|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oditi? Kam?
6.12.2008 21:52:49   
Gilo
S partnerjem sva skupaj 2 leti. Imava 5 mesečno punčko. Sploh se ne razumeva. Ko pride do konflikta, se zapre v svoje gnezdo in ne govori z mano, včasih 1 dan, včasih 3 dni, potem pa, kot da ni bilo nič. Se ne pogovoriva. Meni ni važno, kdo začne, jaz se želim pogovoriti, on se pa obnaša kot 15 letnik (star je 34, jaz pa 32). Niti "MU" ne reče, pa ga prosim, da se pogovoriva. Trenutno je v spalnici kamor se je zaklenil in jaz bom morala spati v dnevni na sedežni. Evo, to je njegova trma, ko se kaj skregava. Ko sem bila noseča, sem se dostikrat jokala, če sva se skregala, pa ga ni ganilo. Povedala sem mu, da hormoni pač naredijo svoje in naj malo potrpi oz. se vsaj takrat pogovori z mano, če je kaj narobe, pa nič..
Seksala nisva že 1 leto. Vem, da nima druge ampak on sploh nima potrebe. Zarad tega sva se tudi zelo odtujila. Začela sem nazaj kadit, to pa je bla sam pika na i, tako da mi tudi lupčka ne da več, ker je strogo proti, čeprav sem kadila, ko sva se spoznala in ga takrat ni motilo. Najraje bi šla stran od njega, tle pa nastane problem. Imava namreč skupaj najeto neprofitno stanovanje (pred kratkim vseljeno in na novo opremljeno). Sicer sem ga najela jaz, vendar četudi gre on ven iz stanovanja, je stanovanje preveliko in s tem tudi visoki stroški, poleg tega bi ga morala izplačati, ker je polovico denarja za stanovanje vložil on, toliko denarja pa trenutno nimam. Če grem jaz, me mora pa on izplačati, pa tudi nima dovolj denarja. Oba sva zakreditirana, jaz za 8 let, on za 5.
Sem si že rekla, da bom pač potrpela, dokler punčka malo ne odraste, vendar ne gre. Na tak način ne morem živeti z nekom.
Kaj naj naredim? Vesela bom vsakega nasveta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oditi? Kam?
6.12.2008 22:09:35   
Gina
Eh, ti deci čudaški in neodgovorni. Vse preveč jih okrog leta takih. Eni od teh so v skrajnost zapiranja vase in nepogovarjanja, drugi pa vpijejo ali še celo ženo udarijo. Noben od teh mnogo neodgovornežev se pa ne bi zmenil prav nič, ker zahtevajo, da je vse po njihovo. To je njihov način borbe, da dosežejo svoje čez trupla. Tako jaz to vidim. Moj ex me je tudi ignoriral, pa se delal, da me ne sliši, pa moj fotr se lahko mesece dolgo z mano ni pogovarjal, pa seveda moj brat enako, ta pa leta dolgo včasih ni govoril....

Probaj se kaj domislit. Tole pa res ni nič. Ne smeš tega tolerirat. Zakaj pa imata kredit, a za opremo? Saj najemniško stanovanje se plačuje mesečno ali kako? Če sta zakreditirana za opremo, naj pač vsak vzame pol, pa pojdita vsak po svoje. Ni treba, da sploh kdo v tem stanovanju ostane.  

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oditi? Kam?
6.12.2008 22:14:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina


Ni treba, da sploh kdo v tem stanovanju ostane.  


Totalna bedarija.

Pogovorta se kdo bo koga izplačal in to je to. Izgubit pa dat stanovanje nazaj zato, ker nista več skupaj je pa res največja napaka, ki bi jo naredila. Imaš možnost, da zamenjaš za manjšega, dobiš lahko subvencijo ali obdžiš tega...lahko spoznaš novega partnerja in zaživiš lepo življenje v taistem stanovanju.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oditi? Kam?
6.12.2008 22:30:49   
sanja nk.
hello
kako naj ti rečem,
poskusi postaviti vezo nazaj,
lahko da ima kakšne probleme v službi , lahko da ga kdo.......user posted image
seks.....da nima potrebe , možnost je v tem da je lahkouser posted image .........ali pa da ima drugo
lahko pa da ima res veliko problemov
potem spomni se kako je bilo ko sta šele postala par ali je bil drugačen do tebe
ali sta se sploh zaljubila........
jaz ne bi takoj odnehala najprej poskušaj tudi na silo vzpostaviti vsaj pogovor pa to da se je zaklenil v splanico..............kot najstnicauser posted image
ne daj mu mir, najprej poskušajta razčistiti
nato pa če se res ne da nič začnita pa vsaj z tem da kaj bosta storila z stanovanjem ker ga zapuščaš........, ker ti ni več partner
seveda če imaš kam odidi.....................v tem vrstnem redu bi jaz naredila..........najprej poskušati kaj se da narediti , nato pa konec zvezeuser posted image
ker boš samo še več trpelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 9:36:39   
zinkazi
Priporočam branje knjige: Ženske so z venere moški pa z marsa. mogoče ga boš lažje razumela in uspela vajino vezo obdržati.

