|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 15:54:37   
Anonimen
ja jaz pa ne bom jamrala kako sem ga dobila na laži ali da hodi samo na okrog, moj loverboy je pa čist neki posebnega, prosim vas samo za mnenje.

mojuser posted image  je čisto obseden z urejenim stanovanjem in čistočo in to dobesedno se mi zdi da je ratal prov psiho, moti ga nepomita šalca v koritu, revije na mizi, vsaka malenkost.
vedno drgne, sesa, briše, pomiva in še kuha otroka zrihta tip top, sam kaj k pa mali dobi po riti za vsako malenkost če razbije, drobi, razmetava itd.

mene non stop maltretera, zakaj nisem to naredila, pa to in to.....user posted image user posted image
non stop sam kreg pa da sem lenuh da bom zgnila...
pa velik naredim sam rada imam stanovanje da se vidi da se notri živi ne pa da je vse kot iz škatlice.

prosim mnenja

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 15:58:12   
Anonimen
Ta je pa res psiho. Bogve kaj mu manjka? Nekaj mu. To o nekje mora izvirati. Psihoanalitiki bi to vedli, ali psihiatri. To pa mora biti res hudo, živeti s takim človekom. Ker to je teror, psihični teror, ki je veliko bolj zahrbten od fizičnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 15:59:07   
Anonimen
Za en tedn ga k men pošluser posted image

Hecam se no, verjamem da je zoprno. Mislim da je to ena bolezen, da si čist obseden z čistočo. Vse v mejah normale.
Kar se pa tiče otroka.....sploh ne bom komentirala, k nimam nč lepga za napisat.
Pri nas bi se to sam enkrat zgodilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 16:05:50   
baja*
Tudi po mojem mnenju to meji na bolezen. Očitno se ni sposoben sprostiti in uživati v lastnem domu, ampak samo preži za napakami in dobesedno išče kaj je za pospravit.
Povej mu svoje! Saj je fajn, če je stanovanje pospravljeno in urejeno, toda v čem je smisel, da si suženj lastnega doma?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 16:13:33   
lenika
Ja to je pa res že bolano. Pa je od nekdaj takšen ali se je spremenil pred kratkim?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 16:13:55   
tinčica
oh kokat sem mu že rekla da mal razmisli o svojem početju in takoj dobim servirano ja briga te stanovanje je novo teb je pa vseen najbolj da ga ta mali razbije.... in še bi naštevala, včeraj sem pustila krožnik od kosila v lijaku in po tleh so bili fleki od politja če mali razlije kaj in on takoj pomivat noret zakaj ne pomijem krožnika in z cuno v rok mašira po stanovanju in benti da mi bo metlo razbil na glavuser posted image user posted image user posted image

mislim prov obsedenec, ne more gledat če ležim boljš da sam pucam, bog nedaj da ostane v hladilniku kaka hrana ki ima pretekli rok ja takoj sem lenuh...

_____________________________

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 16:15:02   
tinčica
jah..... k..... zdej sem se pa izdala ah sej je vseenuser posted image   očitno se ne morem skrivat

