|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 7:23:41   
Massa26
Dobro jutro!

No, tokrat sem pa jaz odprla Za nas.

Kako ste?

Sočustvujem z vsemi, ki imate neželeni obisk, pri meni je tudi samo še vprašanje nekaj ur ali kakšen dan. Bedno. Razmišljam, da bi tole vse skupaj prestavila za nedoločen čas. Še na HSG grem, če mi ga bodo lahko naredili user posted image  potem pa, če ne bo takoj na vrsti laparoskopija, bi rabila malo miru user posted image .

Naj se javi kakšna fosečka za malo moralne podpore.

Pismo, ta mesec sem zgleda samo sebe prevarala. Sem mislila, da ne upam, zdaj ko vidim, da pride, sem pa poklapana kot user posted image .

Pa še to: nikoli več ne bom nobeni rekla, da dokler je ni, je ni. Kljub temu, da je pri meni še ni in se šele nakazuje, VEM, da bo prišla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image !

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas.

Pa še eno user posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 9:01:48   
Špela100
Joj Massa26 hudo...saj vem, v istem položaju sem bila prejšnjo nedeljo.
Se pripravljaš in ne pričakuješ preveč oziroma nič, pa te vseeno vrže na tla, ko prihaja ta nesramnicauser posted image . Pol se spet pobiram do ovulacije, pol sem cela euforična, ko je ovulacija, pa sledi obdobje ko sem skulirana in si rečem : pridni smo bili morda pa vseeno bo , to traja par dni...nato pa celotedensko šraufanje in pms znaki za katere se tolažim in upam da so nosečniški, pa odhodi na wc, pa joj spet in spet.Meni je bila to sedaj že enajsta M. Pa saj bo ampak KKKKDDDAAAJJJJ??????

Danes tudi zame ni ta pravi dan.
Drugače kako ste ostale???
Anitka, Astra, Goya, Mojca9000, Mucamaca, Pika74...in vse ostale javite se, da razbijemo ta deževen dan.
Jaz sem se vrnila s prekratkega in zelo, zelo napornega potovanja.V treh dneh sem bila 33 ur na avtobusu. No pa sem se že malo odpočila in prišla k sebi, zdaj pa spet delat...imejte se...

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 9:12:21   
vampirka
Dobro jutro drage moje user posted image ! Jaz spet v deževni Sloveniji - delam, kot ponavadi...Drugače vse po starem - papcam dabrostončke, in ne vem, če bom zdržala do četrtka (14.dan od IUI) za test - verjetno bom že kak dan prej potešila svojo (in vašo) radovednost. Ne vem kaj naj si mislim - joškice me bolijo za znoret (ampak to me ponavadi pred user posted image  - mogoče malo manj, ampak vseeno...). Kakšnih vmesnih krvavitev ni bilo - pojma nimam ali je kakšna šansa, ali je ni - tako skeptična že nisem bila dolgo časa!
Kako ste kaj ostale borke in fosilke???

En velik user posted image  na tale turoben dan! Pa še eno user posted image  za povrhu!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 9:15:19   
MarijaPo
Evo, javljam se nosecka - za malo moralne podpore. :)

Torej, punce, res je, da je fino imet otroka in da si ga zelite najbolj na svetu, zato ga boste ziher enkrat tudi dobile. Za tolazbo vam lahko recem samo to, da smo nosecke tud boge - meni je tako slabo da ni za verjet, pa se jest ne morem in ker sem ful presuha ze itak, je to se dodaten problem. Pa vrti se mi, pa vse mi gre na zivce, pa po trebuhu me zvija, pa mrazi me...

