|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhna spalnica
25.1.2010 21:46:49   
LoCa
imam večen problem,ki se bo moral letos rešit, namreč moja spalnica je ful mala, 245*303 cm. zdej imam ob tadolgi steni omaro (1m) in zakonsko posteljo (180*200) (vhod je na krajši stranici), samo k sva v dveh je omara pač premajhna in sva razmišljala, da bi zbila steno med spalnico in dnevno, da bi pol nekako namesto stene bila omara. meni se je utrinla ful dobra ideja, da bi namreč posteljo zamaklnila na sredino, naredila kao most čez z omarami (al neki tazga), pri nogah pa bi bila večja omara na stran dnevne, tuki pa imam problem, ker če to naredim, mi ostane prehod na vsaki strani 50 cm, pa ne vem če je to dovolj, predvsem na mestu, kjer bi se šlo med omaro in steno? ima kdo kako pametni idejo? meni že placa primanjkuje. poleg tega, kaj se naredi z elektriko(ex vtičnicami), če zbijem steno tako da vtičnic več ni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhna spalnica
26.1.2010 9:21:01   
urška76
Najprej dobro premisli, če stena ni nosilna, da se ti ne bo nekega dne vse na glavo sesul. Drugače pa si nariši na en list v merilu. Ali pa si nalož googlov sketchup programček, kjer si v ri d različi narišeš in si lažje predstavljaš. Je pa full na izi programček, in ti ni treba nekih hudih osnov risanja obvladat. Smo malo si une filmčke pogledaš. Pa ne pozabi si narisat oken, ker moraš tam okoli tud toliko prostora imet, da jih lahko odpreš.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: majhna spalnica
26.1.2010 14:30:56   
melanija
Kaj pa menjava spalnice. Sem videla take, ki imajo omare za in nad posteljo in se nato nadaljujejo naprej od postelje. Niso ravno po zadnji modi, funkcionalne pa so.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: majhna spalnica
26.1.2010 16:55:30   
LoCa
tista stena ni nosilna. bom definitivno se  s tem programčkom poigrala, hvala urška76. čeprav sem že toliko premlevala v glavi in sploh ne vidim več drugih variant, če sploh so.
melanija, kako misliš menjava? če prou razumem si it mislna "most", to je da je omara praktično nad glavo...ja to je opcija, sem prepričana da znam nrdit tko da bo lepo :D.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: majhna spalnica
27.1.2010 6:41:22   
2violina
Posteljo 180 *200 lahko zamenjaš za manjšo 140*200. V kolikor sta manjša pa se lahko odločiš tudi za krajšo varialno. Posteljo in vso spalnico lahko daš izdelat po naročilu.

Ena izmed idej, ki se mi je utrnila je malo dvignjena postelja pod katero so izvlačni predali. Omaro bi postavila na daljšo stranico ( v kolikor tam ni okna). Globino bi prilagodila dolžini postelje (v tistem delu, kjer je postelja). Upam, da sem bila dovolj razumna.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: majhna spalnica
27.1.2010 12:19:06   
LoCa
vidim, da sem že sama vse pogruntala, hehe, ker mi svetujete tisto, na kar sem že pomislila :D
sam veliki postli se pa ne bom odrekla, buahahha.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?