|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamino vztrajanje
20.4.2006 8:29:07   
sanasan
Med prvomajskimi imava z možem seminar na Hrvaškem, tja gremo s celo družino, moja mama pa bo tam tudi na dopustu v sosednjem kraju... prosila sem jo za nekajkratno varstvo hčerkice po par uric, pa je pristala pod pogojem, da jo vzame kar k sebi za par dni... meni pa to najbolj 'ne diši', mala je stara komaj 18m in je še nikoli čez noč nisem nikjer pustila same... hodi sicer v vrtec in je zelo družabna, tudi z babi se super razumeta, ampak....hm, mogoče pretiravam, ampak me to še kar muči... kdaj ste ve prvič pustile otroka čez noč kje drugje?.... pa še malo sem želela izkoristiti prosti čas in biti z njo... vem, da me mama tudi malo preizkuša, ker sva si po karakterju popolno nasprotje in se ji zdi, da pretiravam....mene je namreč kot majhno dajala na morje (tudi iz zdravstvenih razlogov) z vsemi sorodniki in sem bila več naokoli kot doma....
kaj mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 8:32:58   
ona
Vse je enkrat prvič!Vem,da je hudo jo pustit spat drugje,a,če potrebuješ varstvo,ti bo prišlo prav.Na začetku ti bo malo hudo,a bo šlo!
Jaz se spomnim,ko sem starejšega sina dala prvič k babici,ko je imel 3 mesece in je bil pri njih cel vikend!Meni se je kmalu strgalo,toliko sem ga pogrešala.
Zdaj v kratkem bom tudi rabila varstvo za hčerko,tudi čez noč in me že zdaj črviči,če ne bo šla spat z mano,kot vedno!
Glavno pa je,da veš,da je v dobrih rokah!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 8:46:20   
CatJa
Izvrstna priložnost, da mala prvič preživi noč pri babici (navsezadnje je stara že 18m), vidva pa si lahko vzameta čas zase. Če to sploh želita, seveda. Se pač zmenite samo za eno noč, če misliš, da jo boš prehudo pogrešala. Njej pa tudi nič ne bo manjkalo.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 8:52:49   
Anonimen
Ne vem, ampak meni bi šlo blazno na živce, da me nekdo hoče nekaj izsiljevati. Saj smo vendar odrasli ljudje in se da vse zmenit! Se mi zdi, da gre pri tvoji mami bolj za to, kdo bo koga, vsaj iz napisanega je tako razbrati. Že res, da je hčerka najbrž z lahkoto lahko kakšno noč pri tvoji mami, ampak meni bi šlo za način, kako to mati, da ne rečem, izsili. To res ni lepo.
Upam, da se boste lepo zmenili, modra res našli kakšen kompromis, kot je predlagala CatJa.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 9:44:27   
wanabe
Čisto primerno. Pri tej starosti sem ga tudi jaz že pustila čez noč.

Odločitev je pa navsezadnje čisto tvoja. Res pa ni lepo, da te mami izsiljuje. Drugače je, če bi predlagala - ne pa da postavi pogoj. V tem primeru bi jaz (kakršna sem) iz principa verjetno rekla ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 10:15:31   
Anonimen
js mislm da pretiravaš. js sem jo prvič tamalao pustila prespat pri njih pr ne vem mogoče 9. mescih, pri starosti 1 leto je bla že z njima en teden sama na morju.
js bi jo dala in izkoristla kak prost moment zase pa svojga moža. vesela bod da se ti kdaj nasmehne taka sreča da si lahko mal oddahneš, eni nimajo nikol možnosti si vzet 5 min zase!

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 12:39:14   
Marogica
Pretiravaš. Kaj pa se lahko otročku zgodi? Vsi ga bodo razvajali, ti pa se boš tu malo psihično in fizično spočila. Je to kaj narobe? Vožnja sem in tja in to za par ur je tudi naporna in otroku ne dene dobro. Uživaj v misli, da imaš nekoga, ki ti bo otročka z veseljem počuval.
Mi smo pustili čez noč ta večjega pri 7 mesecih, ta manjšega okrog 6. meseca. Ni bilo nobene katastrofe, oba sta bila vesela, mati in otročka, midva pa tudi.
Pa še nekaj. Popolnih mam ni, tako, da se s tem ne obremenjuj in ne imej slabe vesti. Raje uživaj.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 12:47:23   
dulcinea
Lepo, da ti mama tako pomaga. Vse je enkrat prvič. Pa še malo si bosta z možem lahko privoščila in se spočila.

