|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lulanje v stanovanju
11.10.2006 12:56:12   
arielca
Naš maltežanček (star je 2 leti) je sicer velik cukrček z majhno napako. In sicer lula v stanovanju! Vsak dan gre zjutraj in zvečer ven, skoraj redno jezunaj tudi popoldne, ampak ponoči on še vedno veselo in veliko lula. Najbolj me moti to, da je nekaj časa lepo lulal na papir, ki sem mu ga dala v predsobo, zadnje čase pa lula na hladilnik, na koš za igrače naše 10-mesečnice,... Skratka, povsod. Kakšen nasvet, ideja,...


_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lulanje v stanovanju
11.10.2006 15:14:14   
Anonimen
Veckrat peljat ven?user posted image Luna je zunaj vsaj trikrat, imamo pa tezave s kapljicami lulanja (najbrz zaradi sterilizacije).

Pri 2 letih pa ja vec ne rabi kuza papirja za lulatuser posted image

LP

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lulanje v stanovanju
11.10.2006 16:47:24   
*goldfish*
user posted image  mogoče lula zato ker je kužek, in kužki morajo označevat svoj teritorij....

Meni je zato prodajalec odsvetoval kužka in sem nabavila zato psičko. Na dva meseca ji mogoče uide enkrat in  se ponoči polula. Ampak vedno na eno in isto mesto. Opazila pa sem, da se polula, če zvečer je in zato potem ponoči hodi pit in ji verjetno zato treba na lulanje, ker veliko pije.

Ali pa ko je bila še majhna in mi je na takšen način kazala avtoriteto. Da se je polulala v stanovanju, da na njen kavč ni smel nihče,...ampak to smo iztrebili in je zdaj samo pridna kužikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lulanje v stanovanju
11.10.2006 21:34:53   
Anonimen
Aja, pa pri nas Luna pozno zvecer oz. ponoci nima vode v posodi, ker se hodi samo nalivat, potem pa hoce sredi noci ven (smo imeli ene dva tedna kar redno sprehod med 2. in 3. ponoci ... je lulala in kakala ). Pa nujno se popoldne ven peljat in zvecer po hrani ...

LP

(odgovor članu *goldfish*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lulanje v stanovanju
12.10.2006 13:11:39   
arielca
Mogoče res označi svoj teritorij, ja user posted image .

Kot sem že napisala, zunaj je obvezno tako zjutraj kot zvečer, popoldne pa tudi (razen če je hud dež, mraz ali pa pride kaj nujnega vmes), zato mi ni jasno, zakaj lula še v stanovanju. Bom pa poskusila zvečer odmaknit vodo... mogoče bo to pomagalo user posted image .

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Lulanje v stanovanju
12.10.2006 17:20:25   
Anonimen
Jah meni se zdi 3x/dan res MINIMUM za psa, da gre ven, vsaj lulat, ce ze ne drugega (meni Luna npr. skoraj vedno tudi 3x/dan kaka, je pa zjutraj in zvecer).

Poskusi se z vodo.

A so kake spremebe bile v zadnjem casu? Da je npr. kaj vec sam ali pa kaj podobnega?

LP

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Lulanje v stanovanju
13.10.2006 7:02:22   
Anonimen
Po mojem nestrokovnem mnenju si pes doma ne označuje teritorija. Saj je to samo njegov teritorij, poleg tega, se mi zdi, da psi ne lulajo in kakajo v svojem prostoru, razen, če ni kaj narobe z njimi in če jih res hudo tišči. Tudi oni hočejo imet čist svoj prostor. Naš se ne bo polulal not v stanovanju, razen če pride še kak kuža v njegov prostor, takrat pa se zna zgodit, da bosta označevala. Najbrž je res to, da pije ponoči vodo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Lulanje v stanovanju
13.10.2006 10:59:59   
arielca
Kakšnih sprememb ni bilo. Sam ni skoraj nikoli, saj sem na porodniški in je ves čas z mano in 10-mesečnico. S tamalo se dobro razumeta. Ves čas jo lupčka, pazim tudi, da ga ona ne bi cukala, vlekla ali kaj podobnega.

Ko pravim, da je zunaj, to pomeni, da gresta zjutraj z možem (preden gre v službo) ven lulat, potem gre dopoldne z nama na dolg sprehod (lula in kaka), popoldne je spet z nami na sprehodu (lula in kaka), zvečer pa ga obvezno nekdo pred spanjem pelje ven. Meni se zdi, da je zunaj več kot dovolj; maltežančki so sploh hišni kužki in če zunaj veliko teče ali gre na kakšen dolg sprehod, je hitro zelo utrujen.

Danes ponoči sem mu odmaknila vodo, pa zjutraj ni bilo nobene lužice. Počakam še moža, da a vprašam, če je slučajno že on prej kaj pobrisal.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?