_____________________________

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 16:31:10   
caillou
Tinčica, z leti ga bo minilo, boš videla. Še kakšen otrok ali pa dva, pa ne bo sfolgal. Prvi udarci bodo hudi, potem se bo navadil ali pa se mu bo dokončno utrgalo in mu ne bo pomoči. Pri nas se je naš atek kar navadil, da mi živimo in da vsaka pikica, ki sije iz laminata, še ne pomeni konec sveta.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 16:31:53   
Angellina
TinčiCaaaaaaaaaaaaaaa!!!! A mamo me istega moža?!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Tole o flekih, pa ostankih hrane v hladilniku, pa neprestanem čistenju...identično user posted image .
Ziher ti tut govori, da ne znaš nič pazit, da ti je vseeno, če se kaj razbije itak mate dost denarja, da se kupi novo itd...Pa kaka si, da ne pogledaš do kdaj ma hrana rok in da ti zelenjava gnije v hladilniku, pa joooj odprte konzerve, npr od fižola, koruze-KATASTROFAAAAAA! user posted image
Jaz mam tudi rada čisto in tudi rada čistim, sam kaj ko to kar je zame čisto zanj še zdaleč ni user posted image . Men je full smešen z tem pucanjem, čeprav sem včasih jezna ko hudič k tok teži. Enkart ko je bila Hothein z fantom na obsku in smo sedeli zunaj na terasi...pekli smo čevape, je na tla padel čevapčič, ne vem a sem ga vrgla psu al kaj je blo, se ne spomnim...In kaj je on naredil? Takoj je tekel po čistilo in drgnil ko zmešan user posted image . sem mislila, da bo ploščico kar zbrisal user posted image . Njemu to sploh ni bilo smešno, še manj pa čudno...maščoba se namreč vleze v fuge in pol je fuga mastmna! Ja mastna je fuga user posted image user posted image user posted image user posted image ! Mi smo ga samo čukasto gledali. Ma pač svoje veselje user posted image .
Sam to da otroka natepe user posted image . Ne vem kako bo s tem pr nas. Tamalega bom naučila, da je na stvari treba pazit, da se ne uničuje kar vse povprek. Tepel ga pa zato ne bo. Ma težko je res s takimi. Po drugi strani, pa sem vesela, da mu ni nič težko narest. Je zelo priden za delo, tako zunaj kot noter. V bistvu tako delavnega moškega še nisem srečala. Če ne bi bil takšen kot je, danes ne bi imeli še četrtino tega kar imamo.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 16:35:01   
janapan
Ej - če ma rad stanovanje kot iž škatlice, pol pa naj ga puca, pa brez komentarjev seveda. Moj je tudi včasih imel fore - kakšno pa je tle v stanovanju, ma kolk si lena itd...zdej ko živiva skupaj in ko vidi kolk nič časa imam za pospravljat me pa ful pusti pri miru nič več ne komentira. Je pa res da sva oba taka, da ful raje kako drugače preživljava tiste malo prostega časa kot pri pospravljanju. Rezultat uživava sto na uro, stanovanje pa je velikokrat prava bomba -  recimo da ko se preselimo v hišo, ki je 10 krat večja, da bo boljše.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 16:37:19   
katkaF
Uf, ja! Men bi se zmešal! Moj meni tudi sika in se vtikuje v gospodinjstvo, pa tud šalce od kofeta ne posprav za sabo. Če bi pa tamalmu zamoril bi mu pa oči ven spraskala, pa tud če kuha in vse. Pošlji ga h kakšnemu psihologu, meni se to bere kot obsedenost.

_____________________________

Spet se je tamal zbudu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 18:14:59   
tinčica
ja angellina očitno sta kloniranauser posted image

_____________________________

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 18:29:15   
Anonimen
Pa kaj si ti ja malo nor, pa sem jaz mislila da imam probleme.
To se moraš počutit kot v Dachavu, vsak čas čakaš kaj bo...ves čas na preži če delaš kaj narobe....
Kako se sploh lahko sprostiš in se na kavč vržeš in noge gor?
Pri nas sem jaz frik na čistočo, skoz nekaj pucam, vsak dan eno stvar, samo pa ne teroriziram drugih, res pa želim da se spoštuje moje delo, da če pomijem tla se po njih ne hodi s čevlji.
Drugače pa je stanovanje namenjenu življenju v njemu in ni kasarna!!!!
Tisto o tepežu pa nebi komentirala. nekaj reda mora bit, samo kaj je preveč je pa preveč.
Se mi malo smiliš. res.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 18:39:15   
dory
No sej men je pa prou hudo,ce je tolk pedanten in zeli imeti vse spucano in zgloncano..sam pol nej bo tisina in ni treba komentirat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 19:20:30   
Anonimen
Verjamem ti da ti je hudo, ampak jaz imam takšno sestrično. Nič ne sme biti nikjer. Grozno je to ampak je rekla da si ne more pomagati da je pač takšna in tudi njen odnos s fantom je slab, ker kakor hitro spije vodo iz kozarca, ga že mora dati v pomivalni stroj ali pa ga umiti.

Tako da poskušajta se pogovoriti pa mu pač povej, da imaš ti tudi rada red ampak da je to malce pretirano oz. da pač naj pospravlja če želi ampak da se naj ne spravlja na tebe.

