|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.12.2006 22:52:44   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Pikabu, razturi user posted image .

Muki, spet sem ostala na hladnem.... Je zaspal pred TV-jem.... user posted image

Ej, Muki in Maxica, sem se vama prav nasmejala.

Muki
, user posted image user posted image user posted image user posted image za Ivino pridnost, bo povrnila vse, kar pri Neži ni bilo.

Maxica, pri nas je stanje zelo podobno, še posebno s tem naročjem in Maksom v njem. Jutri je nov dan, pa štaratmo spet vse dobre volje in od danes vse slabo pozabimo. A ne? Upam, da se vam supe do Bleda pripeljati v ponedeljek, bi bilo res super.

Zdaj pa res grem, sama spat....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
14.12.2006 22:56:53   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mene pa zanima Ženkica, kaj pa si naredila ko si videla da je brez sape? Jaz sploh ne bi znala reagirat. Kaj narediš?

Miš, ne vem, kako točno je zgledalo pri Ženkici, se je pa tudi našemu že tako zaletelo, da sem mislila, da je ostal brez sape, ker tudi zajokat ni mogel takoj, ampak to se res zgodi za čisto droben trenutek. Jaz ga hitro dam v pokončen položaj, malo potrpljam po hrbtu, pa ne preveč (baje ni dobro, pa pojma nimam, zakaj user posted image ). Mi pa zajoka že vmes, ko ga dvigujem, tako da to je res na hitro. Sem šla še enkrat od Ženkice prebrati, tako hudo se pri nas še ni zgodilo, me je pa ful strah tega. Drguače sem pa enkrat že nekaj spraševala o tem, kaj storiti, če se mu tako tako zaleti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
15.12.2006 0:25:24   
frrrr
Maxica, naš ima tut vsake tolk časa vdrto frontanelo... sem vprašala pediatrinjo, pa na Pediatrični kliniki še pediatra, če je kaj narobe... oba sta mi rekla, da ni take panike in naj bom bolj pozorna na izbočeno - takrat pa urgentno k zdravniku
sem pa sama malce bolj opazovala in ugotovila, da se na 5 minut stanje lahko izboljša... če joka, ima čist vdrto... ko se pomiri, pa je normalna

drgač sm vas pa zdej še prebrala... jutr ne bo časa, ker opoldne že pičimo na koroško... dopoldne je pa treba spakirat... pa valjda še likat, ker se nekaj stvari zdej še pere (za 3 dni perila je potrebno imet s sabo... pa nikoli ne vem kolk je dost user posted image )
vglavnem mejte se! vas preberem v ponedeljek... mogoče že v nedeljo zvečer...

lep vikend!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
15.12.2006 8:23:51   
muki1
Prva, prva, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
15.12.2006 8:40:27   
Arabela
Dobro jutro na hitro, ker mala že gleda ko mali sokolček!

Pri nas dopoldne krasno minil, popoldne je prišla babica k nam, da bi mami lahko okrasila stanovanje... pa spet jok jok jok... pa je hotela spet biti samo pri meni user posted image .. babici je bilo ful hudo... no, potem pa ob 20ih kot da se ni nič zgodilo in ni jokala in tečnarila 3ure... nasmešek, gruljenje, igranje user posted image .. le kaj je s temi popoldnevi... malo jo je sicer napenjalo, ampak takšno kričanje!!!
Ponoči pa sem vztrajala.. .sem jo dala parkarat v posteljico spat pa se je zbudila in jokala... pa sem vztrajala dokler ob enih zjutraj ni spala v svoji posteljici.. sicer sva se ob treh dojili ampak sem jo nato spet dala v njeno posteljo in je spala do zdaj...

Kaj če bi popoldneve skenslali in bi imeli samo dopoldne user posted image ....