_____________________________


Otroško srce je zaklad


(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 9:39:25   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

seks.....da nima potrebe , možnost je v tem da je lahkouser posted image




kaj pa to pomeni? Kaj da je lahko....zajec al kaj je to na sliki?

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 10:11:48   
tanikaa
Moj prvi mož je bil natanko tak. Tudi dva tedna je bil sposoben biti tiho ... spremenil se ni nikoli. Kljub maratnoskim moledovanjem z moje strani.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 12:26:18   
sanja nk.
VOLGA mislim da obe veva kaj to pomeniuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 12:40:47   
ksenci
jojuser posted image

poskus še s to taktiko- ko se začneta spet pogovarjat, ko ga bo minila trma, se delaj kot da je vse ok in bod zelo prijazna z njim. napel na to, da bosta sexala. to zelo zbližuje in rešuje probleme. vem da bo težk ampak probi! pol pa počas dan za dnem deli z njim v rokavicah in po ovinkih ugotov, kaj ga muči. najbolj pomembno je, da ga kje ne polomiš oz. mu ne daš povoda, da bi se skregala. s časom se bossta odkrito pogovarjala in zaupala drug drugemu probleme. važno je da gresta dost ven, da ne tičita skoz v stanovanju. tak boš vidla, kaj je res krivo, če bo sam iskal, da bi se skregala in boš vedla kolk je ura! poskus, boš preiskusla tud sebe, kolk dolg zdržiš.

jz delam po tej metodi, če se kje kaj zalomi, pa mi rata. to ne pomen da si podrejen, ampak pameten popusti! je morda včasih dolg in težek tede, ampak se pol splačauser posted image

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 15:00:02   
*goldfish*
Evo še ena s takim tipom....zdaj z bivšim.
Tudi on se je tako obnašal, moja čustva ga niso ganila, niti od otroka, do naju obeh je bil brez srca, brezbrižen,...ko sva se skergala, je trpel samo njegov ego, ni pa nikoli pomislil na naju, vedno je moral imeti zadnjo besedo, če ne je pač bil tihi teden, ali pa preprosto rekel, če ti kaj ne paše, lahko greš...Tega jaz nisem mogla prenašati in trpeti. Tudi malemu se je to poznalo...oba sva bila samo živčna, jezna, nikoli sproščena, če je mali že bil malo bolj živahen, se je začelo dretje,....
Draga moja....ne razmišljaj! Taki se ne spremenijo. Trpela boš ti in tvoje dete. Vedno se najde izgovor, da ne bi odšla, vem...tudi sama sem vedno našla neke čudne izgovore...Zdaj po enem letu, ko sva odšla, sva z malim postala druga človeka, on je še vedno isti.

eno user posted image  za pogum....vso srečo

_____________________________

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 15:06:33   
*goldfish*
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

mu ne daš povoda, da bi se skregala.



dRaga moja, tudi to sem sprobavala....ne moreš pa tega delati, mesece, leta,... vedno samo paziti, kako izgovoriš in kaj izgovoriš....nop...to ni način....on se mora sam spremeniti, in ima vzrok da se spremeni! Svojega otroka in njo! 

