|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine po
28.12.2006 19:59:06   
tadruga
od kakega tretje meseca nosečnosti me po seksu (penetraciji) res bolijo noge. ne rit ali medenica ali v nožnici/maternici, temveč mišice nog vse od spodnje polovice ritnic pa do prstov na nogah, in to tako, da še kakih šest ur ne morem stati. lahko čepim, hodim, sedim, ležim brez problema...v bistvu sem tisti čas skoz v gibanju. če grem ven, niti pri semaforju ne morem strpeti in moram počepnit ali pa delat kroge po pločniku (pa si predstavljajte, kako to zgleda). mogoče si je težko predstavljati, ampak to res hudičevo boli.

mož je nežen, ne prenese svoje teže name, sprobala sva tudi že različne položaje, ne zaleže nič. v prvi nosečnosti se mi je to zgodilo samo enkrat v devetem mesecu. zanosila sem pa malo manj kot štiri mesece po prvem porodu. drugače nobenih težav.

a se še kateri dogaja kaj takega? veste mogoče zakaj...kako pomagat (ne bi rada nehala seksat)?
bi lahko bilo nevarno za otroka (glede na to, da sva spolno aktivna že vseh pet in pol mesecev, pa je bilo do zdaj na pregledih vse v redu)? ima smisel povedati to ginekoliginji?

aja, še to, med seksom me ne boli, začne se kakih pet minut potem, ko vstanem s postelje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine po
28.12.2006 20:02:40   
tulip
Mogoče nimaš kopndicije, pa je to edina telovadba, po kateri dobiš muskelfiber?
Pa mislim resno, jaz sem ga kdaj imela, po kakšni bolj hard akciji...


< Sporočilo je popravil tulip -- 28.12.2006 20:03:46 >

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine po
28.12.2006 20:55:23   
Naty*Taja
Men pa tole pri tebi deluje bolj na kakšen vkleščen, pritisnjen živec?! Po moje bi bilo dobro, da bi ne samo g, ampak še kakemu osebnemu zdravniku tole omenila. Čist možno je, da ti med seksom kakorkoli pritiska na kak živček in te potem bolijo noge tam od sredine ritnice do prstov na nogi. Ja, tako boli če imaš vkleščen živec noge!! Lahko, da  ti v nosečnosti razširjena maternica kej v tej smeri nagaja. Po seksu je pač vse bolj razdraženo, in te zato boli?!
Če bi res kaj takega bilo, se ni za špilat, ker hudičevo boli, v nosečnosti pa ti proti bolečinam ne dajo kej močnega, kaka operacija je pa verjetno tudi precej tvegana. Sej te nočem strašit, sam prepričaj se, kaj je res na tem!!
Upam, da nič in da bo vse ok.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolečine po
29.12.2006 9:02:47   
tadruga
hvala, bom na prvem naslednjem pregledu omenila.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolečine po
29.12.2006 16:42:46   
ronja
PO moje tudi vprašaj zdravnika. pa začni mogoče plavat, tam se natrenirajo mišice, ne da bi se kaj drugega pretirano obremenjevat, tak da škodilo ti ziher ne bo. To za vsak primer, če je slučajno res musklfibr, jaz sem ga po seksu že dostikrat mela, sicer navadno v trebušnih mišicah, po kakih malo napornejših stoječih variantah ali na mizi..., pa čeprav sem sicer naredila 200 trebušnjakov brez problema. Tak da lahko si tudi natrenirana, pa je kak poseben položaj bolj obremenjujoč in pri seksu ne opaziš, da kaj delaš, ker je pač fajn...

Do takrat pa seksajta zvečer, ko potem zaspiš, če leže nimaš problemovuser posted image

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolečine po
29.12.2006 20:26:23   
Teja N
Jaz nisem mogla stat pri miru proti koncu obh nosečnosti in sem v tem primeru tudi raje počepnila...hodila sem pa lahko.
 
Po seksu pa nisem imela težav. Bi ti tudi predlagala, da omeniš zdravniku, če tako fejst boli. Saj mogoče ni nič in bo minilo samo od sebe, ampak nikoli ne veš. Z zdravjem se ni za hecat.

_____________________________

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?