačila in se potem med seboj dogovorimo, kaj bo vsak kupil. Navada pa je taka - en kos oblačila in neka (po možnosti didaktična) igrača ali knjigica.

(odgovor članu tinica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dogovor o darilih za otroke in njihove pr...
27.9.2006 21:04:39   
marcela
Ko imajo moji otroci rojstni dan jim izpolnimo željo, ker je to pač samo enkrat na leto. Dobijo kar si izberejo ne glede na ceno. Običajno je to že kar dolgotrajnejša želja, zato rojstni dan nestrpno pričakujejo.  Za otroke v sorodstvu ter hčerko družinskih prijateljev okrog 5000 sit, za ostale otroke, to so sošolci in sošolke, pa kaki prijatelji iz interesnih dejavnosti pa do 4000 sit.  Za slednje je kar problem kupovat, ker običajno rne veš kaj ta otrok ima in kaj ne, niti kaj ima rad, ali pa se darila ponovijo.  Spomladi je sošolec od sina dobil od petih sošolcev nogometno majico Argentina. user posted image Navija za njo. Ja zato je potem res možno, da je slavljenec razočaran. Samo to mislim, da je naloga staršev, da mu dopovejo, da je druženej pomebnejše od vrednosti daril. Ravno danes je šel sin k sošolki na rojstni dan. Ji je nesel družabno igro za 3600 sit, pa vrečko bonbonov. Pri nas je zdaj bolj modno kot drga darial drag in nenavaden rojstni dan. Je kar neko tekmovanje nastalo.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?