|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ SI DELAM?
13.3.2006 8:22:29   
Anonimen
Ne res se ne razumem. Z BOMBAMI sem začela pridno hujšati, predvsem sem mislila, da je pa zdaj to - TO!
Deset dni pridno vztrajam, brez pregrehe, nato pa.........spet stara pesem, čim se znajdem z "zadregi" planem po sladkarijah in prav to se mi je zgodilo v petek na vse zgodaj zjutraj in traja še zdaj.
V petek so mi sporočili, da sem prišla v ožji izbor za napredovanje, da sva dejansko samo dva v igri.
In kaj sem naredila jaz? Ja udarla jo po hrani, tako, da sem v petek brez laži zaužila več kot 5000 kalorij, res sem mislila, da me bo razneslo. Pa se še ni končalo, ampak se je nadaljevalo še cel vikend in sem tudi danes na istem.....

Prosim povejte mi kaj prav za prav počnem, se s takšnim dejanjem (ki je pri meni zelo pogosto ob stresnih situacijah) kaznujem ali na nek način nagrajujem, kaj je z mano narobe??????????

P.S. Vse kar sem dala v 10-ih dneh dol (pa ni malo) je že nazaj gor!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 8:32:35   
CUKRČEK
Nehaj s shujševalno! Resno mislim, ker očitno nisi pripravljena shujšat. Ko boš pripravljena, ti bo že kliknilo. In takrat boš shujšala. Prej pač ne!



_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 8:35:30   
janjja
Kaj delaš? NApako!!!
Ne razumem kako se lahko po desetih dneh hujšanja naješ do onemoglosti in to sladkarijuser posted image

Moj nasvet, idi raje na forum Čvekanje v tri dni.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 8:44:53   
freyakali
Se strinjam s Cukrčkom. Prenehaj z dieto! Vsaka dieta najprej zahteva pshično pripravljenost. Boš že sama ugotovila, kdaj jo boš zmogla!

Lp, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Čas bo zacelil svet. Čas bo pomlajšal ta planet. In ko naju ne bo, ostala bo duša, ne telo.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 8:50:06   
Naty*Taja
Ja Janija ti tega pač ne razumeš. Tudi jaz sem taka kot anonomna - ko me primejo živci, moram pač jest. Najraje kruh al pa sladko.
Draga anonimna - jaz se zato sploh ne sekiram več.
Mislim pa da je to pomanjkanje določenih snovi in telo zahteva svoje. Še hujše je pa kot sama vidiš po takilih hitrih in nizkokaloričnih dietah. Tvoji možgani delujejo po svoje in se pač ne sprijaznijo z nekim prisilnim hujšanjem.
Jaz sem probala Montignacovo metodo prehranjevanja in je super. Tam ti zaradi tega, ker vnašaš pravilne snovi ob pravilnem času ne pride do takih stresnih situacij. Sladkor naprimer v zadostnih količinah dobiš na tešče s sadjem in potem telo nima izpadov za sladkim!
Poskusi in se ne sprašuj kaj je narobe s tabo, ker dokler ne boš česa pametnega ukrenila, boš skoz v tem začaranem krogu. Za nažiranje je pa vedno vzrok, če hočeš - veselje, ali žalost, ali živčnost ali zaljubljenost....
Smo pač take...
Srečno