Muki, pa drugič, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
15.12.2006 8:46:20   
tasha23
Joooj, 2 dni me ni pa se tako razpišete, da ne bom utegnila prebrat vsega ker Gael se je odločil, da bo ponoči spal in podnevi razgrajaluser posted image user posted image user posted image  

Zdaj si je uredil nek ritem in upam, da ga tudi obdrži: zaspi nekje med 21 in 22.30 ter spi brez se zbudit do 5.30 - 6.30. Zgodi se tudi da spi vse do 8.30 user posted image user posted image user posted image user posted image , očitno nočnega obroka ne pogreša več. Zato pa mama (jaz) se zbuja za kontrolo user posted image user posted image user posted image
Včeraj smo imeli posvetovalnico in je mali v 3 tednih se zredila 600 gramov , tokrat pa je zrastel samo 1 cm in tako, da imamo zdaj 61 cm in 4726 g, če gre tako naprej bomo kmalu imeli čez 5 kg. Naslednjič imamo že cepljenje. Je pa ubogi, ker je ne vem kje kasiral lažjo obliko trebušne viroze in cca 2 uri po hranjenju začne pljuvat in bruhat katar user posted image , nato pa jok, tak, da se mi srce trga user posted image . Tako se je danes okoli polnoči začel v snu jokati in sva ga z user posted image  mirila več kot 15 minut, da se je pomiril (je pa vse to potekalo v snu - bogi user posted image user posted image user posted image

Smo  pa dobili losjon zaradi temenc, ker imamo prav grdo obliko temenc.

Drugače pa smo Ok, na obali je sonček in čez dan dokaj toplo, tako, da smo veliko zunaj - včeraj ko sva po posvetovalnici šli na sprehod je spal cele 4 ure brez, da bi sezbudil za jest user posted image , sem bila že malo v skrbeh, je pa potem veliko pojedel, ko se je zbudil.

Oj punce, kaj se tudi vaši slinijo kot polžki? Gael je cela faca, mora pa obvezno imeti slinček, ker se veliko slini user posted image

Lu upam, da je Tian boljši (in ne skrbi, boš vidla, da bo vse v redu). In verjami, da bo velik zrastel, saj si mu dala močno ime - v kitajščini Tian pomeni Bog neba - torej močno bitje. Gael je tudi nekaj časa štrajkal s pridobivanjem na teži, zdaj pa bi samo jedel in občasno poje prav kot več mesečni dojenček (čez 200 ml na obrok - običajno pa od 120 - 160 ml), tako, da samo mirno. Mi smo si cel prvi mesec zapisovali ure in količine koliko je malo pojedel in na koncu dneva seštevali količino popitega mleka čez dan - nato pa ugotovili, da je mali pojedel vsak dan cca enako in prav leppo jedel, nikoli pa ni bil obrok enak, včasih je celo večkrat na dan po malo ali samo parkrat na dan večji obrok.

Ne vem katera je že pisala o 'polnem kufru' - uff koliko krat ga tudi jaz imam, mi pa pomaga to, da dam malega vsaj za pol urce dragemu v varstvo (zato mi tudi prav pride če imam spumpano mleko in ga nimam non stop na joški)

Aja še to, mi se ponovno dojimo na običajen način vendar ne ves čas, ker se on na joški več carta in igra kot pa je, tako da takrat ko se začne zafrkavat ga kar odstavim in mu dam flaško, da poje svoj obrok in je potem priden.

Uff, kako vas pogrešam, in kolikokrat se povežen na RR, pa se Gael kot zanalašč zbudi kot se mi okno odpre user posted image user posted image user posted image  , danes se pa vidi, da ponoči ni spal svojih 8 urc in malo podaljšuje - bomo vidli do kdaj.

Nič, zdaj grem preden upali sireno. Vam priložim še nekaj slikic od malega junaka in njegove najboljše prijateljice user posted image :

Gael v svojem elementu:
V maminem naročju:
Pripravljen na sprehod:

