|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sladkor na steklokeramični plošči
17.7.2007 8:50:49   
honey
Moj predragi možek si je prvič kuhal kavo (na novi - 1 teden v uporabi!!!!!) kuhalni plošči. In seveda se je gospodu stresel sladkor user posted image  Hitro sem s krpo odstarnila skarameliziran sladkor s plošče in s strgalom odstranila preostalo, kar se je pač dalo še naredit, ampak zdaj me skrbi, ker so ostale na plošči praske. Nisem še uspela kupit čistila za steklokeramično ploščo, da bi to orng zglancala, tako da me to čaka danes. Samo zanima me, če se je komu to že zgodilo in kako ste rešili ploščo? Nisem se je upala niti nazaj prižgat, dokler je ne očistim, tako da sploh ne vem, če še delauser posted image  Ker v navodilih piše, da če se ti strese sladkor po plošči, "nastanejo nepopravljive posledice?" Ne vem pa, kaj to pomeni? A je kaj narobe, če bodo praske na plošči? Tok sem bila jezna ko user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sladkor na steklokeramični plošči
17.7.2007 8:53:12   
Mina1
A je kaj narobe, če bodo praske na plošči?


nič ni sicer narobe razen tega, da grdo izgleda, ker te neke praskice ostanejo in tudi nastanejo seveda s časom tako ali drugače.

Ni kaj...

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sladkor na steklokeramični plošči
17.7.2007 8:54:20   
mala maja
naša znanka jo je na ta način uničila.user posted image

je dec kuhal kavo pa je celo kilo p njej stresel. Jo je samo še preč lahko vrglauser posted image  pa staro 14 dni.

drugače pa če jo boš očistil s čistilom se naj ne bi kaj dosti poznalo, če si pa uporabila res samo strgalo in ne tudi vilede pa sploh.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sladkor na steklokeramični plošči
17.7.2007 10:22:50   
jer.za.
Če imata zavarovane stroje, dobiš novo brezplačno, če je poškodovana. Tudi meni se je prelomila čez pol, ko mi je padel gor kozarec kumaric. Takrat nama je serviser rekel, da če bi imela zavarovane stroje, jo dobiva brezplačno, tako pa jo morala plačati. Zavarovanje za stroje pa sploh ne pride tako drago, da se ne bi splačalo, ker nikoli ne veš.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sladkor na steklokeramični plošči
17.7.2007 10:26:36   
max81
Če se ti po steklokeramični plošči strese, sladkor, sol...je najprej potrbno vse fino spihati dol, ker če boš šla takoj s cunjo prisat se bodo poznale črte, jaz za enkrat sploh še nisem uporabljala strgala, ker gre čisto vse dol z čistilom za steklokeramične plošče, pa nbaj bo še tako zažgano in popackanouser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sladkor na steklokeramični plošči
17.7.2007 10:30:35   
eva1
Jaz jo imam že cca. 5 let(če ne že kaj več), pa mi je že vse možno kipelo, od mleka naprej, tut cukr, in ne vem kva sem že stresla po njej, pa ko jo očistim z čistilom za plošče, je kot nova, niti strgala ne uporabljam!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sladkor na steklokeramični plošči
17.7.2007 12:03:58   
honey
Joj, upam, da bo meni tudi uspelo jo očistit. Sem šla že v Mullerja po čistilo za steklokeramične plošče in sem vzela najdražjega, mogoče mi bo uspelo. Možu bom pa do nadalnjega prepovedala uporabo plošče - dokler se ne ohladim user posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sladkor na steklokeramični plošči
17.7.2007 12:09:29   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: honey
Možu bom pa do nadalnjega prepovedala uporabo plošče - dokler se ne ohladim user posted image .


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo v tej vročini bolj težko, mogoče bo eno pivce pomagalo.

Pa srečno pri čiščenjuuser posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?