LP, D


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 12:49:47   
hulahopka
Jaz bi takoj izkoristila priliko.

Malčica bo uživala z babico; vidva bosta pa imela nekaj trenutkov zase.

Če bo pa kaj narobe boš pa na dosegu roke in te bo babi poklicala. A ne?


Uživajata oz. uživajte!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 14:30:45   
VITA74
Ojla

moj škrat je bil ravno 18m star ko je prvič preživel 3 dni na morju z babico, teto in nečakinjo (8m)...imeli so se odlično, midva z možem pa prav tako user posted image
Izkoristi user posted image

lp user posted image

_____________________________

srečna

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 14:55:07   
daddy
Ja pretiravaš. Ne gre ti v glavo, da tvoj otrok lahko preživi čist prijetne ure tudi brez tebe, sploh v primerih, kakor opisuješ - da se z babi super razumeta. Mogoče te je samo strah tega dejstva, da tvoj otrok ni popolnoma odvisen le in samo od tebe.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 14:57:36   
Gina
Najlepša stvar, ki jo mama lahko da otroku je ta, da mu da svobodo. To pomeni, da je vedno tam, za otroka, kadar jo ta rabi, z ramo za zjokat, pa besedo za potolažit, pa da ga hkrati vedno pusti v svet, da sam odkrije svojo samostojnost in da rata odgovoren. In veš kaj, nobena posesivnost ni zdrava, prej škoduje. Otrok ni premajhen. Jaz sem svojega prvega dala pri 4. mesecih k mami za prespat, pa sem ji 1000% zaupala. Druga stvar je pa ta, da ni ok, če te mami izsiljuje. To je pa otročje od nje. Ampak se mi zdi, da morata biti obe posestniški, ker če nisi take sorte ti niti to, kar počneš ti, niti to, kar počne ona, ne pride na kraj pameti.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 15:24:12   
muki1
Midva sva svojega otroka dala v varstvo če sva recimo nekam šla. Pa še takrat sva se zmeraj sredi noči vrnila. Bom dala svojega otroka naj gre če hoče na morje s starimi starši, ali enimi ali drugimi, vendar si mora tudi sama želeti, da gre.
Če si splanirala, da greste skupaj na morje, te tvojam mama izsiljuje in jaz se definitivno nebi pustila izsiljevati na tak način. Pa sem prepričana, da bi se ji lepo godilo, ampak prisilil me pa nihče ne bo, da mu pustim otroka, če sem sama želela biti z njim in preživeti praznike na morju z družino.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 16:41:05   
Laubica
Jaz sem tudi sina pustila pri taki starosti pri tašči za vikend nama pa je ona za roj.dan plačala morje ampak prvi dan je blo fino ,drugi dan sila ,tretjega pa nisva dočakala ker se nama je skoraj zmešalo od skrbi in ko sva prišla domov sin sploh tisti dan ni želel it k meni da sem imela še večjo slabo vest in od takrat še ni bil nikjer več noči zaporedoma pa je star 7 let.Pa ne da ga jaz nebi pustila on noče saj še zdaj spi z nama.Tak da to tudi ni fino zdaj bi pa bla vesela da bi poleti sel kam na počitnice ko nimam varstva pa noče čut.Tak da ti ne priporočam da si otroka tak navežeš nase pri nas je to blo nevedeuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: mamino vztrajanje
20.4.2006 17:56:20   
Primoza
Prvič sva Žana pustila pri starih starših skupaj s starješo sestro pri 15 mesecih, lepo sta se imela. Zdaj jih občasno (cca na en mesec) pustiva pri njih za kakih 10 ur.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: mamino vztrajanje
21.4.2006 10:47:20   
tehnofil
Če te preveč skrbi pridi še ti tja prespat eno noč.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: mamino vztrajanje
21.4.2006 12:39:28   
TONČI.
Ma sej bo šlo. Pusti jo njej vidva pa uživajta. Mogoče pa želi še kakšnega potomcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?