|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
5.10.2006 8:34:21   
Anonimen
Kdaj je najboljše potovati z letalom z enoletnikom. Ponoči ali podnevi. Potovanje bo trajalo nekje 12 ur. Sam let z letalo cca.6 ur.Ne bi  mu rad zmešala riitma .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
5.10.2006 8:44:57   
kofetek2010
podnevi, ker če ti bo ponoči spal celo pot ti bodo roke odpadle od njegovega držanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
5.10.2006 10:28:56   
viv_
Ja pri letalu nekako težko izbiraš kdaj boš letel user posted image .

Saj večina otrok na letalu spi... Razen naše user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
5.10.2006 11:13:58   
Anonimen
1x sem brala tu na RR, da baje da zrihtat na letalu "nekaj" da lahko npr. če otrok dojenček sam "nekje" sedi/leži. Kao če npr. imaš lupinico, da se da le-ta zataknit nekam. In da obstaja ta možnost samo na prvih sedežih, tam kjer je malo več prostora.

Joj kako sem zdaj to napisala. Saj ne vem razložiti. 1x je ena o tem tu pisala, kao da jih mnogo tega ne zna, vendar, da obstaja varianta.

A mogoče kdo ve kako je s tem?user posted image  

Ker MAx je droben in bi mogoče komot še šel v lupinico, če bi spal, pa tudi lažje bi ga tako nosili okrog.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
5.10.2006 12:08:26   
viv_
Urška, kam pa šibate?

Glede tega se pozanimaj pri letalskem prevozniku, s katerim potujete. Za dojenčke dajo neke "posteljice", ampak odvisno od prevoznika.

Mi smo prvič leteli ko je bila tamala stara pol leta, drugič pa dve leti. Drugič je bilo kar naporno, ker še ni imela svojega sedeža, pa precej velika je, tako da se je basala pri meni v naročju. Mož je tudi ogromen in še sebe komaj zbaše v sedež, tamala ni šans, da bi bila pri njem. Stevardese so bile potem tako prijazne in so nama dovolile v poslovni razred, ker je bil povsem prazen, tako da sva bile s tamalo malo bolj komot.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
5.10.2006 12:27:02   
BLAŽIKA
Če je prostor na avionu( prosti sedeži) potem ni problema, boš jo lahko odložila na svoj sedež, kjer bo lahko zaspala, če ne pa bo problem, ker jo boš morala držati na rokah. Posebne posteljice tudi imajo(odvisno od prevoznika) ampak, če le ni za njo prevelika. Najboljše da pokličeš in vprašaš. Ko pa se boste čekirali, pa pohitite, da boste prvi na šalterju in prosite za sedeže čisto spredaj, tam je veliko več prostora kot med sedeži in boste bolj komot, če nebo prostora prostega.
Mi smo letos imeli srečo in je bilo kar veliko sedežev prostih tako, da nam je mala prespala pot tja in nazaj na sedežu, ker drugače bi bilo zelo težko, če bi jo morala celo pot držati na rokah.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
5.10.2006 12:36:18   
Anonimen
Šibamo v Dubaj. Sem klicala prevoznika, pa mi je gospa rekla, da bodo preverili, če imajo zibko. Zdaj pa kliče posrednik, da so ga klicali z rezervacij in so baje te zibke samo od 6-9 mesecev starega.user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
5.10.2006 13:04:50   
Anonimen
Zdaj so mi javili, da lahko tehta otrok do 11,8 kil in velik 82 cm, da je lahko v košari. No, zdaj ga bomo pa stradali. user posted image  trenutno tehta cca. 10 kil. Upam, da se ne bo še zredil v enem mesecu za kilouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: enoletnik in letalo/ ponoči ali podnevi?
6.10.2006 0:10:59   
kofetek2010
Urška - če boste leteli z Emirates Airlines ni problema, ker je v normalnem razredu ful prostora user posted image  pa še Max bo lahko po želji gledal risanke ali poslušal glasbo ali pa igral igrice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Družinsko potepanje: Lignano
photo
Lignano je italijansko letoviško mestece, primerno za enodnevni družinski izlet ali za podaljšan konec tedna. Nudi velik...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?