|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obnova kopalnice
25.2.2007 12:19:52   
Anonimen
Končno je nastopila odločitev,da prenovimo našo kopalnico in wc,ki sta v skupnem,pa ne preveč velikem prostoru,brez okna.Kopalnice in wc-ja v stanovanju nimamo premestiti kam drugam,ker ni prostora.

Zato pa rabim nekaj namigov od vas:
-kako v koplnici pridobiti več prostora?Do sedaj smo v njej imeli pralni stroj,umivalnik,koš za perilo,banjo,straniščno školjko in nekaj stenskih omaric.Danes si v njej želim še še bide in več omaric.Najbrž bo treba zamenjati banjo za tuš,kajne?
-kakšne ploščice imaste v kopalnici?Ali segajo do stropa?Kakšne barve najbolj pašejo tam notri?
-imate na tleh v koplnici tudi ploščice ali kaj drugega?
-kje kupiti najkvalitetnejši material in opremo za kopalnice?

Že v naprej hvala za odgovore!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obnova kopalnice
25.2.2007 12:38:26   
Anonimen
Ploščice po tleh, po stenah do stropa, pa še na stropu. Temno rdeče s prelepimi zlatimi bordurami....user posted image user posted image user posted image

Mogoče nisem ravno oseba za svetovat o ploščicah, ker moja kopalnica bo itak brez ploščic (če bom dobila kredit za nabavo teakauser posted image user posted image )

Barve ploščic? Hmm..jz sem taka oseba, da če sploh bi dala ploščice, bi dala kakšne bolj "vesele" barve (tiste ploščice od Benettona so mi simpatične) položila bi jih pa diagonalno in ne klasično v vodoravne vrste, če me razumešuser posted image . Pa zame ne bi smele biti tiste svetleče ploščice ampak bolj mat - oz. take, da se ne poznajo gor zasušene kapljice (da ni treba glih po vsakem umivanju še kopalnico pomivat).

Da bi povečala prostor, bi banjo vrgla ven in dala tuš. Tako boš tudi bide lahko dala noter.

Kje kupiti material za kopalnice je pa odvisno tudi od okusauser posted image . Jz bi verjetno pri nas v Sloveniji zavila v Kolpasan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obnova kopalnice
25.2.2007 13:13:58   
lojzika
No pri nas doma smo imeli v kopalnici bide, banjo, školjko, pralni stroj in na vrhu sušilec, koš za perilo, umivalnik pa še ostalo kramo. Sedaj sta starša prerihtala in imata kotno trikotno banjo, školjko in omaro z umivalnikov v katerem je vse tudi kož za perilo. kombinacija ploščic pa zelena in res je super

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obnova kopalnice
25.2.2007 14:06:57   
bamby




Glede postavitve kopalnice je odvisno tudi od odtokov, kje so nameščeni. Glede na to, da boste kopalnico adaptirali, so tudi tu možne spremembe.  Verjetno boste pa res pridobili na prostoru, če kad zmenjate s tušem.

Glede ploščic pa lahko rečem le tole, da kupite ploščice, ki so vam všeč, take, da se boste v taki kopalnici res lepo počutili in ne kupovati ploščic, ker so le moderne user posted image , ob njih pa vam gre malo da ne, na bruhanje. Večje trgovine imajo več postavitev kopalnic in ob takih se je velikokrat lažje odločit za neko kombinacijo, ker res vidiš, kako bo izgledala nova kopalnica.

Pa veliko sreče pri izbiri!



(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Obnova kopalnice
25.2.2007 14:25:10   
tinkamiška
Hja, v stanovanju res ne moreš ne vem kako eksperimentirat, ampak prostor lahko res pridobiš, če daš ven bano. Bi si pa jst vrejetno tuš pozidala, se pravi, da bi naredila sama stene, no ne jt moj možuser posted image , in bi dala gor steklena vrata. Ne vem če me razumešuser posted image

Barva ploščic...midva sva si na novo nardila kopalnico in imava kombinacijo zelena lila, je taka malo bolj nenavadna kombinacija, ampak meni je všeč.

Če bi pa zidala, tako kot sme rekla, bi pa verjetno poiskala ploščice oziroma kr kamen, da bi zgledala bolj naravna.Na Ljubečni pri Celju je ena stara osnovna šola, v kateri prodajajo zdej ploščice imajo jih malo morje in najrazličnejše cnovne razrede, res je fino, če ti ni predaleč, ti priporočam, da se zapelješ do tja...Midva sva kupila za tla v predsobi in delovni sobi ploščice, ki zgledajo kot lesene plošče, če bom mela čas bom dala v album, res so nekaj posebnega in cena je bila prav ugodna.

Ker najina kopalnica ni velika, sem pralni stroj in sušilec prestavila v klet, oziroma kurilnico in s tem pridobila prostor(bani se niesm mogla odpovedatuser posted image ) in kupila okrogel wc, ki je manjši od navadnega.

Najboljše je, da malo pobrskaš po netu in dobiš kakšno idejo, ki je po tvojem okusu...

Lp,
Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Obnova kopalnice
25.2.2007 15:04:28   
BLAŽIKA
Jaz imam ogromno slik od kopalnic ki so v delu, če katero zanima bom naredila albumček ali pa ji pošljem po emailu.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?