|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhalne plošče s 5 kuhališči
11.5.2011 20:57:51   
Poka
V 14 dneh jo moram izbrat in povedat mere mizarju, ki bo delal kuhinjo. Našla sem Miele, Siemens, Bosch in Gorenje. V bistvu ni veliko izbire, malo o odločala cena, tako da mogoče Miele odpade. Gorenje ne bi, sploh pa ima kar dosti visoke cene, glede na to, da lahko iz tujine dobiš več za nižjo ceno. Ne vem, kaj naj gledam - tiste z vsemi petimi indukcijami ali tako z vsaj nekaj navadnimi kuhališči?

Vprašanje je še - ali se dobi teflonska posoda primerna za indukcijsko ploščo in kje?

Pa še to - je katera to kupovala v tujini, pri nas so cene kar hude (in mojega bo kap, ampak je kuhinja moja stvar...).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhalne plošče s 5 kuhališči
12.5.2011 8:43:09   
Anonimen
V tujini se ti splača pogledat Siemens, je v Nemčiji pogosto precej cenejši kot pri nas. Priporočam boljše znamke, sploh pri 5x indukcija, imeti morajo dober ventilator, nekatere firme so s tem imele težave in so zaradi premalo hlajenja indukcije crknile.

Če kupuješ indukcijo, potem naj bo cela plošča taka, ker od vseh ljudi, ki jih poznam in imajo kombinacijo indukcija-klasična steklokeramika, zdaj preklinjajo, saj uporabljajo le indukcijo.

Posoda: v mercatorju imajo teflonske posode za indukcijo firme bialetti, so solidne in niti ne drage. Pa mislim, da ima tudi tescoma teflonske posode za indukcijo.

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuhalne plošče s 5 kuhališči
12.5.2011 11:04:25   
Adelina
Sam glede kombinacije komentiram. Sorodniki imajo kombinirano 2+2 in jim ni žal, ker določene stvari raje kuhajo na obični steklokeramiki. Npr. govejo juho, pravijo, da na indukciji vedno preveč vre tudi na minimumu in je pol motna. Imajo pa AEG plato.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?