|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razporeditev stanovanja za 1000 eur
2.4.2009 13:47:36   
donat
Pozdravljeneuser posted image

S fantom urejava prtlično stanovanje pri njegovih starših. Ker hočem imeti funkcionalno razporeditev, sem obiskala arhitekta, včeraj, in mi je dala ceno da bo prišlo okrog 1000 euruser posted image , Stanovanje je veliko 60m2, zraven bi dala v načrt enostavni zimski vrt, oblikovala, zunanji vhod in notranje prostore. kako se vam zdi cena???? Ali mi kdo od tukaj priporoča arhitektauser posted image ali ga poznate na območju Celja in Mariborauser posted image . Prosim lepo pomagajte z kakšnim nasvetom punceuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razporeditev stanovanja za 1000 eur
2.4.2009 14:14:11   
principessablu
meni se zdi drago,lahko najdeš ceneje oz. z malo idej ob vinu boš sama vse speljala,pa srečno

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Razporeditev stanovanja za 1000 eur
2.4.2009 15:26:02   
matejkov
Zdej arhitekta se splača zaposlit, če imaš namen dat pohištvo delat. Če pa nameravata pohištvo kupovat v Lesnini, Rutarju, Dipotu, ipd. potem pa se sama usedta, izrišita tloris pritličja in ga večkrat fotokopirajta in nato postavljajta notr omare, mize, stole in drugo. Priskrbita si veliko prospektov iz trgovin - poglejta mere eksponatov in poskusita upoštevat mere tistega kar bi vama blo všeč v teh katalogih.
trapasto je dat arhitektu tolk denarja, če vama morda na koncu ne bo tisto popolnoma všeč - stalo bo pa veliko, ker običajno rišejo stvari za po naročilu. Pa kakorkol gledaš ti moraš arhitektu vse povedat kako in kaj želiš imet v prostoru. 
Veliko lepše se je usest s partnerjem in se ornh pogovorit o željah ter skupaj skombinirat nekej kar bo obema všeč.

LP

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Razporeditev stanovanja za 1000 eur
14.4.2009 18:19:07   
gg
Moje mnenje pa je, da če sama nimata dodelanih idej za vsak kotiček in če imata v mislih res obsežno prenovo, potem je mnenje arhitekta lahko zlata vredno (beri: tudi 1000 EUR). Konec koncev bosta v tem stanovanju kar nekaj let. Mi smo se odločili za to in nam ni žal. Več res dobrih rešitev je predlagal, ki se jih midva sama nikoli ne bi domislila.
Se je pa pomembno dogovoriti, da vama ne bo dal samo ene varijante in to je to. Vsedite se, povejte svoje želje, razvrstite jih po prioritetah, potem naj pa arhitekt tuhta. Nato preglejte, povejte, kaj vam je všeč, kaj dodajte, kaj odvzemite... Nato naj spet tuhta in riše. Dokler ne najdete res optimlnih rešitev. POvejta mu tudi, kakšno pohištvo vama je všeč, kaj že imata... Vse. Če bo hotel vse na novo... No, takega midva ne bi izbrala. Za 1000 EUR mora kar nekaj naredit.

LP!

(odgovor članu matejkov)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Razporeditev stanovanja za 1000 eur
14.4.2009 18:20:46   
rija
če je arhitekt dober, to ni veliko. ker ti jih prinese not, dok si rekla keks....

saj veš.....skopuh plača vedno največ user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Razporeditev stanovanja za 1000 eur
14.4.2009 18:32:16   
Anonimen
Konec koncev bosta v tem stanovanju kar nekaj let. 


Odvisno, glede na to, da ima 60m2.
Ce je stanovanje bolj prehodne narave, je tudi 1.000€ veliko...ceprav glede na raznorazne variante cudnih prizidanih vhodov, bi ga sama najela tudi samo zaradi tega.

(odgovor članu gg)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?