Sočustvujem pa s tabo, ker jaz s svojo sestrično ne bi zdržala en dan. Pa mi je v sorodstvu, se mi njen fant prav smili. Nimam pa pojma kako bo to šlo ko bosta imela otroka. user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 19:23:31   
Pupica
Ja moj jena začetku veze neki s tem sranjem začenjal, pa sem ga kmal postavila na realna tla.Jaz imam stanvanje da se not živi, ne pa da bom čistilka sami sebiuser posted image Je pa to od doma prnesel. njegova mat je namreč totalni frik, in skoz puca, aja pa še misli, da ma pospravljenuser posted image user posted image user posted image In njemu se je ful fino zdel razpravljat kdaj je ustal pa kaj je narediluser posted image prava figa, men je najbolj važn, da je družinica srečna!!!!
In še pravi čas sem začela.Sedaj mamo namreč tako bombo, ampak mene prov mal briga, k gredo otroci spat.zjagam mojga na kavč, jaz pa hit posesam in pomijem.A ni luštno gledat malčke ko sedijo na tleh in se mastijo.Ne vem al pa sem sam jaz tak človek, da obožujem, če vidim, da so ljudje okoli mene zadovoljniuser posted image
In sedaj tut moj pridrobenclja k mani na kavč, z veliiiikim sendvičen, in veselo drobi, pardon je....pa kaj.Sej se vse posprav a ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 19:34:43   
Anonimen
Taki perfekcionisti vsaj toliko kot tebe živcirajo tudi sebe, ponavadi pa še bolj.

Vprašaj ga, kaj on pričakuje od tebe, da narediš, mislim čisto konkretne stvari, ne npr. da je stanovanje pospravljeno, ker je to preveč relativen pojem.

Veliko lažje se je prilagoditi (včasih celo presentljivo lahko), če veš, kaj naj ti narediš in ne,da tavaš v temi perfekcionističnih pričakovanj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 22:47:42   
Anonimen
ta tvoj pa je pravi deloholik.Nevem sicer kako to zgleda,moj bi raje padel prek nesnage,kakor se sam spomnil kaj naredit.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
19.3.2007 23:01:34   
Anonimen
Moj je tud bil taki. Dokler jaz nisem zamenjala službe in morala biti tam tudi po 12 ur. Potem pa sva dobila še dojenčka. Pa je nekako med vsem tem izgubil rdečo nituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa sem mu dobrodušno dovolila, da opravlja popolnoma vse. jaz samo za sabo pospravim krožnik v pomivalca med tednomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker potem, ko sem doma ŽELIM biti z mulčkom.  Jah, pa še faks se je spravil dokončat.

Sedaj pa imamo občasno nastlano in naprašeno pa ga več nič ne motiuser posted image  Je pa to psihološka motnja. Moj se je tega navadil od moje preljube tašče, ki je imela službo 7-15, potem pa je čakala, da pade prah, da ga bo lahko pobrisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
20.3.2007 7:46:47   
LARIKA
No moj mož je eden takšnih. Zna biti blazno naporno, ampak se ne pustim motit. Če hoče imet zgoncano v nulo, pa nej prime krpo in začne. Jaz iz principa do sterilnosti ne bom! In tudi ko bova imela otroka, se tega ne bom posluževala. Matr bo imel še več alergij,..
Jaz na to pač gledam drugače, ker je njegov oče isti. Jao on je šele obupen user posted image . Moj dragi je v primerjavi z njim angelčk user posted image .

_____________________________

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
20.3.2007 7:47:40   
Anonimen
nismo nikoli zadovoljni kajne, prav nikdar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
20.3.2007 7:52:18   
Anonimen
Eno je, če je mahnjen na red in čistočo in striktno čisti in dela doma, drugo pa je, če zraven teži in najeda, da bo razbil metlo na glavi user posted image , da je ženska lenuh, da nič ne dela...jaz ga ne bi poslušala, makje mi da ne. Pošlji ga k psihiatru, ker je bolan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
20.3.2007 7:54:21   
Anonimen
ja bravo no, ve takoj govorite o bolezni in psihiatrih, ne preiravajte nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
20.3.2007 7:56:51   
tinkatonka
Noben ekstrem ni dober. Ni dobro če so preveč mahnjeni na čistočo, red in ni dobro, da jim je vseeno če je kaj čisto, posesano,….Hvala bogu je moj mož ravno nekje vmes. Ob tamkem moškem kot ga opisuješ bi jaz pomojem živa znorela. Ampak kakšni drugi (npr. tebi) pa tak tip moškega paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: še ena..... in oh ja ta moj dec
20.3.2007 7:58:37   
Anonimen
in še bi naštevala, včeraj sem pustila krožnik od kosila v lijaku in po tleh so bili fleki od politja če mali razlije kaj in on takoj pomivat noret zakaj ne pomijem krožnika in z cuno v rok mašira po stanovanju in benti da mi bo metlo razbil na glav

mislim prov obsedenec, ne more gledat če ležim boljš da sam pucam, bog nedaj da ostane v hladilniku kaka hrana ki ima pretekli rok ja takoj sem lenuh...


A tebi se to zdi zdravo? Oprosti, meni ne, sicer pa jaz ne živim z njim, tako me ne briga, ampak komentiram pa lahko, mar ne? A kaj zdej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?