Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:48:09
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Mene pa zanima koliko si star Zahi??? da si tako prepričan vase. star sem pa točno 30.. in v npr. zadnjih 10ih letih sem imel precej možnosti za varanja, skoke čez plot ipd.. ne morem rečt, da zadeva niso bile kdaj mikavne.. ampak v glavi se ustaviš.. rečeš zakaj.. in tega pač ne storiš.. simpl..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:49:30
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Nebi se mogla bolj strinjat s tem... In Zahi? Si res tako preprican, da je tvoja partnerka prav tako prepricana kot ti? Da se ji to absolutno ne more zgodit? Da bo vajina pravljica srecna do konca svojih dni? Bravo zate, ce ves da JA. tega nisem NIKOLI rekel.. rekel sem, da jaz tega ne bom počel.. samo to vam že sko govorim.. nič drugega..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:49:52
|
|
|
|
Taula
|
vem, da ne bom nikoli skočil iz mosta, Jaz sem pa že skočila...z vrvjo in sem še živa. Ti samo pazi da te ne bo kdo potisnil.... Kaj pa če bi z tem rešil življenje svoji dragi?Ne bi skočil?
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:50:49
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: Zahi nikoli nisem varal.. in nikoli ne bom.. prisežem na življenju lastne mame.. če vam to kaj pomeni.. meni pomeni veliko.. Naj živi v svojem sanjskem svetu...če je srečen v njem toliko bolje zanj. bom hvala vi pa veselo čez plot.. saj desci razumejo.. kot ve njih.. sej varate v bistvu same sebe
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:50:52
|
|
|
|
Taula
|
star sem pa točno 30.. in v npr. zadnjih 10ih letih sem imel precej možnosti za varanja, skoke čez plot ipd.. ne morem rečt, da zadeva niso bile kdaj mikavne.. ampak v glavi se ustaviš.. rečeš zakaj.. in tega pač ne storiš.. simpl.. Sem ti že enkrat napisala...pujsek ker gledaš druge ženske, z tem varaš ženičko.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:51:34
|
|
|
|
Taula
|
vi pa veselo čez plot.. saj desci razumejo.. kot ve njih.. sej varate v bistvu same sebe Preprosto ne dojame.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:51:57
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: mojamura vse je enkrat prvič....tudi neljube stvari.....in nič v našem lajfu ni 100% lej... vem, da ne bom nikoli skočil iz mosta, da ne bom nikoli pojedel dreka, da ne bom nikoli splezal na himalajo, da ne bom nikoli kupil avta za 10mio SIT da ne bom nikoli varal.. za take stvari sem prepričan.. in sem 100%.. -če ti kdo reče da če poješ en kakec in splezaš na himalajo, ti da bajno bogastvo....in pol bo tudi avto za 10 mio pi ...čkin dim ko maš denar pa se nate itaq lepijo same vroče in pohotne keš babnice.....c c c u r wrong!!
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi [ star sem pa točno 30.. OGROMNO ČASA ZA ŠE 3 POROKE KAMOLI PREVARE
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:52:32
|
|
|
|
baguSka
|
no.. pol pa tupite naprej, da je varanje OK.. mogoče vas pa moški uslišijo.. pol boste končno prišle do zadovoljstva.. VSE KAR TI SLISI JE SAMO TO, DA JE VARANJE OK!!!!! CEPRAV TEGA NIKJER NISMO NITI Z ENO SAMO BESEDO NAPISALE!!?!?!? MISLIM DA NITI NAJMANJ NE RAZUMES KAJ TI HOCEMO POVEDAT!!!!!
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:52:46
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Sem ti že enkrat napisala...pujsek ker gledaš druge ženske, z tem varaš ženičko. ne štekam vas ravno.. zakaj ste potem sploh v zvezah?? zakaj pač preprosto niste samske.. ste priložnostno z kakim descom.. in to je to.. ni problema z varanjem.. sex je zagotovljen.. in to je to.. ljubezni pa ravno nimate v vaših zvezah, ker vam je varanje nekaj naravnega in sprejemljivega..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
No no lepa leta Recmo da si zrel in dozorel Bog požegnaj da ne boš trpel (kot je Baguska) že večkrat omenila. Sam še tvoja žena mora tko razmišljat kot ti in srečna bosta do konca.......pravljice ki si jo potihem vsak želi. Tud jaz menim da varanje ni ok, nisem pristašica in zagovornica varanja(čeprav zame mogoče trdite nasprotno) Btw: jest pa poznam enga, ki se je po varanju ustrašu ženo zapustit, ker še vedno dela kot tajnica pri enem znanem odvetniku (ena plat zgodbe, ki sem jo slišala) in poraja se mi vprašanje a je srečen???
