|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spona
25.1.2007 7:24:00   
bajsek
Heloo

Spet haz in ja še kar nisva naročila kuhinje. Sva jo včer v sponi gledala in naju je prišli kar ugodno - 810.000 če naročiva do konca meseca drugač pa 10 procentov več. Sam ne vem kžkaka je kaj kvaliteta, tko na prvi pogled zgleda kar ok. A ma kera spona kuhinjo, a je ok?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spona
25.1.2007 7:34:49   
Anonimen
Hoj.

Midva sva tudi gledala kuhinje pri Sponi,na koncu sva jo narocila pri Panlesu,kjer sva  prisla skoraj 150 000 sit ceneje kot pri Sponi.Sicer ne vem za kaksno kuhinjo sta se odlocila,ce bosta imela te stoparje v elementih ali ne,tile stoparji so veliko boljs ekvalitete v panlesu kot sponi.Sicer pa ima svakinja sponino kuhinjo dober mesec in je zadovoljna z njo.

lp

(odgovor članu bajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spona
25.1.2007 9:35:09   
total
Midva sva jo tut gledala sam men kvaliteta in dizajn ni bil všeč.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spona
25.1.2007 12:42:54   
BLAŽIKA
Jaz jo imam že 4 leta in je kuhinja zelo dobra. Odvisno za kakšen rang cenovni se pač odločiš. Sem pa zelo razočarana in JEZNA na njihove monterje ker so za en K.... Če nebi imela okrog sebe ljudi ki se malo spoznajo v montažo, bi še kuhinja sedaj bila nareta na pol. GROZA koliko živcov so mi pojedli totuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i pri sponi.Nikoli več tja.
Kuhinja pa je super.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spona
25.1.2007 13:59:22   
bajsek
Čao!

LEina, a vidva mata tiste "gumbke" na zgornjem robu, k potem počasi spustijo predal, al mata prav tista vodila za zapiranje brez loputanja? Ker midva sva se odločla za ta vodila in v sponi so za doplačat (ne vem točni kok je komad).
Jst glede monterjev nimam skrbi, ker moj dragi se na te zadeve spozna in bo zihr skoz zraven in bo težil dokler ne bo ok.
Bova pa šla še v Panles pogledat - kje pa je to?
lp

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spona
26.1.2007 19:14:54   
Anonimen
Hoj,
Nimava nobenih gumbkov prav taksna vodila imava.V Panlesu so pri dolocenih tipih kuhinjah ze zraven,pri najini je bilo tako.Zdaj odvisno od modela za kaksnega se odlocita.Lahko mi pustis mail pa ti posljem slikco najine kuhinje,ce zelis.

PANLES TRADE doo pa najdes v Celju,Rogaski Slatini in Ljubljani.Ce vama je kateri blizu povej pa ti se tocen naslov in telefonsko prepisem s prospekta....

lp


(odgovor članu bajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spona
27.1.2007 12:31:50   
bajsek
Čao!

LEina moj mail: katja.kop@siol.net
Prosim pošlji slikico, pa kok sta dala! Sem pa že zvedla kje v lj je, na dolenjski cesti a ne? Ne vem točn kje, ampak sej je verjetno večja štacuna pa se vidi.
greva tja v ponedeljek dopolda!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?