_____________________________

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 15:16:15   
tanikaa
mana_t prav maš. S partnerjem moraš biti sproščen. Če tega ni, ni nič.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 20:23:29   
Gilo
Pa to ne moreš verjet. Sem ga danes vprašala, če je pripravljen zvezo rešiti, mogoče iti k psihoterapevtu, ker imava očitno hude probleme, pa je rekel, da mu je vseeno. Nato sem mu povedala, da se mora to on poleg mene odločiti, pa reče pust me. Jaz pa, povej mi, kdaj se bova glede tega pogovorila, kateri dan, pa te pustim do takrat čisto pri miru, pa reče nikoli. No, sem dobila odgovore na vse, sam ko nimam kam iti, to me najbolj muči. Kako ste mamice z malimi otroci rešile take zadeve, kam ste odšle, kako, kdaj?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 21:07:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gilo

Pa to ne moreš verjet. Sem ga danes vprašala, če je pripravljen zvezo rešiti, mogoče iti k psihoterapevtu, ker imava očitno hude probleme, pa je rekel, da mu je vseeno. Nato sem mu povedala, da se mora to on poleg mene odločiti, pa reče pust me. Jaz pa, povej mi, kdaj se bova glede tega pogovorila, kateri dan, pa te pustim do takrat čisto pri miru, pa reče nikoli. No, sem dobila odgovore na vse, sam ko nimam kam iti, to me najbolj muči. Kako ste mamice z malimi otroci rešile take zadeve, kam ste odšle, kako, kdaj?


Bodi direktna ravno zaradi te stanovanjske stiske. Ker stanovanja ne talajo kot staro solato na tržnici. Napelji ga na to, da enostavno ne bosta več skupaj, stanovanje je na tvoje ime. Boriti se moraš zase in za svojega otroka. Očitno je res tak trdonja, da reče, da se nikoli ne bo pogovoril.user posted image

(odgovor članu Gilo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 21:35:27   
pošten
veš jaz pa sem imel podoben problem vendar mi je partnerka pre 1 mesecem zapustila in odšla z drugim in me pustila z 2 otrokoma samega star sem 41 let pa kaj si moreš poskusi se pogovoriti

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 22:01:35   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: pošten

veš jaz pa sem imel podoben problem vendar mi je partnerka pre 1 mesecem zapustila in odšla z drugim in me pustila z 2 otrokoma samega star sem 41 let pa kaj si moreš poskusi se pogovoriti


Prekl.... baba, razumem, da se zgodi, da se nekdo zaljubi v drugega ampak da ženska zapusti tudi svoje otroke, to pa ne.

Pogovorit z njim se pa verjemi ne morem, noče.. trma in ego delata svoje. Četudi se čez  kak teden mal ohladi, se ne bova nič pogovorila. Lahk sam životarma pod skupno streho dokler si nekdo izmed naju ne najde drugega partnerja.

(odgovor članu pošten)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 22:44:52   
*goldfish*
Glej...jaz sem se enostavno vsedla v avto, seveda s težkim srcem, in sem mu rekla da odhajam, da grem v vrtec po malega in greva od njega. Je prišel za mano ven, mi vzel ključ od vhodnih vrat,...in sem se odpeljala v vrtec in sva šla. Seveda je bilo težko. Jokala sem, tik pred živčnim sem valda bila...prišla domov, v joku povedala kaj je bilo in sem si svojo staro sobo, (kjer je bila krama cele hiše noter) uredila...bilo nam je vsem težko. Tako mojim in njegovim staršem. Malički je vse čutil, ni hotel jesti, samo spraševal kje je ati, da greva domov, da midva nisva tu doma...bilo je zelo težko, a vendar se postaviš na noge, ko pa veš, da to delaš vse v dobrobit svojemu zlatemu otročku. Me še včasih vpraša, zakaj pa midva nisva tam doma kot je ati? Ampak je zdaj lažje, ne boli več tako. Živim sproščeno življenje, ne pazim kaj moram rečti, iskati izgovore,....
Glej, sem našla službo, kupila si nov avto, malega razvajam, predvsem čustveno....gre nama. Dokler bo tako, nama bo fanj.



_____________________________

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Oditi? Kam?
7.12.2008 23:04:23   
black rose
Saj ni nujno, da pride do izplačila naenkrat, lahko se dogovorita za npr. petletno obdobje.

Kam oditi?? Jaz bi najprej pomislila, da bi se vrnila domov (seveda če imate dobre odnose s starši).