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.3.2006 9:11:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 9:50:32   
lelaval
Očitno nisi sama sebi dopovedala, da si pripravljena na dieto. Verjetno boš res morala počakati, da si to dopoveš - v glavi in takrat lahko nadaljuješ s hujšanjem. Želim, da bi ti uspelo.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 9:55:15   
janjja
Jaz pa te odvisnosti od sladkarij ne morem razumeti. Meni nikoli ne zapaše nič sladkega, prej kakšna pizza ali hamburger, sladkarije pa ne, še najmanj čokolada. Očitno imam res srečo, no vem pa kako je, ker sem takrat ko sem bila noseča mogla pojesti vsak dan eno čokoladico, enostavno sem mogla.user posted image , ampak nosečnost je druga zgodba.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 9:59:17   
ma-ja
Sama tudi delam take napake in posledično niham s težo tudi za 10 kg. V oktobru lansko leto sem si našla telovadbo, ki mi je všeč in od takrat je takih napak manj. Če se en dan nažreš, ni to še nič hudega. Moraš pa potem zavestno zbrati voljo in naslednji dan nadaljevati z normalno prehrano oz. malo manj če hočeš shujšati. Najprej pa si vtepi v glavo, da si želiš normalno jesti in si občasno privoščiti tudi nekaj več. Ne tega vzeti kot hujšanje, ker se ti potem zgodi to kar se ti je. Očitno se zavedaš, da delaš narobe in bi rada kaj spremenila. ŠE VEDNO LAHKO!
Takoj se nam priključi nazaj in nadaljuj!!!
Saj se vse (večina) pregrešimo, vendar na koncu diete bomo vseeno nekaj dosegle. Važno je vztrajati kljub prekrškom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 10:08:54   
maja_
user posted image Ni treba nehat!!! saj očitno ni niti začela! Čak mal, kako se lahko bašeš s tako nezdravo hrano, zato, ker boš mogoče mapredovala? Halo?! In potem boš na boljšem delovnem mestu vsa zavaljena?user posted image Sorry, ampak do tega jaz nimam nobenega sočutja. Ne rečem, da poješ eno čokolado, ne pa da ves vikend ješ sladkarije. Tako in tako boš dobila še ene 5 kg zraven, ker se kile od sladkarij pokažejo šele čez kak teden, ko se ves sladkor lepo pretvori v čisti špeh in celulit. user posted image Te diete in 3MD i pmt...je vse lari-fari! v glavi je treba spremeniti mišljenje za vedno in nehat ŽRET za vedno, ker tudi če shujšaš in greš nazaj na staro pot je to tako brezveze. Res bolje, da sploh ne shujšaš, ker bi se potem tako nazaj zredila, kar pa je za zdravje slabše kot konstantna debelost. Najbolj nevarno je gor-dol.
Ti kar lepo jej in se sprijazni s svojo debelostjo in kasneje še keko sladkorno?
Zakaj sploh jamraš kot dojenčekuser posted image , ker se tako nobenemu ne smiliš.

















P.S.: A je dovolj, a rabiš še več motivacije?user posted image

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 10:25:58   
b.j.n.
samo dve poti imas: da nadaljujes s hujsanjem ali da prenehas. Kaj je lazje od tega? Pa kaj, ce si se pregresila. Pozabi na ta vikend in lepo nadaljuj in pomisli na to, kako bos zgledala cez dva meseca user posted image user posted image

Ne obupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 10:36:34   
Anonimen
Se strinjam s Cukrčkom in podobno mislečimi. Treba se je odločit, potem gre, sicer ne.

(odgovor članu b.j.n.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 10:41:14   
Anonimen
Nič takega se ti ne dogaja, svoje strahove in psihične bolečine si tešiš s hrano. Jaz si jih tudi. Zelo težko je vztrajati na dieti, če te nekaj tako teži.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 10:49:00   
Dejča
Kaj pa če bodo med dvema, ki sta v igri za napredovanje, odločali kilogrami? Danes ljudje večinoma resnično gledajo na videz. Naj te strezni vsaj to in ti odvzame tek, če čisto nič drugega ne pomaga. Verjamem pa ti, da je hudo, sama sem mahnjena na čips, vendar se mi na srečo nikjer ne pozna, res pa je, da ga niti slučajno ne pojem tako veliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 11:09:56   
tinadvojčica
No jaz pa vedno ko postanem lačna oziroma bi odnehala s shujševalno pogledam sliko ko sem bila najbolj debela.Ful pomaga in v sekundi me mine lakota ali pa spijem še kozarec vode.
Bi pa rada povedala to;vsak ne temu svetu lahko shujša samo če ima voljo.Poznam ogromno žensk ki hušajo potem pa kar odnehajo in rečejo ja jaz tega ne zmorem.Vsak zmore samo če res hoče.In tako posledično mislim da si ti tega ne želiš dovolj.Nažalost je tako.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 12:00:57   
katis
Malo sem se razpisala pri , kako shujšati, če preveč grešiš' pa mislim da sem tudi paše...

