tasha23
|
Joooj, 2 dni me ni pa se tako razpišete, da ne bom utegnila prebrat vsega ker Gael se je odločil, da bo ponoči spal in podnevi razgrajal Zdaj si je uredil nek ritem in upam, da ga tudi obdrži: zaspi nekje med 21 in 22.30 ter spi brez se zbudit do 5.30 - 6.30. Zgodi se tudi da spi vse do 8.30 , očitno nočnega obroka ne pogreša več. Zato pa mama (jaz) se zbuja za kontrolo Včeraj smo imeli posvetovalnico in je mali v 3 tednih se zredila 600 gramov , tokrat pa je zrastel samo 1 cm in tako, da imamo zdaj 61 cm in 4726 g, če gre tako naprej bomo kmalu imeli čez 5 kg. Naslednjič imamo že cepljenje. Je pa ubogi, ker je ne vem kje kasiral lažjo obliko trebušne viroze in cca 2 uri po hranjenju začne pljuvat in bruhat katar , nato pa jok, tak, da se mi srce trga . Tako se je danes okoli polnoči začel v snu jokati in sva ga z mirila več kot 15 minut, da se je pomiril (je pa vse to potekalo v snu - bogi Smo pa dobili losjon zaradi temenc, ker imamo prav grdo obliko temenc. Drugače pa smo Ok, na obali je sonček in čez dan dokaj toplo, tako, da smo veliko zunaj - včeraj ko sva po posvetovalnici šli na sprehod je spal cele 4 ure brez, da bi sezbudil za jest , sem bila že malo v skrbeh, je pa potem veliko pojedel, ko se je zbudil. Oj punce, kaj se tudi vaši slinijo kot polžki? Gael je cela faca, mora pa obvezno imeti slinček, ker se veliko slini Lu upam, da je Tian boljši (in ne skrbi, boš vidla, da bo vse v redu). In verjami, da bo velik zrastel, saj si mu dala močno ime - v kitajščini Tian pomeni Bog neba - torej močno bitje. Gael je tudi nekaj časa štrajkal s pridobivanjem na teži, zdaj pa bi samo jedel in občasno poje prav kot več mesečni dojenček (čez 200 ml na obrok - običajno pa od 120 - 160 ml), tako, da samo mirno. Mi smo si cel prvi mesec zapisovali ure in količine koliko je malo pojedel in na koncu dneva seštevali količino popitega mleka čez dan - nato pa ugotovili, da je mali pojedel vsak dan cca enako in prav leppo jedel, nikoli pa ni bil obrok enak, včasih je celo večkrat na dan po malo ali samo parkrat na dan večji obrok. Ne vem katera je že pisala o 'polnem kufru' - uff koliko krat ga tudi jaz imam, mi pa pomaga to, da dam malega vsaj za pol urce dragemu v varstvo (zato mi tudi prav pride če imam spumpano mleko in ga nimam non stop na joški) Aja še to, mi se ponovno dojimo na običajen način vendar ne ves čas, ker se on na joški več carta in igra kot pa je, tako da takrat ko se začne zafrkavat ga kar odstavim in mu dam flaško, da poje svoj obrok in je potem priden. Uff, kako vas pogrešam, in kolikokrat se povežen na RR, pa se Gael kot zanalašč zbudi kot se mi okno odpre , danes se pa vidi, da ponoči ni spal svojih 8 urc in malo podaljšuje - bomo vidli do kdaj. Nič, zdaj grem preden upali sireno. Vam priložim še nekaj slikic od malega junaka in njegove najboljše prijateljice : Gael v svojem elementu: V maminem naročju: Pripravljen na sprehod: