|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Balkonska tla
9.6.2007 18:40:55   
Strawberrie Cherrie
Opcije -> kaj lahko damo vse na balkonska tla poleg ploščic? Ker imam čist beton sedaj user posted image , rada bi pa nekaj toplega? Ali pa če obstaja kakšna takšna stvar, da bi sicer spodaj položila ploščice, za poleti, ko smo pa dosti na balkonu, bi pa imela preko nekaj ''bolj toplega na pogled'' - kot je recimo les...samo spet tako, da se mali lahko plazi. Stil imamo vse bolj rustikalno...
Kakšni predlogi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Balkonska tla
9.6.2007 18:41:31   
Strawberrie Cherrie
Aja, balkon je tisti klassični 110cm širok in 5m dolg????

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Balkonska tla
9.6.2007 18:43:02   
April
Douglazija za terase, če hočeš kaj toplega.

http://www.parkettco-si.com/program.html

< Sporočilo je popravil April -- 9.6.2007 18:44:53 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Balkonska tla
9.6.2007 18:45:52   
Strawberrie Cherrie
Tukaj

Zgleda zanimivo, samo kako je kaj to praktično za čistit - recimo na balkonih, kjer nimaš kircherja, da bi to sčistil? Pa ko dete prst not vtakne user posted image in tuli, ker ga ne more dobiti ven...user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Balkonska tla
9.6.2007 18:47:40   
April
pa še kircherja nabaviš, pa jeuser posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Balkonska tla
9.6.2007 18:48:38   
Strawberrie Cherrie
Sam mi smo 2m nad tlemi user posted image user posted image user posted image
Kircherja sicer imamo, ampak v garaži...
tole bi sosedje gledali, ko bi jaz balkon čistla user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Balkonska tla
9.6.2007 22:18:33   
alfa
Tech-wood, pri nas vem, da ga prodaja Vogart, imajo tudi na spletni strani, še spletna od proizvajalca
http://www.tech-wood.com/

LP!



(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Balkonska tla
9.6.2007 23:00:11   
balaena
Mi imamo na dvignjenem balkonu (ki pa je montazen in nima nic betona spodaj) les bangkirai (prodaja ga: http://www.kerin-povirk.si/).

Plusi:
je super pozimi in poleti. Pozimi lahko na tleh sedis, ker te ne zebe (kamnite police pri balkonskih vratih pa so ledene), poleti lahko gor sedis, ker ni vroce (te iste police so pa nemogoce vroce). Ker je nas balkon zahodni, je zdaj brez tende kar vroce gor, sva bili pa s ta malo vsak soncen dan celo zimo  in pomladgor in prav uzivali brez podlog za sedenje.
reze med deskami niso problematicne za prste
ciscenje ni problem - jaz pometam, kadar je treba, pomijem pa po koncu zime in se kdaj vmes bom. Vzamem vedro vode, malo sampona noter, metla je pa itak v bistvu sirkova krtaca in s tem pometem, potem pa s cevjo za zalivanje sperem.

Minus:
velik minus je meni to, da je zdaj ta les star eno leto, pa so se zmeraj trske, take cisto cisto drobne, mi odrasli jih ne dobimo, ampak dokler se je mala se plazila, je imela roke potem cisto polne tega. Je pa ni zacuda cisto nic motilo? Zdaj, ko hodi, to ni vec tezava. Itak pa pravijo, ko ti ga prodajo, da se z uporabo to neha, tam v salonu je res ze cisto gladka tista njihova "terasa".



(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Balkonska tla
10.6.2007 11:45:44   
Strawberrie Cherrie
Balaena, mi je všeč. Kakšne so pa kaj cene?
joj, čeprav tole glede trstk je en velik - ... ker konec poletja bo mali ravno v stadiju plazenja...potem pa pride itak zima, in bo verjetno pozimi shodil...smo pa na balkonu kar dosti, tko da bi v končni fazi tole hitro spolirali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Balkonska tla
10.6.2007 11:48:56   
Strawberrie Cherrie
Če prav razumem se prodajajo 90x90 plošče?

Všeč mi je tudi villagio duglasia...

A ti imaš nivelo bangkirai ali villagio? Oba sta lepa...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Balkonska tla
11.6.2007 22:56:37   
balaena
Mi nimamo plošč ampak deske (torej tisti villagio bangkirai), dolge mislim da so 4 ali 5 metrov? Cena je kar visoka, mislim da enih 20.000 SIT na kvadrat. Ima ta les ful dolgo življenjsko dobo (do konca naših dni, otroci bodo pa mogoče kaj drugega dali), vzdrževati ga ni treba, malo diha (se širi in krči, zato tudi pustijo tiste reže vmes).
Če ste blizu LJ doma, pojdite v Trzin h Kerinu pogledat, midva sva šla vsakič v soboto in sva s tem šefom uspela govorit, je en tak japi na pogled in pomoje se valja v denarju, ampak je izredno prijazen in vljuden (kar se nama, ki zgledava kot dva reveža ne zgodi velikokrat). Vse ti razloži, nariše, izračuna ceno... Montaža je bila tudi zelo hitra in kvalitetna, nisva imela nobene pripombe, pri nas so še eno klopco naredili z dvižnim pokrovom za metlo ipd. spravit.