V glavnem: ne smeš imeti v glavi, da si na dieti.

Saj tudi, ko ješ normalno, to ne pomeni, da se vsak dan nabasaš s 5000 kalorijami!!!! Izjeme so dovoljene. Važno je, da ne postanejo pravilo.

In kaj pravzaprav je dieta? Sama beseda dieta pomeni način prehranjevanja in to ne pomeni hujšanje! Dieta je tisto, kar jemo vsak dan, pa če hujšamo ali se redimo. Sja obstajajo celo redilne diete, za tiste, ki jih potrebujejo.

Torej NAČIN. In to je v bistvu nek sistem, ki ti omogoča, da ješ tako, kot tebi najbolj ustreza (psihično in fizično).

Preberi si še kaj, poslušaj svoje telo, izberi si jedi, ki jih imaš rada, ob katerih se ti cedijo sline, dodaj malo več zelenjave in poskušaj si to skombnirati v jedilnik, ki bo v smislu ločevalne diete. Napiši si jedilnik za 1 teden ali 14 dni, da se ti bo zdelo kratko obdobje. Zraven si napiši, katero malenkost lahko skuhaš zraven za tvoje ostale domače, da ne bodo prikrajšani (po njihovem) in da jih lahko skuhaš tako, da ne boš oblizovala kuhalnice zraven.

Nato poskusi. Potem boš pa prišla na občutek. In nato si napiši nov jedilnik za še 1 teden... in po nekja časa, ti bo šlo samo od sebe....

In to draga moja, je najboljša terapija ob slabih dneh. Da vem, da lahko uživam ob hrani, pa še malo huujšam.

Ne ustraši se. Vse je možno!

P.S. Za najbolj hude trenutke pa imam pri sebi nekja mandeljnov in po enega žvečim namesto čigumijev. Pa mi kar uspeva.

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
13.3.2006 13:03:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 14:13:03   
DEBELUŠKA30
ZDRAVO ANONIMNA,
ne bom ti "solila" pameti (ker sem bila in sem v podobni situaciji), svetujem ti, da si prebereš HELLER-jevo knjigo, mislim, da je naslov: Tudi z ogljikovimi hidrati ste lahko zasvojeni. Tam je resnično napisano, kaj je tista prava odvisnost od "sladkorja" in da je to "skoraj" ista zasvojenost, kot je droga, alkohol, ipd.
Res pa je žalostno, da tega nekateri ne razumejo (in ljudi "obsojajo"). Teh ljudi ne obsojam, saj tudi sama dolgo nisem razumela alkoholikov (kako ne morejo nehat????), pred dvema letoma, ko sem prebrala to knjigo,  sem spoznala, da sem tudi sama "odvisnica" od ogljikovih hidratov, in da marsikdaj, če ne že večinima tudi sama ne znam reči čokoladi NE!!!!!!!!!
Kot sem že v eni temi povedala, sem se včlanila v "šolo hujšanja" in mi za zdaj uspeva, za vsak dan, ki mi uspe pa se zahvalim Bogu!!!!

Probaj tudi ti kaj podobnega, lahko pa mi pišeš tudi zasebno!!!!!