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:54:02
|
|
|
|
mojamura
|
mladič.... pa pravi da ni več besno mlad....tudi jaz sem toliko stara, pa se počutim še kako besno mlada....ali pa si star po počutju....ne vem v čem je emblem
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:54:31
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka VSE KAR TI SLISI JE SAMO TO, DA JE VARANJE OK!!!!! CEPRAV TEGA NIKJER NISMO NITI Z ENO SAMO BESEDO NAPISALE!!?!?!? MISLIM DA NITI NAJMANJ NE RAZUMES KAJ TI HOCEMO POVEDAT!!!!! ne.. vi ne razumete preprostega "ne bom nikoli varal" in da bom to pričakoval tudi od svoje partnerke.. samo to.. nič drugega..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ne štekam vas ravno.. zakaj ste potem sploh v zvezah?? zakaj pač preprosto niste samske.. ste priložnostno z kakim descom.. in to je to.. ni problema z varanjem.. sex je zagotovljen.. in to je to.. ljubezni pa ravno nimate v vaših zvezah, ker vam je varanje nekaj naravnega in sprejemljivega.. Evo Zahi spet omenjaš open relationship he heee To da ima vsak svoj sprejemljiv ali nesprejemljiv mnenje o varanju pa še ne pomeni da v vezah nimamo ljubezni. Hudo res.......
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:55:59
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy Sam še tvoja žena mora tko razmišljat kot ti in srečna bosta do konca....... z moje strani ni bojazni.. upam pa da tudi z njene.. vse ostalo je irelevantno v tem smilsu..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:57:35
|
|
|
|
Taula
|
ne štekam vas ravno.. zakaj ste potem sploh v zvezah?? zakaj pač preprosto niste samske.. ste priložnostno z kakim descom.. in to je to.. ni problema z varanjem.. sex je zagotovljen.. in to je to.. ljubezni pa ravno nimate v vaših zvezah, ker vam je varanje nekaj naravnega in sprejemljivega.. Poglej...jaz delam z osebami z posebnimi potrebami, Z osebami ki se počasneje učijo in počasneje dojamejo stvari. Tudi tebi lahko razložim kaj me pravimo...imam dovolj potrpljenja in časa, poskušala bom vključiti senzorne, vizualne poti..pripravila ti bom slike, tabele, šla bova korak za korakom..če ti kaj ne bo jasno me boš lahko vprašal..vse samo da boš razumel da imamo tako prepičanje kot ti..da varanje ni OK, z razliko da se me zavedamo da smo lahko prevarane in da bomo mogoče nekoč varale.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:57:37
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy ne štekam vas ravno.. zakaj ste potem sploh v zvezah?? zakaj pač preprosto niste samske.. ste priložnostno z kakim descom.. in to je to.. ni problema z varanjem.. sex je zagotovljen.. in to je to.. ljubezni pa ravno nimate v vaših zvezah, ker vam je varanje nekaj naravnega in sprejemljivega.. Evo Zahi spet omenjaš open relationship he heee To da ima vsak svoj sprejemljiv ali nesprejemljiv mnenje o varanju pa še ne pomeni da v vezah nimamo ljubezni. Hudo res....... eh ženske.. komplicirane ste kar se da.. in sem že prav zmatran.. če vam tale stavek ne gre v glavo.. prosim, da nehajte pisat: SAM NE BOM VARAL.. TO PRIČAKUJEM TUDI OD PARTNERKE... to je vse kar vam govorim že 200 ur klele.. grozne ste..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
z moje strani ni bojazni.. upam pa da tudi z njene.. vse ostalo je irelevantno v tem smilsu.. Spet samo upaš(ok upati res pomeni živeti).........moraš jo prepričat da bo tko razmišljala kot ti.
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:58:45
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi zakaj ste potem sploh v zvezah?? zakaj pač preprosto niste samske.. ste priložnostno z kakim descom.. in to je to.. ni problema z varanjem.. sex je zagotovljen.. in to je to.. ljubezni pa ravno nimate v vaših zvezah, ker vam je varanje nekaj naravnega in sprejemljivega.. jaz sem v vezi, ker mojega ljubim, mi trenutno še na kraj pameti ne pride da bi ga varala....kaj bo čez leta pa ne vem ljubezen pa imam še kako močno....meni varanje ni nekaj naravnega in sprejemljivega.....sem za monogamno zvezo.... ampak dopovedati ti hočem, da ne moreš trenutne situacije, ki vlada v tvojem lajfu, raztegnit na 20 let, a ti veš s kom boš, ko boš abrahama slavil???