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
15.12.2006 8:48:34   
tasha23
WOW koliko sem se razpisala, se vidi, da me že dolgo ni bilo na RR-ju user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
15.12.2006 9:33:27   
mis
danes spet romam v lj. grem najprej do staršev, pol pa se s kolegicami dobimo v litiji. lupinco bom pa danes kar spredaj imela kljub air bagu, da se mi mala ne bo spet raztulila. ima pa naša tina že dve noči težave. celo noč prdi. pojma nimam kaj bi bilo. qa katera daje te avstrijske kapljice? jaz sem prej dajala slovenske, zdaj pa dva dni te. je možno da od teh prdi? ker je čist boga in neprespanauser posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
15.12.2006 10:10:30   
Lu
Jutro dekleta!   Za Bled potem velja. Altati jaz bi prišla še k tebi na kavico in potem vija la Bled. Juhuhu. Samo upajmo, da ne bo kakšnega dežja.   Naj vam povem kaj se mi je pripetilo včeraj. Dop. Sem šla v Lj na Mačkovo po knjigico Sveto pismo, ker imamo v ned. krst. Parkirala sem pa pri cerkvi. Tudi parkirni listek sem dala gor. In ko sem prišla nazaj sem videla celo kolono, ki imajo lisice gor. In se sama pri sebi nasmejim in si rečem še dobro, da sem dala listek gor. In pridem do avta in kaj vidim? LISICE. Jaz sem se skor zjokala. Zunaj minus, mali pridno spal. Ampak sem rekla da do Maxija pa ne grem z tamalim. Je bil preveč mraz. Punce ni naju bilo samo 20 min pa so že prišli barabe. Ja. Parkirala sem na rumeni coni. Imeti bi morala dovolilnico. No in kličem mestno redarstvo, povem nastalo situacijo in da imam majhnega dojenčka in če lahko redarji pridejo k meni. In so res naredili izjemo in prišli. In kaj potem. Da vam ne rečem kako me je lulat tiščalo. No, ampak ok. On meni da naj mu plačam 8.500 sit. Mu rečem, da ima v gotovini samo 4.000 ( preklete kartice ) In on reče potem vam ne morem odstraniti lisic. Med tem časom sem dala malega v avto, dala kurjavo na full in on je še naprej pridno pančakl. Sem redarju rekla, če lahko plačam položnico, ker imam MOBO. Je reku NE. In kaj mi je drugega preostalo kot da sem zaupala prižgan avto z malim v njem redarjem da naj bodo zraven. In sem šibala ko nora do prvega avtomata, ki je bil čist predaleč, dvignila keš, in šibala nazaj. Mislim da je blo 5 minutk. Ampak pol sem razmišljala joj malega sem pustila, a naj grem še na WC. Skratka živa norišnica. Vse se je srečno končalo. Sam teh 8.500 jurjov mi je pa tako škoda da je kaj.   No, pop. smo šli pa na obisk k pradedku in prababici, ki pa malega še nista videla. Sta bila prav srečna. Sta šla pred kratkim v dom, pa tamal je bil še premajhen za obisk. In je celo pot lepo pančkal. Zvečer sem bila pa tako zmatrana da je kaj.   Glede telovadbe. Tega pa še nisem slišala, da bi otroci zaradi tega nergali. No mogoče pa tudi.   Zdaj pa čakam da se bo Tian zbudil, ga spet zvagam in potem greva na pošto po odločbo iz CSD glede otr. dokladov pa še v trgovino kaj za kosilo nabavit.      Tasha23 nisem vedela, kaj pomeni Tianovo ime. Bolj sva šla na to, ker je moj dragi Boštjan, he he.   Nič. Grem še malo pospravit. Sesat ne morem, ker nama je šel en filter in ga dobim šele drug teden. Joj kakšno bo. Tale moj kuža pušča dlak še pa još. Aja sem vam obljublja še slikico kako Maja obožuje Kina. Samo da jo najdem in jo pošljem.   Lepo bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
15.12.2006 15:13:59   
altati
Kaj zdaj to? kje ste zaspanke?
Midva sva se dopoldne potepala, popoldne se bova pa tudi (en mal še za Pikabu).
Punce, a veste da je za ponedeljek napovedan sneg??????

Včeraj sem govorila z našo Evik, ima se fajn, časa za RR ji manjka, ampak je obljubila da se pooljša, sploh če jo hudo pogrešamouser posted image . Tako da - hitro pisat kako jo pogrešamo!!!!

Evik, i miss you!!!!

se še javim, ker zdaj sinko  kliče!čao!!!!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
15.12.2006 15:24:43   
Pikabu
Samo na hitro. Danes ni moj dan.

user posted image Zjutraj stopila na tehtnico... user posted image user posted image user posted image
user posted image Iz same togote, da je spet pokazalo več, mi še bolj paše čokolada in ne morem nehat. user posted image
user posted image Emi sem hotela malo skrajšati lase spredaj, ker mi gre ful na živce, da ji lezejo v oči, pa sem ji malo preveč in ful zafušala. user posted image user posted image user posted image
user posted image Boli me glava, da nič ne morem. user posted image
user posted image Pojma nimem imela, kaj na kuham, sem kar nekaj na hitro skupaj vrgla, sploh ne vem, če bo dobro. user posted image

Se javim še kaj kasneje, ko se malo k sebi spravim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
15.12.2006 16:04:12   
muki1
Pikabu:

