|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laparoskopija v UKC Lj
15.10.2010 13:34:43   
zvezdica26
Pozdravljene
Malo sem zmedena in rabim vašo pomočuser posted image
Včeraj sem dobila številko za laparoskopijo in navodilo naj pokličem prvi dan M v nov. Vse ok, ampak zraven pa navodilo naj prinesem preiskave krvi, ki ne smejo biti starejše od 30 dni. Zdaj pa me zanima kdaj bo potem dejansko operacija ali še isti ciklus in kateri dan, ali naročajo potem za naprej, bom imela dovolj časa vmes da naredim vse priskave???? Nekje sem brala da obstaja težava ker osebni zdravniki nočejo delati teh preiskav, to bom preverila naslednji teden ko grem k svoji zdravnici. Poleg tega se moram dogovoriti v službi kdaj me ne bo, da si delo prerazporedimo, jaz pa sploh ne vem kaj naj rečem. Sestra je bila pa včeraj na naročanju ful tečna ko sem jo vprašala, je rekla samo sem vam rekla da pokličite novembra in vam bomo potem povedali. kot da ni bila kaka huda skrivnost.
Povejte vaše izkušnje, lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
15.10.2010 13:39:49   
boob
ko pokličeš prvi dan M, te naročijo isti ciklus. . mislim da 10dan (to se ne spomnim več), takrat lahko greš delat krvne preiskave.

_____________________________

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
15.10.2010 15:16:43   
Anonimen
jaz sem lani novembra klicala, pa so me šele kones marca letos naročili (operirala me je dr. Ribičeva). S seboj sem imela vse dosedanje izivde, tam so mi vzeli kri (krva skupina), me zopet pregledali, vzeli bris za neko raziskavo, bila sem pri internistu in to je to.
aja, pa naj bi mel tri mesece po operaciji kontrolo, jaz jo imam ŠELE 26.10
user posted image

srečno!

(odgovor članu zvezdica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
15.10.2010 19:49:46   
boob
jooj se opravičujem. . sm zamešala z HSGjem

_____________________________

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel. Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." Nejc Zaplotnik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
21.10.2010 16:15:53   
Monstera
Jaz sem imela laparo v Lj ta mesec. Prejšnji mesec sem dobila številko. Takoj ko sem dobila M, to je bilo žez 2 tedna, sem še enkrat klicala in datum dobila za takoj čez 2 tedna. Se pravi vse skupaj od prvega klica je trajalo 1 mesec pa sem bila na vrsti. Samo baje je odvisno tud od tega pri katerem zdravniku si. +, ko prideš tja, te lahko pošljejo domov, češ da ni dovolj prostora, pridi drug teden.
Pa ko smo že pri laparo. Kolko časa se vam je kaj ciklus zavlekel? Meni sedaj že zamuja M.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
21.10.2010 17:07:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica26
Sestra je bila pa včeraj na naročanju ful tečna ko sem jo vprašala, je rekla samo sem vam rekla da pokličite novembra in vam bomo potem povedali. kot da ni bila kaka huda skrivnost.

Ta sestra ni bila samo tokrat tečna, ampak je vedno! user posted image  user posted image  user posted image  Obupna je!!

Nič ne skrbi glede preiskave krvi, pokliči, ko dobiš M, tko kot si dobila naročeno, kri za preiskave ti bodo vzeli dan pred posegom.

(odgovor članu zvezdica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
17.11.2010 17:17:47   
ninales
Tudi meni je bilo rečeno, naj pokličem novembra, da se naročim za laparoskopijo. Prvi dan M. Pustimo to, da sem klicala cel teden in se mi nihče ni oglasil. Ko sem jih končno doklicala je bila sestra presenetljivo prijazna in mi je naročila, da moram imeti s sabo krvno skupino, da naj grem k osebni zdravnici, da mi napise napotnico za v laboratorij. Ko sem prišla tja, je rekla da oni tega ne delajo ampak samo krvno sliko. Tako, da si jo mogoče narobe razumela? Ker mi je potem moja G napisala napotnico za krvno skupino. Sedaj moram samo še dati kri in čakati na sredino decembra, ko imam operacijo. Tako, da sem dobila datum nekje v roku enega meseca. Me pa zanima, če slučajno katera ve, kako dolgo se čaka na izvide krvne skupine. Pa še eno "hecno" vprašanje. Ob kateri uri ste šle v bolnico tisti dan, ko ste imele operacijo?user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
17.11.2010 17:52:22   
Monstera
ninales, ne vem zakaj so ti rekli da krvne skupine ne delajo. Jaz je nisem imela s sabo in so mi jo naredili tam. Celo na 2 različna načina. Ob izpustu iz bolnice so mi še izvid o krvni skupini dali, da ga sedaj imam.
V bolnico sem šla en dan pred operacijo, ob 7.30. Vzamejo urin, kri, ekg itd. Drug dan dopoldne je pa operacija. Če pa greš na isti dan, ko imap operacijo, pa moraš ravno tako biti tam nekje ob 7.30.

(odgovor članu ninales)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
17.11.2010 20:47:26   
ninales
Monstera hvala za odgovor,.. si mi zelo pomagala :) Me že kar malo živčki dajejo user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
17.11.2010 21:13:39   
Monstera
Hm, razen če je kaj drugače UKC in pa stara porodnišnica :D Sam jaz sem ziher da ti to tam nardijo, če nimaš, kaj pa čejo :D

(odgovor članu ninales)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Laparoskopija v UKC Lj
18.11.2010 16:04:31   
gerbara
Pozdravljene punce,
sem med novimi na tem forumu kot aktivna, sem pa že prej velikokrat prebirala razne teme. user posted image
Skratka moja izkušnja z izvidi krvi je takšna: tudi meni je sestra pri naročanju na laparo in histero rekla, da moram imeti s seboj na dan sprejema izvid celotne krvne slike in izvid krvne skupine. Vse naj bi opravila pri splošnem zdravniku. Ko pa sem bila pri njej mi je rekela, da mi morajo za krvno skupino naredit izvid tam, kjer operirajo (in da oni to že vejo) dala pa mi je napotnico za krvno sliko (14 dni pred datumom operacije). Ko sem klicala nazaj sestro, ki mi je naročila katere izvide moram imeti in ji rekla, da mi izvid krvne skupine splošna zdravnica pač noče naredit, mi je ta dala številko sestre, ki naj bi me sprejela na dan operacije (mislim, da je sestra Klara). Vprašala sem jo, kdo ima prav, oni ali splošna zdravica pa mi sicer direktno ni odgovorila, mi je pa rekla naj se ne obremenjujem s tem in da mi bojo res vse izvide naredili tam, če jih ob sprejemu pač ne bom imela.
Tako, da mislim, da je skrb odveč. Mislim, da si s tem, ko naročijo izvide od pacienta samo sebi olajšajo delo.
Aja, pa še to, meni so naknadno operacijo odpovedali user posted image  zaradi kardovskih težav (resnica po mojem mnenju tiči v primanjkovanju €, ki ga je za tovrste operacije konec leta zmanjka) in sem se naročila drugje, pri svoji G pa sem dobila tudi vse potrebne napotnice: novo za drugo kliniko, za krvno skupino in za krvno sliko. Me je pa opozorila, da izvid krvne slike ne sme biti starejši od 3 (treh) dni! user posted image
LP

(odgovor članu ninales)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?