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Oditi? Kam?
8.12.2008 9:50:03   
mojamura
zdaj bom sicer ustrelila na slepo, pa me popravi, če nimam prav.

tvoj je verjetno, razvajen otrok v telesu odraslega moškega. takšen odnos je značilen za najstnike v puberteti, da se zaloputne z vrati oz. zaklene v sobo ali kopalnico. pa kako si je on predstavljal neko zvezo prej? verjetno ima toliko soli v glavi, da ve, da na takšen način zveza ne more obstajati. in glede na to, da nista bila intimna že eno leto....mislilm - ali ima probleme z erekcijo, je mogoče impotenten (kar bi tudi delno pojasnilo njegovo vedenje doma)....ali pa ima res drugouser posted image

vsekakor pa se strinjam, da to ni način, na katerega bi bilo 'normalno' živeti. Če res ne gre drugače, če vidiš, da se ni pripravljen pogovoriti, če imaš občutek, da mu je za vse vseeno...razmišljaj o končanju veze. vem, da se v zvezi s tem postavlja 100 vprašanj in dvomov...ampak ne pozabi: kjer je volja, je tudi pot!

pa vse dobro user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Oditi? Kam?
8.12.2008 10:16:36   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

zdaj bom sicer ustrelila na slepo, pa me popravi, če nimam prav.

tvoj je verjetno, razvajen otrok v telesu odraslega moškega. takšen odnos je značilen za najstnike v puberteti, da se zaloputne z vrati oz. zaklene v sobo ali kopalnico. pa kako si je on predstavljal neko zvezo prej? verjetno ima toliko soli v glavi, da ve, da na takšen način zveza ne more obstajati. in glede na to, da nista bila intimna že eno leto....mislilm - ali ima probleme z erekcijo, je mogoče impotenten (kar bi tudi delno pojasnilo njegovo vedenje doma)....ali pa ima res drugouser posted image

vsekakor pa se strinjam, da to ni način, na katerega bi bilo 'normalno' živeti. Če res ne gre drugače, če vidiš, da se ni pripravljen pogovoriti, če imaš občutek, da mu je za vse vseeno...razmišljaj o končanju veze. vem, da se v zvezi s tem postavlja 100 vprašanj in dvomov...ampak ne pozabi: kjer je volja, je tudi pot!

pa vse dobro user posted image user posted image user posted image






Razvajen otrok ni, je pa imel težko življenje, izgubil je najprej očeta, 10 let kasneje še mamo. Očim ga je tožil za hišo in jo tudi dobil, ker je moj ful nekonfliktna oseba in se ni hotel prepirat z njim, torej je podpisal in ostal še brez hiše. Sedaj je kar je. Ne vem, če sta mu starša izkazovala dovolj ljubezni, kakšen je bil njihov odnos, ker se o tem tudi nikoli ni želel veliko pogovarjati. Jaz mu tudi ne morem pomagati, če se ne odpre, do kakšnega strokovnjaka tudi noče iti.
Kar se seksa tiče, je pa tako, da je imel parkrat, že preden sem zanosila probleme z erekcijo. Rekel je, da se mu to prej ni dogajalo. Jaz sem mislila, da bo to čez čas minilo ampak zgleda, da se je tudi zaradi tega zaprl vase in prenehal oz. ni več napeljeval na spolne odnose. In smo spet tu... pri strokovni pomoči, ki pa bi jo zagotovo tudi zavrnil. In sedaj mislim, da mu odgovarja, če se skregava, ker lahko potem igra žrtev in jaz ne napeljujem na seks. On je tiho, lahko gleda v miru svojo tv, kjer najbolj uživa ali pa gre športat, kar dela že od otroštva.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Oditi? Kam?
8.12.2008 10:29:14   
mojamura
verjetno ni hujšega za moškega njegovih let, kot to, da ugotovi, da ima probleme z erekcijo...verjetno mu je nerodno, ne počuti se dovolj ''moškega'', da bi te lahko zadovoljil, posledično se zapira tudi sam vase. glede na opisao otroštvo, ki ga je imel, pa na tega očima pa sem mnenja, da je enostavno prenehal zaupat v ljudi, ker vsi, ki jih je do zdaj imel rad, so ga na nek način zapustili (umrli), ali pa opeharili. na žalost pa plačuješ ceno za vse to ti.

v kolikor premoreš toliko volje in če ga imaš še vedno rada, sem mne nja, da mu daj čas (ampak zavedaj se, da to vseskupaj lahko dolgo traja). izkazuj mu iz dneva v dan ljubezen, brez kakšnih pričakovanj ali siljenj v njega.
to, da rabi pomoč, pa bo prišlo do efekta samo takrat, ko bo sam spoznal, da jo potrebuje in si jo tudi poiskal. in vedi, takrat te bo najbolj potreboval.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Oditi? Kam?
8.12.2008 10:32:37   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Moj prvi mož je bil natanko tak. Tudi dva tedna je bil sposoben biti tiho ... spremenil se ni nikoli. Kljub maratnoskim moledovanjem z moje strani.