Allways look on the bright side of life, tirum, tirumpirumpumpum.
Kile bodo šle dol.
Lasje bodo zrasli.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
15.12.2006 16:13:16   
moci
user posted image user posted image muki, si se mene nasmejala.
pikabu, se strinjam z muki, pa nimam posluhauser posted image user posted image user posted image
sam dons je pa resna puscoba tuki user posted image ker je soncek svetu...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
15.12.2006 17:39:31   
Maxica
Joj, Pikabu, danes si pa ti mene nasmejala.user posted image  Saj vem, da ni lepo, niti ne privoščim nič od napisanega, samo tako simpatično si vse to napisala, sploh pa še, ker ničesar takega nismo vajene od tebe.user posted image  Saj bo, jutri boš videla, bo že vse bolj sončno. Evo, samo zate user posted image user posted image user posted image .
Mi smo bili danes v Novi Gorici, smo malo zapravljali, Lanček je bil prav za pohvalit, je spal vso pot do tja, cel shoping (juhuhuhu), potem sem ga v avtu fino podojila in je brž zaspal nazaj. Max je pa itak zakon, on zvesto in lepo sodeluje zraven naju z možem, tako da z njim res ni panike.
Za ponedeljek pa res baje sneg napovedujejo, bomo videli, kaj bo res. Jaz glede Bleda še nič ne vem, bomo videli v nedeljo kaj več.
Jutri si pa moram vzeti malo več časa, da vas preberem za nazaj, pa kaj več napišem, sedaj le še kakšna fotka od našega Lančka, kako se midva sedaj fino kopava v čebričku.user posted image
user posted image
user posted image
Aja, Pikabu, smo danes dobili uno rolko in jo moramo še namontirati na voziček, mislim, da bo super.user posted image
Kaj je zdaj z Evik, a nas misli čisto zapustiti?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
15.12.2006 18:19:11   
Evik
čao  ženske!

ojla, katera mi je že ponujala mozart for babyes - frr ti? ne najdem ga, bi mi ga vseeno presnela? pa če ima še katera kakšen cd za otroke. zdajle sem dala noter nek cd - uspavanke za dojenčke - čudežno deluje - spi!
sicer pa Matjaž zadnje čase veliko spi - po kopanju že dva dni po šest ur - od osmih do dveh ponoči pa potem spet do petih ali šestih. zjutraj se malo igrava pa potem spet dremne pa greva na sprehod pa zna spet spat štiri ure pa se malo igrava pa je zdajle spet dremnil pa je že čas za kopanje... a je še pri kateri podobno?
potem pa se včasih doji - in nima dovolj če ga celo uro prestavljam z dojke na dojko, drugič pa - to je bilo zdajle po štirih urah spanja - deset, ne vem če petnajst minut pa je bilo dovolj.
v glavnem iz dneva v dan je kaj novega in presenetljivega.
kdaj pa so vaši pokazali da jim je kopanje všeč - matjaž je še vedno neopredeljen.
no upam, da bom utegnila priti gor in prebrati odgovore.
pa uživajte v ponedeljek na bledu, mi gremo k pediatrinji - pa bom sporočila kako pa kaj...

čao
Evikuser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
15.12.2006 18:20:09   
Evik
pa hvala k mislite name!
user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
15.12.2006 18:35:44   
Lu
Punce danes ste pa bolj redkobesedne, auser posted image

Najin dan je potekal takole.

Dopoldne sva se še zvagala in je vaga pokazala več. Tako da mali pridobiva na teži user posted image user posted image user posted image NAto sva šla v trgovino nekaj za kuhat nabavit, pa na banko tolarčke odnest na njegov račun, pa na pošto. A veste, da mi je CSD malo drugače izračunal doklade kot mi jih informativni izračun? Za cca 2.000 sit.user posted image No ja, kaj čmo. Da le dobita user posted image kaj. Jima skoz gor dajem.

Popoldne sva pa hotla it ven, pa je skoz neki sračkal. Pa malo jedel pa 30 min spal, pa spet malo jedel in spal 1,5 z dudo seveda. In jaz sem malo pospravljala. Pa še prah z ekrana sem zbrisala. Mater se dobr vidiuser posted image

Maje še nimam doma, možek je pri starših in tam je tudi naša frača. Mali je malo zaspal z pleničko. Pikabu tudi Tian ima rad da se ga plenička tišči. Glede striženja sva pa že dve. Nič se ne sekiraj. Naša Maja ima tudi malo na pošrek frizurco. user posted image Glede kg sem imela pa jaz včeraj napad na sladkarije. Meni je vaga tudi več pokazala in sem samo na čokolado pikirala. Danes sem bolj vzdržljiva. Do novega leta še potem pa hujšat.