Torej, uzivajte, ceprav se ni user posted image  ali user posted image . Vse enkrat pride. Bo sla teta user posted image  malo na pocitnice in bo tudi vam slabo. :)

Nic skrbet, saj bo, ko bo. :)

Marija

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 10:02:04   
TANTRA
Dobro jutro v tem smotanemu deževnemu dnevu...
No, ta vikend bi pri meni morala biti ovulacija, saj sem prejšnjo nedeljo pojedla zadnji klomifen. Pridni smo bili, sedaj pa čakajmo na rezultate še dva tedna...Uh...
Upam, da bo ta mesec čim manj user posted image  in veliko novih user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 10:28:36   
biba77
user posted image no, da se vam se jaz javim. Danes nisem tako pisane in dobre volje kot prejsnje dni, pa ne vem, ce je to zaradi vremena, "prebave", stanja v sluzbi, vcerajsnjega testa ali kar vsega skupaj...user posted image
Vampirka, jaz nikoli nisem imela vmesnih izcedkov med jemanjem Dabrostona, sem pa enkrat na koncu dobila izcedek pred koncem jemanja tablet. Drugace so me prsi bolele v enem ciklusu z Dabrostonom... Lepo, da si spet doma in  user posted image , da si nasa nova srecka in je bejbi ze na poti:user posted image .

Jaz zdaj cakam na mojo user posted image M, da vstopim v IVM... Tako me zvija user posted image user posted image user posted image , pa ne vem, ce bo ze danes prisla al je to od kave in sliv (ki sem ju uspesno zmesala prej - taaako mi je disalo user posted image ).

Punce, en objemcek za vasuser posted image ...

_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 11:06:23   
emaa
Jutro punce. Jaz sem pa doma. Sem si rekla, da danes po treh letih spet odjadram na krvodajalsko. Pa zraven še kri dam za IVf (saj veste ti HIV, hepatitis in itd testi). Pa se vse zmenim, da mi kar na zavodu za transfuzijo vzamejo vse vzorce, oz. že vzete za vse testirajo, ker bi z Gibnekološke tako romalo tja. In kaj se mi zgodi, mama prenizek pritisk, tako da nisem mogla dat krvi. Pa sem mela višjega kot cel čas bivanja v bolnici za laparo in histero. Mela sem ga celih (zdaj) 110/70, v bolnici 110/60, pa še živim. Sem kar razočarana. Prvič, odkar sem v službi sem šla dat kri, pl me pa domov pošibajo. Saj je res, da sem enkrat skupaj padla, potem ko sem kri dala, sam sem pol dve leti pavzirala (po navodilih), pa mi naslednjič ni bilo nič. Saj za IVF teste so mi jo pel vzel, sam jaz grem kri dat, da nekomu pomagama, nikoli se ne ve, mogoče še sebi, pol pa nič. Moram mal trenirat pritisk, pa bom enkrat šla mal pozneje ( so mi sestre svetovale), bom mogoče mela dost visok pritisk.
Drugače sem v redu. Moj ima že datum za še  en spermiogram tokrat na Ginekološki, 18.10, 1.12. razgovor pri andrologu. Jaz sem pa za oddajo papirjev dobila termin šele 13.12.. Saj bom zdržala, pol pa še počakat na pismo s konzilija, pa tistih nekaj mesecev, pa bova šla po svoje user posted image . Komaj čakam.
Punce držte se.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 11:08:28   
hati
Dobro jutro, še od mene.

Nič kaj preveč se mi ne da v današnjem turobnem jutro. Spala bi. Vikend je bil preveč naporen. Ampak mi kar pašer, da sem zalo okupirana, da ne mislim na nosečnost in na prihajajočo gospo rdečo. Torej ta mesec sem pripravljena in v petek, ko bo pricurljala, me sploh ne bo dotolklo.

Astra, nisem natančno seznanjena, ampak kaj je pokazal test? Sem mislila nate in upala, da zagledaš user posted image  user posted image .

Massa 26, popolnoma te razumem. Ampak sej veš, predamo se ne.

Anitka, kje se ti potepaš? Sem se kar navadla, da j prvi post tukaj tvoj. user posted image

Sicer sem pa danes tako brezvoljna, da se mi še pisat ne da. Izkoristite tale turoben dan, za kaj prijetnega.

Pozdravček

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 11:23:57   
biba77
Moj test je bil neg. in sem nehala z Dabrostonom. Zdaj cakam na user posted image M.

Imam 2 moznosti:
1) za test je bilo prezgodaj in M ne bouser posted image ...
2) M bo danes ali jutri tukaj in v petek zacnem z IVMuser posted image ...

Oboje je ok. Samo, da se vse skupaj nekam premika. user posted image


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 12:51:07   
Suana
pozdravljene !!!
no da se vam zudi jaz malce oglasim  in sem se odločila da kar tukaj!!
no kot sem vam že napisala se imela v petek prvi uz, za inseminacijo!!vesela sem bila da se bo vse skupaj lepo začelo in z malo sreče bom v sebi grela svojo pikico!!toda ni šlo vse tako kot se si predstavljala!!user posted image user posted image user posted image user posted image
na uz mi je dr reljič ugotovil cisto in to zelo veliko !!!rekel je da bi ta nesramnica morala že počit in da najbolje da mi sedaj ne delajo ivi!!dobila sem femoden tablete in sedaj komaj čakam na svojo user posted image ,ki bi morala priti nekje 22.10!!!in potem ponovno na uz in z upanjem da me je cista zapustila!!user posted image user posted image user posted image
babike kaj naj vam drugega rečem ,držite se in naj vam čimprej uspe!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp suzana

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 15:03:42   
Mijavček
Ojla bejbe,

evo mene spet po dolgem času. Vidim, da ni nič kaj dosti novih nosečk, no bo pa zdaj oktobra en naval ane?
Jaz sem mela prejšnji teden en tak hud prehlad, kot že dolgo ne. Upam, da ne bo vplival kaj na moje jajčke, saj smo komaj na začetku ciklusa.
Vesela sem za bambi, pa tud za Emo in Roni, pa diamantko, ker grejo že na IVF. Jaz sem pa dobila datum šele za pregled pri Ribičevi in to šele sredi decembra, se  mi zdi, da se že kar vleče tole vse skup...
Drugače mam pa ful dela doma, ker se bova kmal preselila v zgornji štuk, in moram priznat, da me zadeva user posted image  spet bolj obremenjuje. Zgleda da to prihaja v valovih, en obdobje bolj skulirano, pa potem eno bolj hudo, pa spet tko.... kot en meta-ciklus user posted image

No, vglavnem, bejbe, uživajte, upam, da se vidmo v petek. čau


(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 17:05:53   
Anitka
Pozdravljene!

Sem želela malce ponikniti tule na RR-ji, pa sem se vseeno odločila in malce pokukala k vam. Saj ne vem kako naj vas potolažim ali vam vlijem nekega optimizma, če sem sama psihično nekje na dnu. In saj sploh ne vem, če spadam še sem, ker sem se odločila in delanje user posted image  iz osebnih razlogov preložila do nadaljnega. Žal  user posted image user posted image

MAŠA26 še kako dobro te razumem in tvoje besede. Upam, da vama po teh preiskavah prav kmalu uspe oz. kar takoj. Sicer pa res včasih rabiš malo time outa, drugače te vse skupaj povozi.

Uf ŠPELA100 to si se pa nasedela na avtobusu. Sedaj se le čimprej spočij in veselo na delo, user posted image  naproti.

VAMPIRKA naj ti dnevi do četrtka hitro minejo in res ti želim, da je bil IUI uspešen.

MARIJAPO upam, da tvoje nosečniške težavice kaj kmalu minejo. Joj kaj bi dala jaz zanje.

TANTRA še kar naprej biti pridna in upam, da se je/bo prijelo in boš oktoberska srečnica.

ASTRA tile dnevi nam pa niso kaj prida naklonjeni,a ne? Upam, da bo dež in z njim naša slaba volja kaj kmalu mimo.

Oh EMAMAIR tebi pa pritisk nagaja. Jaz imam tudi vedno zelo, zelo nizkega. Pred leti se spomnim sem ga imela po 90/60. Joj se mi je velikokrat vrtelo. Sploh ni prijetno. Želim pa ti, da ti pot do odhoda po user posted image user posted image user posted image  hitro mine.

HATI morda je pa ne bo. Je pa prav, da te ne dotolče. Treba se ji je upreti tej Franci in ji pokazati jezik.user posted image

Ojoj FRAS, naj te cista čimprej zapusti in potem naj je pot do nosečniškega bušija čim krajša.

Ej MIJAVČEK, pozdravljena. V petek bo pa spet mega čvek, kaj? Saj ni čudno, da že nekaj dni prej kar dežuje user posted image user posted image user posted image  Upam, da si se dobro pozdravila in sedaj le veselo na delo.

Punce bodite pridne in se še kaj beremo. Mogoče ne tako pogosto kot ponavadi, a ziher se beremo,

vaša Anitka, ki vam želi vse dobro



_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 18:38:02   
mihi78
no ja s temi user posted image je pa res en velik križ! vem, kako ti je težko pa kako upaš na user posted image ampak nikar ne vrzi puške v koruzo, jaz je kljub trem ss user posted image user posted image user posted image tudi nisem in je niti ne nameravam! čeprav sem zdaj v veliki dilemi. začela sem namreč delati in bomo morali projekt user posted image prestaviti vsaj za kako leto. zato sem se v tem času odločila, da opravim vse preiskave, da bo naslednjič le uspelo.
držim pesti, fige pa še kaj, da ti čimprej rata!
lp user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 18:55:28   
Suana
ojla!!!
Anitka ti najbolje veš kaj je najboljše zate in če si se tako odločila ,te podpiramo in upamo da se vse skupaj dobro konča in da nadaljuješ začrtan cilj!!hvala ti za vse lepe želje in upam da me cista res zapusti ,kajti pri meni ni dobrodošla!!!
vsem drugim puncam pa želim da vas ti deževni dnevi ne spravijo v slabo voljo in da kaj kmalu zagledate user posted image user posted image !!!vse tiste ki pa ste v postopkih ,vedite da držim pesti in mislim na vas!!!
rada vas ima         SUZANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
3.10.2005 22:32:48   
Massa26
No, če sem bila prva zjutraj, bom pa še zadnja zvečer (mogočeuser posted image )

Špela100, točno tako kot praviš je tudi pri meni. Pa še pri kateri gotovouser posted image . Uf 33 ur. Najdlje sem se vozila v Pariz pa se mi je na koncu samo še postelja prikazovala, kjer bi lahko stegnila noge user posted image .

Vampirka, v četrtek smo s tabo, ali pa tudi že prej, ti samo sporoči user posted image !

MarijaPO, hvala za moralno podporouser posted image , ampak jest bi rajš bruhala user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Tantra, upajmo, da je klomifen dal kaj od sebe user posted image !

Astra, razumela bi te, če bi razbijala naokrog, to, da nisi tako dobre volje, je še najmanj, dobro se držišuser posted image user posted image user posted image . S temi slikicami si pa itak najnaj.

Emamair, to pa verjamem, da si bila iz sebe user posted image .. Ampak važno da se stvari premikajo naprejuser posted image user posted image ..

hati, želim ti, da user posted image  ne bo ali pa vsaj, da te res ne bo dotolkla!user posted image

fras, naj user posted image user posted image user posted image preženejo tvojo cisto.

Mijavček, se strinjam, definitivno zadeva user posted image  prihaja v valovih. In prav naporno je, če se razpoložnje hitro menja, jaz se včasih počutim že kar malo neuravnovešena, en del dneva sem kul, drug del dneva jokam ob raznih traparijah..

Anitka, razumem te 100%. Če boš poniknila, te bomo zelo pogrešale, ampak saj ti ni treba samo vlivat optimizma, ti kar napiši, kar čutiš, verjemi, da smo vse s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In Anitka, dokler ne boš spadala v user posted image , boš spadala K nam user posted image . Jaz imam tudi včasih malo zatišja, ampak mi pa pomenite veliiiiiiiiiko.

Mihi78, srečno v novi službi. Saj bo res najbrž držalo, da user posted image  pride, ko je pravi čas..

fras, hvala za lepe želje! user posted image

Kako kaj ostale?

Aja, s user posted image  sva že na ti. user posted image user posted image

Lahko noč user posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 7:34:53   
girly
pozdravljene punce!

torej, vem da je težko, če te user posted image  spet dohiti. tudi mene je do zdaj še vsak mesec. Anitka, te čisto razumem, da si se odločila, da narediš krajši premor. Jst sm se tud odločila, da testa sploh ne bom delala in do zdaj mi to tud še uspešno ratuje user posted image . šele, če mi bo izostajala 14 dni sem rekla, da bom naredila test, prej ne. nočem spet razočaranja, joka...nekako vem, da nisem user posted image  , čeprav ni nobenih znakov, da bo prišla user posted image , ampak po mojem mi samo spet hormoni nagajajo in bo treba spet dabroston jest. no, bomo vidli.

v glavnem punce, držite se, ne obupajte!jst mislim na vse vas, ki vas je user posted image  že dohitel in tudi na tiste, ki vas še ni in upam, da vas tudi ne bo.

naj vas dež ne spravi v slabo voljo, pustite da izmije vaše bolečine. meni je zelo všeč misel, da pada dež, ko smo žalosti, da ko mi jočemo, bog joka z nami....

naj bo ta dan lep
girly

_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 7:37:41   
biba77
user posted image Dobro jutro, cveke...
Kako?
Jaz sem se vedno sama - beri brez user posted image M... Cakam in cakam... Zdaj me ze malo grabi, zakaj je ni... Do jutri najkasneje bi morala prit.

Pri nas pa dezuje user posted image . Kaj pa pri vas? user posted image Samo cakam, kdaj se bomo zaceli kepat??? user posted image

No, zdaj pa letim po user posted image in delat!

Pridne bodite!

Lp.


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 9:14:36   
TANTRA
Dobro jutro drage damice,

kako slabo vremeuser posted image  ,,, danes sem se zbudila že ob petih in vstala zelo zgodaj, saj imam že zjutraj navsezgodaj tečaj angleščine...Jaz pa user posted image user posted image user posted image  in šele na koncu začnem razmišljati...
Hvala ker mislite name....Mogoče pa bo kaj, uf, to bodo spet dnevi čakanja...Me je pa včeraj nekaj špikalo v jajčniku, kar je kar dober znak, da je klomifen prijel...Da bi se še plavalčki prijeli user posted image ....Imam pa tko en čuden filing v trebuhu user posted image , ne vem, ampak psiha močno dela.....
Astra, kaj je s tvojo user posted image ? Mogoče je pa ne bo??? Imaš kake znake?
Mojca 9000 upam, da boš kmalu srečnica.
Emamair, tudi jaz imam nizek pritisk (90/60)...Na laparaskopiji se mi je po pomirjevalu izenačil in so mi dali čisto malo narkozo...Ko sem se zbudila je imel kirurg še roke v moji....user posted image ....
Nosečnost pa je pritisk malo povečala...tako da mislim, da bo še vse v redu...
Massa26 lepo da misliš name....Mogoče bo pomagalo user posted image ...

Sita sem tega dežja....Hočem sonce user posted image user posted image  ker sva povabljena v soboto/nedeljo na trgatev....
Punce, držite se in novim bojnim podvigom user posted image user posted image user posted image user posted image  nasproti.....

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 9:23:47   
BetyRR
Pozdravljene punce!!!

Ne vem kaj je vzrok, samo tukaj je ratalo kar dolgočasno. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni novih user posted image ,premalo poročil o znakih za user posted image user posted image user posted image  ali user posted image ... čeprav se včasih ponavljamo, pa vseeno je kar potrebno se o tem pogovarjat.

Anitkauser posted image ...nihče ni popoln...moški si nezmožnost zanositve predstavljajo kot osebni poraz...ne vidijo smisla življenja...zato včasih nehote tudi nas zavračajo...se z nami prepirajo...težko je...pa vendar, smo ženske obdarjene s potrpežljivostjo in modrostjo...lahko se delaš pred njim, da na user posted image  ne delata več, pa vseeno vem, da boš o tem veliko premišljevala... kljub porazom, je treba živeti naprej...POLNO...user posted image user posted image user posted image

Mojca 9000 gre na IVF....veliko sreče...ker, če so paglavci slabi...so pač slabi, karkoli narediš...

Astra...ti bo uspelo...sem prepričana, če ti ni že user posted image user posted image

Ostale, da ne naštevam(ker moram delati) pa lepo pozdravljam in upam z vami.user posted image user posted image user posted image

Pri meni.....hmmmmmmmmm....takoj po O sem dobila napade lakote...bradavice in prsi imela taaaaaaako boleče, da sem se zbujala in trpela....v nedeljo zjutraj pa je bilo najhujše...ta bolečina se je razširila še na ramena in sem enostavno ležala v postelji...user posted image user posted image user posted image ...sumim na napad kakšnega virusa...  lakota me še vedno martra in prav bojim se, koliko se bom zredila...ne morem si pa pomagati...jem veliko kislih solat, vseh vrst...joškice pa me ne bolijo več...temperaturo si merim povsod....tudi pod pazduho je 37 stopinj...kar, vse skupaj dokazuje samo, da je O bila... nič mi ni jasno...

Pušenjak trdi, da do izostanka M so vsi znaki brez veze, nezanesljivi in nič ne pomenijo...verjeto tudi res...vse so samo hormoni...nosečnost pa se dokaže z ßhcg, ki se začne izločati še-le po vgnezditvi ploda v maternico, kar se pa zgodi par dni pred M, ali prav na dan M...tako, da je vse v luftu...

lepo vas vse pozdravljam

Bety


(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 9:29:36   
tinkamiška
Hojla pupeuser posted image

Vidim, da ste malce bolj otožne, pa saj ni čudno, ko pa tako vliva zunaj, v teh dneh bi nas pa res malo sonček razveselil.

Berem vas in vidim, da ste več ali manj pred pomebnimi postopiki in uf, kako bomo stiskale pesti za vse vas!!! Zdej je pa res zadnji čas, da se končno primejo tile detekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! POglejte cel kup jih je, ki čakajo na vasuser posted image

Anitka, jst se tudi strinjam, ti si kr vzami malo premora in tut ti je res, da se lahko tudi potožiš, pa te bomo me malo rzvajaleuser posted image  dokler te ne ujamejo deteki zgorajuser posted image

Astra, hehe, ti nas pa zadnje čase tako zabavaš s tvojimi smeškoti, prav lušno je brat tvoje posteuser posted image user posted image user posted image  Drugače pa velja zate isto kot za vse ostale, tisti deteki zgoraj so tudi zateuser posted image


Midva z možekom sva spet v hiši mojih staršev, paziva na peseka, ker sta šla moja starša na dopust. Škoda samo, da je zunaj dežek in sva zeraj čisto mokri, ko prideva iz sprehodauser posted image

Pupice, mislim na vas!!!

Pa-pa in hov, hov od Kaleuser posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 9:46:43   
Špela100
Massa26 saj poznaš tiste tolažilne besede...saj bo...res držim pesti za vse vas tukaj, ker ste vse res fajn punce, vedno najdete pravo besedo in znate potolažiti, posebno ob tistih hudih dnevih.

Mojca9000 tebi tudi želim srečo, da bi bil ta naslednji postopek tisti, ki te bo pripeljal do najlepše službe na svetu...biti mamica...ni lepšega ti povem.

Anitka, če ti bo lažje pojdi proč od nas, če te vse to preveč obremenjuje zapri RR, joči, kriči, vrži kaj steklenega ob tla,brcni v steno, pazi prste, pojdi na aerobiko, če ti je vseh dovolj pojdi sama za dva dni nekam. Samo to ti hočem povedati, da ne rabiš biti samo ti nam 100% podpora ob vsakem trenutku in ne rabiš samo ti nas tolažiti in iskati besede, ki celijo rane.Pusti tudi nam , da skrbimo zate in ti pomagamo. Če ti ni do tega pojdi proč.Najdi nekaj kar ti paše, samo tebi, ne glej na druge.

Joj sem se razpisala, če hočeš se lahko javiš tudi na privat, morda ti bo lažje se malo pogovarjat z eno, ki je ne poznaš osebno. Držim pesti, da se dvigneš iz tega malodušja ...življenje je lepo....

Astra upajmo, da je neeeeeeeeeee booooooooooooooooo.......

Tudi jaz grem v soboto na trgatev in upam, da bo sonček, sicer pa imam dva sončka že poleg sebe, mojegauser posted image  in hčerkico.

čao

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 9:49:36   
klavdijak1
En lep pozdrav vsem skupi!user posted image
Tud jest sem ena tistih ki ne čaka user posted image  ( tretji mesec ), delamo na drugi user posted image  ker je prvič takoj ratalo me zdej kar mal skrbi mi je pa v tolažbo RR, ker moj dragi prav da kar mal pretiravam pa videm da nisem edina ki ne more odklopit misli oduser posted image !
Kako je blo pa pri vas tiste ki delate na drugi user posted image  a ste se v prvo tut dolg trudle???

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 10:01:07   
Špela100
klavdijak1 jaz sem na prvi delala 4 mesece in se je prijelo.Res, da je bilo to pred 10 leti,verjetno sem bila na višku svoje plodnosti, preeedddd 10 leeetttiii....ne morem verjet, zdaj se pa trudiva že od decembra 2004, januarja 2005 in ni še nič. Verjetno leta delajo svoje, pa kt sem jemala 6 let, pa stres, ta mislim, da je najhujši sovražnik, pa prevelika želja.
Veš prej sva kar neki odlašala, pa službe, pa študij...zdaj se nama je pa začelo že malo muditi in mene to v glavi kar malo preveč priganja.

Tako rada bi imela že ta trebušček, da bi si lahko oblekla kaj lepega nosečniškega. Tako so lepe te nosečke...pa ful jih sedaj vidim...me prav mal meče.Zdaj dobiš ful lepih stvari in se lahko lepo porihtaš, pred desetimi leti sem bila kot ena stara mama se mi zdi....se mal hecam.

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 13:05:01   
Mijavček
Ojla,

a se nekaj zmenimo bejbe? neki mi je padlo na misel, ko sem brala tele poste; vse je neki žalostno, pa upamo in obupujemo in sept upamo in spet obupujemo...., kaj bi lahko zares naredile zase, ampak samo zase? ne vem ...zmenimo se in počnimo danes popoldne nekaj, kar nas zares veseli, kar nam da energije, kar rade počnemo...ne vem, ene rade rišejo, ene rade hodijo na sprehode, ene u šoping, ene štrikajo, ene si priredijo modno revijo iz lastne omare... In potem jutri poročamo kaj je katera počela in če je delovalo pri premagovanju melanholije?

Kaj pravite?

Pa še eno lepo lepo in modro misel bom pripopala, ker se mi zdi res nekaj zelo posebnega in vrenega prebrati in razmisliti:

Daj mi moč da spremenim stvari,
ki jih je možno in potrebno spremeniti
pogum, da sprejmem stvari, ki jih ni mogoče spremeniti in
modrost, da doumem razliko.
 
 
Poskrbite zase,
Mijavček

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Za nas (277.nadaljevanje)
4.10.2005 13:39:10   
Pia73
Hajli hoj!

Ja, izgleda da tole vreme slabo vpliva na naše upajoče punce,... user posted image user posted image user posted image  Vem kako se počutite in vem, da vam tega bremena ne more vzeti nič drugega kot pogled na user posted image user posted image ,... Žal je tako! Potem pa pridejo malo svetlejši pa spet malo temnejši trenutki,..... Težek je tale boj,... Marsikaj se mi je že v življenju zgodilo,..res,... a kdor tega boja ne da skozi ne ve kako izgleda,.. Ampak drage moje kot vedno pravim medicina danes res dela čudeže in res vam bodo pomagali! V to lahko verjemete, tole ne pišem zato, da bi vam sadila rožice ampak znajo pomagati! Jaz poznam samo eno punco, ki jima ni uspelo, pa še to zato ne, ker je obupala in potem šla narazen s partnerjem,.... Tako, da se potrudite in se s partnerji pogovorite. Veste moški tole kalvarijo veliko teže prenašajo, tudi če sami niso vzrok neplodnosti, take ali drugačne (pojasnjene ali nepojasnene) Oni to res vzamejo kot osebni poraz. Že pračlovek je živel tako, da je moški poskrbel za žensko in nato za družino. Sedaj se to vse bolj umika saj ženske hodimo v službo in v večini primerov moški zaslužek ne bi zadostoval za preživljanje družine. In moški so že tu nekak poraženi. Eni to sprejmejo lažje, drugi težje,... Prav tako je z neplodnostjo. Enim to ni tabu tema, drugim je,... Pa še nekaj je, me imamo forum, pa prijateljice kjer izlivamo svoje veselje in žalost,.... moški pa o tem ne govorijo,... Si predstavljate kako težko je ves ta obup držati v sebi? Nato pa še partnerica joče in nehote utruja, ko test ne pokaže pravega rezultata ali ko pride user posted image . No, tudi meni niso bili prihranjeni taki in drugačni občutki,... tudi najina pot je hotela malo skrenit,... Pa sem se vzela v roke, se vsedla z možem in vse razčistila,.. res do potankosti, nisem nehala dokler mi ni zaupal svojih občutkov. Pomenila sva se in pomagalo je. Jaz vedno pravim, da pogovor reši stvari, če se imata dva rada. Pri nama zmeraj deluje pa imava za seboj že 14 letno kilometražo. Je pa res, da sem ga potem jaz nehala utrujat,..ni bilo lahko a sem se potrudila, saj pri nama sem bila v bistvu kriva jaz, ker sem žalost zlivala še tedaj, ko ni bilo nujno potrebno,... Jaz sem torej svojo žalost zlila in tako je on poleg svojega bremena nosil še mojega,... Ne, to ni bilo dobro,..
Ne vem kako je pri vas a vem pa, da tale boj lahko v partnerstvo vnese marsikaj,... Nama je uspelo iti čez vse to in vse se je dobro končalo! Enako od user posted image  želim tudi vsem vam, predvsem fosilkam,... pa vsem ostalim seveda tudi!

