|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ideje za zunanjo ureditev
27.11.2009 13:47:57   
Antilopa
Iščem in iščem, ampak kaj pametnega ne najdem user posted image

Teren, kjer je hiša, je nagnjen. Hiša je podkletena, zato bi rada tole klet čim bolj skrila, da ubijemo višino. Ne bi radi ravnali s kakšno škarpo, saj bi ta morala biti visoka skoraj 2 metra, ampak, če se le da, samo z zemljo.

Ima katera nagledano kakšno spletno stran, ker je na vseh, kar najdem, teren raven? user posted image


_____________________________

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ideje za zunanjo ureditev
27.11.2009 19:43:47   
Gina
A ti bi kaj nasadila gor, da bi zakrila, al kako, ali samo zemlja, ali v etažah teren, ne ravno škarpa, ampak stopničasto? Ni mi čisto jasno, kako si si to predstavljala.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ideje za zunanjo ureditev
28.11.2009 8:31:55   
Antilopa
Ja, Gina, nekako tako, kakšna drevesa, ki ne zrastejo preveč v višino, pa da niso iglavci,... jaz sem si najprej predstavljala terasasto z dvema škarpama, samo je teh škarp potem preveč, moram pa reči, da mi je zelenje dosti bolj všeč kot kamen. Z ene strani se itak ne bo dalo nič naredit, ker bodo stopnice za v klet.


_____________________________

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ideje za zunanjo ureditev
28.11.2009 9:45:37   
Hope2
Tale bo pa težka, poleg tega si vzameš še veliko zemlje. Saj če jo imate velik, ni problem. Mi jo imamo bolj malo, zato je edino škarpa bila ta prava, čeprav tudi 2 m visoka-plus še ograja. Zdaj imamo ko eno obzidjeuser posted image , ampak imamo vsaj atrij raven in dober izkoristek zemlje.

Sicer pa sem tako idejo videla parkrat na TV na bbc prime, ko preurerjajo vrtove (pred leti). Sigurno je kaj na netu, samo bi se mogla vrčt v iskanje.
Sicer sem pa jaz postavila malo niže dol eno vprašanje o terasi, pa so mi tam linke zalimali, pojdi pogledat, če kaj najdeš. Pa ena privat firma se mi je javila na ZS, kao, da svetujejo. Če se tebi ne javi, ti lahko pošljem njihov mailuser posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ideje za zunanjo ureditev
28.11.2009 10:29:05   
mateyka
meni je ta sistem všeč
user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ideje za zunanjo ureditev
28.11.2009 17:24:00   
Gina
Ja, ta je luštna, od mateyke, samo ni glih nekaj strašno visokega, poleg tega je to za urejat in plet. Zame bi bilo super, ko to rada delam. Če pa to ne maraš, potem imaš pa problem.

Čim imaš zemljo, imaš travo najbrž zraven, potem je to za kosit. Če gre za strmino, je kosit težje. Lahko rešiš problem z grmičevjem, cvetočim ali zimzelenim. Vmes posuješ zdrobljeno lubje ali kaj podobnega, zelo na debelo, da se ti plevel ne razrašča. Pa vendar moraš še vedno vsaj malo poplet. Pa traja par let, da grmi zrastejo. Lahko pa samo travo zaseješ, saj lahko lepo izgleda. Lahko se pa odločiš za trajnice ali recimo vrtnice, da ti naredijo "okvir" tistega dela vrta.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?