Glede pon. in snega. Bomo pa smučke namontirale na kolesa pa bo.user posted image

Maxica boš videla kako je tale rolka fajn zadeva. Samo Maja se je zdaj skoz gor vozila in upam, da mi ga ne bo sračkala tako kot zadnjič ko je hotela iti dol, pa še sama je želela hoditi. Noče mi dat roke in konec. Da jo pa nosim pa no way. Gre potem voziček čisto v svojo smer, ker imam 2 ročaja.user posted image Bomo videli kaj še bo.

Fotke še nisem uspela iz fotiča dol potegnit. Saj bom.

Jutri se lotim pa voščilnic.

A katera spremlja BAR? A jutri je že finale, a ni?
Naša dva ( ati in mami ) pa jutri praznujeta 28 obletnico poroke. user posted image user posted image Jima bom kar torto naredila, če mi bo le uspelo.

Zdej grem pa pogledat če se je kruhek že spekel in potem večerjat. Mnjami.

Čao

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
15.12.2006 18:39:45   
Lu

< Sporočilo je popravil Lu -- 15.12.2006 18:43:25 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
15.12.2006 18:51:28   
Pikabu
Spet čisto na hitro, izkoriščam, dokler Maks "dremlje". Sem vzela lekadol, glava ne boli več in se že bolje počutim. Pa še en fajn klepet s prijateljico sem imela, pa se takoj pozna. Kile: po novem letu telovadba, pa obljubim nič sladkarij. Ema: ah, to mi je pa še vedno hudo. Upam, da čim prej zrastejo laski nazaj.

Joj, kaj pa če bo res sneg v ponedeljek? Potem sem jaz 100% brez avta.

Uf, Maks se že oglaša.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
15.12.2006 18:57:51   
altati
Ojla,

Pikabu - saj bo bolje (pa še jaz sem ti sms s slabimi novicami poslala, a neuser posted image )
Evik - hello!!!! Čakam te!!!!!
Muki- moj najljubši komaduser posted image , me vedno spravi v dobro voljo, upam da je pomagal tudi Pikabu
Maxica - super Lanček je tvoj!user posted image Moj Jaša  se je pa danes razhudil nad šopingom, tako da smo ga predhodno zaključili. Jutri nadaljujemo!Mercator nas še čaka!!!
Lu - čestitke za pridobivanje teže

Jaz pa zdajle občudujem dragega in Jaša, ki se kopata. Je že vodo vmes menjal, ker se je Jaša fenomenalno pokakal v čebriček in so plavali okrog njega sami drekeciuser posted image ....

Potem smo zmenjene - v ponedeljke sankanje na Bleduuser posted image ....

Čao,čao punce!!!

aja, še to: Pikabu-jaz sem samo enkrat sama strigla svoje otroke. Žrtev je bila Tara, rezultat pa katastrofa! Ravno tako sem želela samo malo postriči spredaj, da ne bi lasje šli v oči...pa sem strigla in strigla in poravnavala in ravnala.....Hvala bogu je bila zima in je imela non stop na glavi kapo naslednja dva meseca - do obiska pri frizerju! Jaz pa sem si priznala da sem antifrizerski talentuser posted image !

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
15.12.2006 19:02:30   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Potem smo zmenjene - v ponedeljke sankanje na Bleduuser posted image ....

A se lahko prislinim? Prooooooooooosiiiiiiiiiiiiiiim!user posted image
Kakšen je pa reiseplan?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
15.12.2006 20:55:33   
Maxica
U, Viv, zdaj si me pa še ti zdražila - tebe bi pa tudi res rada spoznala v živo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
15.12.2006 20:55:54   
mtina
Ma so tile naši res fakini : so najverjetneje ugotovili čare rok user posted image   user posted image

A bel BOŽIČ bomo imeli? SUPER!!!!!

Lepe sanje

Sonce!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
15.12.2006 20:57:15   
mtina
A zdej ko sem pa tak mal napisla je pa prijel ... sranje ... prej sem se razpisala o petih moških in ostalo ... ma pa se mi ne da še enkrat.

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
15.12.2006 20:58:02   
mtina
Kaj je pa prej bilo narobe?  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?