P.S. V četrtek bo v okviru tedna možganov 2006 govora o odvisnosti. Ob 16. uri se bo začelo predavanje z naslovom Možgani med ugodjem, odvisnostjo in psihozo, zatem pa bo filmska projekcija in nato še diskusija na temo kdo ali kaj prepoveduje in ukazuje užitek. (To sem zasledila na 24.ur.com(http://24ur.com/naslovnica/vizita/20060313_3070783.php). ČE KDO VE KJE TOČNO, TO BO PA PROSIM ZA NASLOV.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 16:18:35   
Anonimen
mislim, men je zelo žal, ampak ne štekam, kaj imate od tega, da ste skos na dietah?
in draga anonimna, očitno pač nikol ne boš pripravljena na diete...kar je tudi prav...halo??' ljudje smo različni in če si na silo jemljemo stran in odtegujemo od tega,kar nam telo pravi, da je dobro za nas....
saj je vendar normalno, da ti po dieti vse skupaj popusti....

res sem jezna!!!!! ker moja mama je v mojem otroštvu veliko govorila o dietah, potem sošolke...sčasoma padeš v marsikaj (sem dala čez bulimijo in nekaj let zaj*** življenja) in mi gre res na kozlanje, ko sploh kdio omenja dieto....moja sodelavka ima dieto odkar ve zase...enkrat eno, drugič drugo, pa ima vedno isto kil in to preveč....
jaz sem se sprijaznila, da pač suhica nikoli ne bom....ker takasem...ampak odpovedovala se pa ne bom več hrani....zato je pač optimizem, volja do življenja, veliko prijateljev, razgibano življenje ter predvsemn gibanje!!!!! pa še marsikaj....sprememba življenja....ki jo očitno marikdo ne zmore...in je lažje ostat na DIETAH....ker s tem pri sebi nič ne počistiš.....

grrrrrrrrrrrr...jezna......

pie: pa ne rečem, da vsi.....ampak poznam tukaj gor nekatere, ki ste shujšale in ste zdaj prav grde...za koga že? najbrž za svojo nizko samozavest? ane? veste tiste, ki ste pred mano pisale....

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 16:26:25   
janjja
pie: pa ne rečem, da vsi.....ampak poznam tukaj gor nekatere, ki ste shujšale in ste zdaj prav grde...za koga že? najbrž za svojo nizko samozavest? ane? veste tiste, ki ste pred mano pisale....


Mislim kaj takega, moje mnenje je tako, da si verjetno ti tista, ki nima dovolj volje da bi svoje telo spravila v red in se s tem tolažiš da ponižuješ druge.
Mogoče pa si ti grda in si s tem ko govoriš da so druge dviguješ samozavestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: KAJ SI DELAM?
13.3.2006 16:37:26   
bubče
user posted image user posted image user posted image

ne, nisem milslila tebe, ne se bat...
je pa resnica, da ženske nočejo biti več ženkse v pravem pomenu besede, ampak čim bolj koščene in brez oblin....

in lubica, nisem grda....user posted image user posted image  mogoče, no...za koga že...zase pač ne.....

smo pa občutljivi, a? user posted image

user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
13.3.2006 18:13:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: KAJ SI DELAM?
15.3.2006 9:48:56   
Dejča
sAMA PA SEM MNENJA, DA so ljudje točno tisto, kar si samo mislijo o sebi - če so samozavestni, bodo tudi drugi o njih tako mislili in obratno. In to ne glede na izgled. Tako da tiste, ki so zadovoljne same s sabo tudi, če imajo preveč kg, naj se sploh ne ubadajo s hujšanjem - toda takih po moje tudi ni veliko, zato non stop beremo o različnih dietah. Priznam, da se sama ne bi dobro počutila, če bi bila debela. Toda - sto ljudi, sto okusov. Hvala Bogu!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Mož pri rojstvu otroka
Janjikaaaa

Bo Vaš mož prisoten pri porodu?

Da, skupaj to želiva (83%)

Ne, on ne želi (7%)

Ne, jaz ne želim (4%)

Ne, po dogovru ne bo prisoten (6%)


Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!