Anitka naredi tako kot je prav zate in tudi če boš kdaj samo jokala ti bo vsaka od nas z velikim veseljem ponudila ramo. Še take dušice kot si ti ne morejo biti vedno nabite z optimizmom in tako to je. Če se spomneš, sem tudi jaz vsake toliko časa malo poniknila pa potem spet malo samo brala, pa spet sodelovala,... Drži se draga moja, če želiš me lahko tudi pokličeš, se javiš na privat (samo nisem vsak dan na RR) ali kakorkoli,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi naša draga Pika74 očitno rabi malo miru,... Naj ji user posted image  sreče nikoli ne zaide. Me pa bomo vztrajno počakale nanjo! user posted image

Ja, pa naše Gee1 ni nič več sem gor,... user posted image

Prav tako koale,...a koala ima redko dostop do rač. pa še nov RR ji ni preveč všeč,... Sicer pa tako optimistično osebo kot je koala redko srečaš,... user posted image user posted image user posted image

Massa26 tudi tvoji občutki so čisto normalni in marsikateri znani,... user posted image

vampirka; te že kaj srbijo prsti user posted image  Želim ti, da se bo tole srbenje dobro končalo,... user posted image

Pa naša draga Astra user posted image  saj veš kaj ti želim od vsega user posted image  kajne? Obljubim, da se bom noro veselila s teboj,... čez par dni ali čez mesec, samo da vama uspe! user posted image

Pa Tantra tebi tudi privoščim, da vama uspe,... ti imaš tudi že kar nekaj za seboj! Pa tebi bo itak uspelo, ko je že prejšnjič šlo tako hitro! user posted image

mojca9000 ti ba boš tudi kmalu srečka user posted image  boš videla!

emamair tudi optimistično zre v svet in to vodi k zmagi! user posted image  boš videla! Nizek pritisk gor ali dol,...

Mijavček ja so hudi in so malo manj hudi valovi. Ampak pomembno je, da smo me dobre plavalke, kajne user posted image  In valovi so vedno povezani s user posted image  saj veš, kajne?

BetyRR draga naša! Joj, kolikokrat se jaz spomnem nate! Si ena od tistih, ki bi jih rada spoznala, čeprav vem, da se to verjetno ne bo zgodilo,... Zanima pa me zakaj si nehala izvajat tvoje tako uspešne poskuse, ko vama je ja enkrat v tem poskusu uspelo? Tudi vama od user posted image  želim, da bi vama uspelo! user posted image

user posted image  tinkamiška, kako pa je kaj Ela, saj bo Ela, a ne?

Sicer pa vsem želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image  in oprostite tiste, ki vas nisem omenila, veste sem že gospa v letih,... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?