|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 11:10:34   
Eneja
Da vam povem, punce, kako človek nikoli ni zadovoljen... Včeraj, štiri mesece od SS in 18 mesecev od rojstva prvega :angel:, sva pri bioenergetiku dobila blagoslov za delanje :duda:.

Hura ali :zmeden2:... Tik pred nosom imam namreč sanjsko službo, ki je lahko moja v enem ali dveh mesecih. Mož pa si želi malega ovenčka (to sem namreč tudi jaz in sem mu zgleda ful všeč ;)) ali pa kako drugo poletno znamenje. Torej... Fajn bi bilo počakati kakšnih šest mesecev in potem :sloncek:.

Dejstvo pa je, da sva prvega :angel: delala 7 let (vmes je bil en SS) in da se upravičeno bojim, da nama bo še kdaj ratalo.

A nisem smotana :zmeden:?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 11:37:43   
kiky
;)VERJEMI DA VAMA BO RATALO,....POSKUSI KAR BO PA BO GLEDE SLUZBE,...NAKONCU SE VEDNO VSE PRAV ISTECE,.TAKO DA NE RAZMISLJAJ KAJ PREVEC O TEMU,..TUDI SAMA KOMAJ CAKAM DA BOM SRECKA :nosecka:
POZDRAVCEK;)

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 11:38:31   
GoYa
Veš kaj Eneja, kar pridno začnita z :sloncek:
Služb bo še pa še, če bi morala zaradi :duda: odpovedati.
Tudi jaz bi rajši imela poletnega otroka, pa ne morem lih izbirati, zato mi je vseeno, samo da bo čimprej.

Vidva kar veselo na delo, saj ni rečeno, da bo ratalo ravno v prvo. Saj si tudi sama rekla, kako dolgo sta prvega delala.

LP

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 11:54:33   
bebi
Mogoče že malo obrabljeno, pa vendar:
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega.

:sloncek: :modri: :bravo: 9nebesa

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 12:04:01   
Eneja
Dragi kiky in GoYa!

Najlepša hvala za vajini mnenji. Saj ne, da se ne bi zavedala, da je na prvem mestu :duda:; doma že imam enega :angel:, ki ga obožujem do nezavesti. Pa tudi s službo nikoli nisem imela problemov, ker sem kot že povedano ovenček, ki se ne ustraši nobene ovire.

Sem se pa kar navadila živeti brez stalnega stresa, kaj bo če je :roza: oziroma kaj bo če bo :hudicek:. In brez stalnega (ne)planiranja življenja v stilu, saj je vseeno, ker bom mogoče drugi mesec pa že :nosecka:.

Najverjetneje se bova z možem odločila za :sloncek:.

Mojemu bioenergetiku namreč srčno zaupam in verjamem, da imam velike možnosti zanositi v naslednjih nekaj mesecih. Za kasneje pa ne vem. Veliko stvari se lahko spremeni v naslednjih šestih mesecih. Zato ne bi želela tvegati in izgubiti priložnosti za še eno tako zelo zaželjeno :duda:.

Hvala,
Eneja :rozica:


(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 12:26:13   
bebi
Eneja!

Te popolnoma razumem in vem, kakšni dvomi, strahovi te obhajajo. Tudi sama sem ful kalkulirala ali služba ali otrok. Nisem vedla čemu naj dam prednost. Prednost sem dala službi in zato nisva delala na :duda:. Zdej mi je pa kar malo žal, da nisva že prej začela delati na :duda:. Misla sem pač, da :duda: pa res ni noben probelm naredit. Zdej pa vidim, da ni ravno tako, predvsem pa, da ni takoj, vsaj pri meni ne. Mam službo, nimam pa tako željene :duda:. Če bi šla lahko nazaj, bi že vsaj 2 ali 3 leta prej začela delati na :duda:. Ker sem stara 28 let, me že kar malo preganja, kdaj bom dobila prvega otroka.

Čimprej ti želim :modri:

LP bebi



(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 12:58:57   
Eneja
Tudi tebi hvala, bebi!

Kako lahko je biti general po bitki, a ne? Malo težje pa se je sproti odločati, kaj je najbolj prav zate, ko se ti tudi sanja ne, kaj ti bo prineslo življenje.

In tako zelo enostavna je resnica o tem, kaj je resnično pomembno v življenju, ko jo bereš zapisano na papirju. Ali ko je treba deliti nasvete drugim. A tako težka odločitev o isti zadevi, ko si sam v tem, da jo sprejmeš in tvegaš, da boš izgubil "pomembne" zemeljske stvari, ki jih imaš na dosegu roke, za sanje, ki se morda niti ne bodo uresničile.

Življenje je kot škatlica čokoladnih bombončkov. Nikoli ne veš, kaj boš dobil v njej.

Vedno, ampak res vedno, pa je v njej polno čudovitih ljudi, kot ste ve.

Vsem želim čimprej novice o :modri: ali :roza:, in uspešno :nosecka: in zdravo :duda:. Pa zdravja tudi vam in vašim :love:. To je vse, kar v življenju šteje.

Eneja:rozica:


(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 13:09:03   
baguSka
Eneja hvala ti!
Jst ti želim, da karkoli se boš odločila da boš srečna in da v nobenem primeru odločitve ne boš obžalovala. Vse pride ob svojem času in vse se uredi.
Pozdravček,
Tadeja.

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 13:19:52   
Špelka
Ojla, EWneja,

če nisem vsiljiva - kerga bioenergetika pa maš, pa kolk plačješ za terapije?

Lp :)

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 13:51:08   
bebi
Eneja se popolnoma strinjam s tabo. Tudi jaz še vedno tvegam, ker imam službo za določen čas in jo lahko izgubim, če zanosim. Je že tako, da današnji časi niso prav nič prijazni za mlade ženske, ki želijo postati mamice. Ampak jst sem trdno odločena, da bom naredila vse, da čimprej zagledam :modri: in dobim :duda:, ne glede na službo. Bolj ko preračunavaš in obračaš, slabše je, saj se na koncu izide čisto drugače kot si pričakoval oziroma si si zamislil v svoji glavi. Zato sem se odpovedala preračunavanju in raje zajemam vsak dan z veliko žlico. Kar bo pa bo. :) Na koncu se že tako izide kot je prav. :)

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 16:28:22   
anajmad
Tud midva z možem sva v nedeljo prestavljala postle in omare po spalnici:)-:)-:)-Sem prejšnji mesec imela bioenergetika na obisku,da mi je zmeril tiste negativne vozle(no men je ravn čez trebuh šlo).
In dva dni kasneje.......nič:sloncek::sloncek::sloncek:,ker imam:hudicek:,pa še heksenšus imava oba.Jaz spim,kot top,mož se pa skori ubije,ko pride v spalnico,ker se mu je zmešala orentacija:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Pol pa benti,da je kar hudo:love:.Tako so pri nas bioenergetske silnice.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobila sem bioenergetikov blagoslov
7.12.2004 17:12:30   
spella
Bebi, jaz sem na istm kot ti glede službe. Če bi slučajno hotu k men pridt kakšen :duda:, letim iz službe. Mogoče bo pol mal težje, ampak življenje je kretko in če ne greš po glavni poti, lako tudi po stranskih prideš prav tako daleč.

LP in veselo na :sloncek::sloncek::sloncek:
Špela

(odgovor članu Eneja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?