Trske so pa take res zanimive, če lahko rečem, ker so izredno drobne. Če podrgneš po lesu v napačno smer, že čutiš, tako, da te malo zbode, če pa nisi previden, jo pa dobiš. Res, če boste gledali bangkirai v salonu, je relevantno, če je že star, ker nov je tudi druge barve. Po nekaj letih postane čisto svetel (svetlo siv) in naj bi se "obrusil".

Nama kljub vsem pridobljenim in še bodočim trskam in kljub visoki ceni ni nič žal, da sva se za ta les odločila, ker se res pozna razlika tako v izgledu kot v uporabi v primerjavi s ploščicami. Ograjo imamo rost-frei in ko si se npr. aprila nanjo naslonil, pa še zdaj včasih, je prav ledena, les pa vedno isti, no. Neverjetno.

Aja, še to: ko smo mi kupovali niso imeli teh različnih villagio, nivelo, duglasia... Vsaj ne da bi vedela. Mogoce sva midva tiste plošče takoj odpisala, ker imamo kar velik balkon in z deskami boljše izgleda, ampak se jih vseeno ne spomnim.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 7:15:50   
Strawberrie Cherrie
Balaena, se ti mogoče da slikat balkon? Ker tole z deskami nisem nikjer našla, mi je pa po opisu sodeč ful všeč...
Sivo - i like it user posted image
Drugač, pa ja, glede vzdrževanja sem si pa prebrala...v bistvu položiš in nikoli ni zaničuser posted image

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 8:39:06   
Anonimen
Bangkirai smo imeli tudi mi in moram rečt, da kljub zasoljeni ceni smo bili zelo zadovoljni. Ko se preselimo nazaj v slovenijo, bomo spet šli v ta nakup, ker je res fajn les. NIč vzdrževanja, aja pa pr nas se ni noben pritoževal nad trskamiuser posted image . mogoče, ker ni bilo malih plazečih otrokuser posted image .
Nismo imeli balkona, temveč atrij in del atrija je bil pokrit s tem lesom. Pozimi smo sneg skidali dol in smo na tleh sedeli in se sončili, ker je les bil tudi sred največje zime topel oz vroč (seveda, če je sonce sijalo). Poleti pa moram priznat, da je na soncu bil prevroč, da bi sedel na njem, edino če si ga mal zalil z vodo. (da ne bi kdo mislu, da sedimo na tlehuser posted image , smo imeli tudi mizo in stole, sam smo se velikrat crklali s pesekom na tleh).

Če te je strah trsk, ap daš neko rjuhico ali dekico na tla, pa se otroček vseen lahk igra in plazi, pod sabo bo pa imel vedno toplo. Na ploščice pa daš lahk goro dek, pa mraz pride skoz.

Kar se tiče barve, sprva je svetlo rjava, vendar že v enem letu posivi, odvisno od vremena.


< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 12.6.2007 8:40:03 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 8:42:06   
Strawberrie Cherrie
Mišek13, zdaj si pa priznala...user posted image ... da nimate stolov in miz user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem ful navdušena. Smo pri Kerinu vzeli že antični parket za dnevno, pa bomo zgleda še tale bangkirai...user posted image Samo čakam še, da vidim, kakšne so samo deske....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 8:53:22   
Anonimen
Mi smo meli tudi samo deske, si sploh ne predstavljam kaj drugegauser posted image . Je lepša dila, bom probala zbrskat kako sliko, pa bom jo dala v album, pole boš lahk videla, da smo meli tudi mizo in stoleuser posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 8:58:10   
Strawberrie Cherrie
Mišek -> hehe, a se spomniš, kaj si mi rekla za moj 'antični parket' - zažgane, skup zbite črvive dile user posted image user posted image user posted image user posted image PACKA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 9:04:29   
Anonimen
črviveuser posted image , tega pa jaz nisem rekla, zažgan pa jauser posted image . Tega jaz res ne bi imela not v hiši, zunaj pa jauser posted image . Odvisno kak stil ostalega pohištav imaš. midva sva imela takega, da si niti pod razno ne predstavljam sivega parketa v hiši. Pa enostavno nama ni všeč tak stil, vsak ima vsoj okus in hvala bogu, da je tako, že zdaj se ne morem pomirit z dejstvom, da sva prodala stanovanje in imajo oni zdaj enako, kot so najine želje bile. še slike in ostale melenkosti so hoteli, da bi pustila not user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 10:53:49   
Strawberrie Cherrie
potem je pa ena druga rekla črviveuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja,mi2 bova imela rustikalni stil,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 11:00:18   
Strawberrie Cherrie
Pa res imate mizo pa stole user posted image user posted image user posted image

Btw - ful lepo pridejo tele dile!!!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Balkonska tla
12.6.2007 11:23:58   
balaena
No, sem ti še jaz poslikala, če želiš pogledat.

Barva lesa pri nas še ni čisto siva, ker je star šele eno leto. Pa na klopi je sploh še temneje, ker je pod napuščem in ne dežuje nanjo. Je pa zdajle pri nas čisto oblačno, zato so slike bolj turobne.



(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?