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 12:59:43
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Poglej...jaz delam z osebami z posebnimi potrebami, Z osebami ki se počasneje učijo in počasneje dojamejo stvari. Tudi tebi lahko razložim kaj me pravimo...imam dovolj potrpljenja in časa, poskušala bom vključiti senzorne, vizualne poti..pripravila ti bom slike, tabele, šla bova korak za korakom..če ti kaj ne bo jasno me boš lahko vprašal..vse samo da boš razumel da imamo tako prepičanje kot ti..da varanje ni OK, z razliko da se me zavedamo da smo lahko prevarane in da bomo mogoče nekoč varale. zdaj pa še tebi.. upam, da sedaj dojameš o Taula ženska iz jame s kolom.. jaz se zavedam svojih dejanj.. če jih vi ne kontrolirate.. ne sodite po sebi.. varanje meni ni OK.. kot mi ni kaj drugega.. in v življenju ne počnem stvari ki mi niso OK!!!!!!! a je tako jasno.. al še narišem kakega palčka s tablico v roki kjer piše "ne počnem tega"..
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 13:00:59
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tassy z moje strani ni bojazni.. upam pa da tudi z njene.. vse ostalo je irelevantno v tem smilsu.. Spet samo upaš(ok upati res pomeni živeti).........moraš jo prepričat da bo tko razmišljala kot ti. jaz je v nič ne prepričujem.. nikoli nisem.. nikoli ne bom.. je odrasla inteligentna oseba, katero spoštujem in zaupam.. če ji bo to v danem momentu zanimiva ideja.. naj jo tudi izvede.. ji ne bom zameril
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 13:01:07
|
|
|
|
Taula
|
jaz sem v vezi, ker mojega ljubim, mi trenutno še na kraj pameti ne pride da bi ga varala....kaj bo čez leta pa ne vem ljubezen pa imam še kako močno....meni varanje ni nekaj naravnega in sprejemljivega.....sem za monogamno zvezo.... ampak dopovedati ti hočem, da ne moreš trenutne situacije, ki vlada v tvojem lajfu, raztegnit na 20 let, a ti veš s kom boš, ko boš abrahama slavil??? _____________________________ Preprosto ne dojame...za vprašati se je zakaj me vse to razumemo on pa ne? Sem mu ponudila pomoč da bo končno razumel.
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 13:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
eh ženske.. komplicirane ste kar se da.. in sem že prav zmatran.. če vam tale stavek ne gre v glavo.. prosim, da nehajte pisat: SAM NE BOM VARAL.. TO PRIČAKUJEM TUDI OD PARTNERKE... to je vse kar vam govorim že 200 ur klele.. grozne ste.. Konec: Ženske smo z Venere, moški ste z Marsa Itak da nam stavek gre v glavo, samo ni treba non stop trditi tudi če si 100000 % prepričan. Povej to svoji ženi (če slučajno še ne ve) da bo vedela. Joj a zmatrale smo te z razmišljanjem.......heh......
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 13:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
o hudoooo...sem se prov prerezala zdele...punce govorijo o hruskah, Zahi pa o jabckih...mislm decko, kako ne mors razumet tako preprostih stvari...si zadevo ornk zakompliciru
|
|
|
|
RE: moški,iskreno o iskrenosti 13.10.2006 13:03:03
|
|
|
|
Taula
|
Poglej...jaz delam z osebami z posebnimi potrebami, Z osebami ki se počasneje učijo in počasneje dojamejo stvari. Tudi tebi lahko razložim kaj me pravimo...imam dovolj potrpljenja in časa, poskušala bom vključiti senzorne, vizualne poti..pripravila ti bom slike, tabele, šla bova korak za korakom..če ti kaj ne bo jasno me boš lahko vprašal..vse samo da boš razumel da imamo tako prepičanje kot ti..da varanje ni OK, z razliko da se me zavedamo da smo lahko prevarane in da bomo mogoče nekoč varale. zdaj pa še tebi.. upam, da sedaj dojameš o Taula ženska iz jame s kolom.. jaz se zavedam svojih dejanj.. če jih vi ne kontrolirate.. ne sodite po sebi.. varanje meni ni OK.. kot mi ni kaj drugega.. in v življenju ne počnem stvari ki mi niso OK!!!!!!! a je tako jasno.. al še narišem kakega palčka s tablico v roki kjer piše "ne počnem tega".. Kej v mojem stavku si našel napis...da jaz pa varam? NE VARAM MOJEGA LUBIJA!! Sej če ne znaš brati te bom naučila tudi to, ni problema, ti samo reči.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.