A si ga zapustila?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Oditi? Kam?
8.12.2008 10:38:55   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Moj prvi mož je bil natanko tak. Tudi dva tedna je bil sposoben biti tiho ... spremenil se ni nikoli. Kljub maratnoskim moledovanjem z moje strani.


A si ga zapustila?



Nekaj takega. Nisva več skupaj.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Oditi? Kam?
8.12.2008 13:57:46   
ronja
Trenutno je v spalnici kamor se je zaklenil in jaz bom morala spati v dnevni na sedežni.

Ej, halo! Zakaj bi ti morala kam drugam it spat?! Če mu kaj ne paše, naj gre on drugam spat! če pa tebi ni za spat zraven njega, čisto razumem, potem je ok, ker je to tvoja odločitev, ne pa da nekaj moraš...

kar se tiče financ:
Ker si zakreditana, sklepam, da imaš službo, si pa pri 5 m. punčki zdaj verjetno na porodniški. Če ti mala lepo spi, lahko delaš kaj honorarno zvečer, da se nekak zvlečeš čez tahujše. pa nekaj ti bojo tudi preživnina in otroški dodatki nanesli. pa kot samohranilka imaš še druge ugodnosti. Lahko mogoče zaprosiš za manjše neprofitno stanovanje, sicer pa dokler si na porodniški ne rabiš živet ravno v kakem mestu, ampak si lahko tudi nekje bolj zunaj, na deželi, kjer bo super za otročiča, najemnine so pa tam nizke, ker nihče noče it tja živet.

kar se tiče njega:
povej mu, da ne moreš več, zmenita se, kako bosta prodala stanovanje in si razdelila dobiček, da bosta oba poplačala del kredita, s tem se ti zmanjšajo tudi obresti (vsaj upam...)

ne zapravljat življenja zato, ker ne veš, kako bi se lotila denarnih problemov, vsi jih kdaj imamo, ampak življenje je samo eno (vsaj dokazano, nouser posted image ). Pa mala tudi čuti, če si nesrečna, tako da "bom potrpela zaradi otroka" ni dober sistem, ker mu s tem naprtiš eno ogromno krivdo (v smislu "moja mama je trpela zaradi mene" - koliko otrok si to želi? Po moje čisto nobeden!)

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Oditi? Kam?
8.12.2008 14:40:02   
ronja
mana_t prav maš. S partnerjem moraš biti sproščen. Če tega ni, ni nič.

se podpišem.
ksenci, tako po prstih lahko hodiš okoli partnerja, če je kak dan nataknjen, pa ga glih ne izzivaš brezveze, ali ima kak teden gužvo v službi, magari mesec, dva, če maš dobre živce, ampak način življenja pa po moje to ni - ker ne moreš bit čisto pošten in iskren - ne do njega, ne do sebe - ker ne pokažeš svojih čustev, takrat in takih kot jih čutiš... To ne pomeni, da moraš krožnike v steno metat, ampak vseeno pa mislim, da mora partner vedet, kaj se dogaja v tvojem srčku - takrat ko se dogaja... če to ne laufa, ne vem...

Moj lubi se včasih ni bil navajen pogovarjat - pri njih doma se NIKOLI niso, nikoli ni videl, da bi kdorkoli rešil kakršenkoli problem s pogovorom - itak da potem ni vedel, da se to dejansko da... In tako na začetku najine veze nikoli ni probaval rešit problemov - ker sploh ni vedel, kako bi to naredil. In je pač upal, da bo čez čas ok, par dni sva bila bolj hladna, ampak potem bi bilo pa vse ok - kot je bilo to pri njih doma - seveda ni bilo ok, samo so se pač spet začeli normalno pogovarjat. mene je to ful morilo in ko sva se pogovarjala, sem ugotovila, da njega tudi. Še zdaj mi pove, da mu je bilo takrat hudo, samo ni vedel, kaj naj sploh naredi in da mu je zdaj ful bolj všeč - če je kaj narobe, pove, ravno tako kot jaz in se zmeniva, pa je. Saj navadno je kak nesporazum ali pa kaka bedarija, pa sva fertig v 5 minutah. takrat bi mela pa cel teden zato uničen, ker bi vsak iskal svoje razloge zato - jaz sem bila namreč navajena, da se vse predebatira in to, da se nekdo ne pogovori je zame pomenilo, da me nima rad oz. mu je vseeno zame, kar seveda ni bilo res. Samo ni vedel, da se to da. ko sva se parkrat zmenila in je videl, da to dejansko dela, pa je bilo super!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?