|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
16.1.2007 22:14:57   
wallery
OJ!
Najprej čestitke Evanu za 1.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa petri.horzi za 21. pomladiuser posted image user posted image (res si mlada si sebe nebi znala predstavljati v vlogi mame pri tvojih letih)

Sazi držim pesti da ti rata podaljšanje porodniške

ursa_p čestitke za službo

sarazan tudi zate drzim pesti da Sara jutri  ne bo jokala

Eviii čestitke Dejanu kmalu vas bo vse ujel ko bo shodil,pa tudi ostale februarčke čeprav so nekateri več kot 1m starejši

čeveljčki mi imamo za doma copatke št.19 za zunaj pa cicibanove čeveljčke oz. so bolj škorenjčki saj segajo čez gležnje in so malo kosmati prav tako št. 19 in ima še malo lufta.

Taja se zopet več slini pa nič ne kaže na nove zobke.Razdražljiva je tudi bolj.

Mleko polnomastno pije že kar nekaj časa. kolikor ga sploh spije cca 2,5dc -4dc na dan .4dc je že veliko

Pri meni pa se je zopet pojavil user posted image sladkor ni tako hudo kot lani pri Taji je pa ravno na meji tako da se moram paziti kaj jem (user posted image  in druga podobna hrana odpadeuser posted image user posted image )

zaenkrat toliko papa

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
16.1.2007 22:51:17   
natalia
Zdravo,

jaz tudi lahko rečem, da smo shodili. zadnjič sem prebrala, da je otrok shodil, ko prehodi 10 m ali pa celo sobo sam brez pomoči, tk da - mi smo tam - in nimam minute miru! non stop moram gledat kam gre, da se ne spotakne, da si ne sname copata, ker si odpira ježka, da ne gre na stopnice plezat ali pa da ne stakne kje kos kartona za pojest user posted image

št.nogice: je trenutno 22, sem pa ji tudi že malo večje čevlje kupila, ker hodiva dosti zunaj.

mleko: ji dajem polnomastno sveže, prekuhano.

punce, kaj naj naredim - saj veste za Evino težavo, da ne mara vode, ne... kaj naj naredim, kako naj jo skopam? ko jo dam v vodo se me drži ko klop in me ne spusti dokler ni umita in stoji v vodi,nikakor da bi se vsedla.posledično sem zraven še jaz mokra in punca, ki bi mogla uživat v kopanju se joče in dere po vsakem kopanju. pa kopamo se samo 1x na teden!! tako sem žalostna zaradi tega, kaj če nikoli ne bo marala vode, kaj pa kopanje poleti in toplice, bazeni...user posted image

eh, lepo spimo, papa

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
16.1.2007 23:32:44   
taja27
natalija ti naštimi skoraj polno bano vode in pejte z Evo skupi notr. tesno jo drži ob sebi in pusti, da se te tudi ona drži. nikar jo umivat, samo ležite skupaj, cartaj jo in lupčkaj in skoz jo trdno drži, da bo imela občutek varnosti. ko boš imela občutek, da je strah popustil (mogoče bo nehala jokat ali pa se te bo manj trdno oklepala) ji ponudi v roke kakšno igračko, da bo pozabila, da je v vodi. nikar ne pričakuj, da bo že prvič vse OK. pri mojemu bratu je trajalo skoraj dva meseca, vsak drugi večer, da je končno sam sedel v banji brez solz in tuljenja.
srčno upam, da vama uspe.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
16.1.2007 23:36:57   
zmajči25
Da se še jaz na hitro javim.
Vreme - grrrrrrr...... Danes je bilo obupno. Vlažno, megleno in temno, kot v kakšnih horor filmih. Tako da se nisva medve z user posted image  nič šle šetat. Napovedujejo tako tudi v naslednjih dneh, za nameček pa še dež. Bo treba doma ostat!

Nedonošenčki - ta vikend je rodila sodelavka, ki je imela rok sredi maja, tako da je punčka Katja težka le 680 g (kaj več ne vem) in v inkubatorju. Me je kar pretreslo, ko so mi danes sporočili, da je rodila. Upam, da bo s tamalo vse OK, ko pa se je rodila res dooooooosti prezgodaj. Poznate še kakšen tak primer, pa je bilo z otročkom vse v redu? Ker baje taki otroci imajo ful problemov tudi kasneje. Sem šla takoj brat eno knjigo o takih rečeh, da se malo informiram. Pa še to....ne vem, če bi ji poslala telegram v porodnišnico ali ne? Da je še bolj ne spravim v obup?

Wallery - upam, da se bo sladkor čimprej normaliziral, tako da si boš lahko privoščila kaj sladkega (jaz sem med nosečnostjo pojedla full sladkarij)

Natalia - mi na srečo nimamo tega problema s kopanjem. Naša user posted image  kar rada čofota in jo vsak dan kopamo (tuširamo). A si probala mogoče s fliperjem jo dat v banjo? Ali pa majhno banjico napolnit z malo vode in jo dat v veliko banjo pa vsak dan dat malo več vode, tako da se navadi? Kaj pa če bi se vedve skupaj šle kopat? Verjetno kakšne igračke, ki špricajo, plavajo po vodi,... že imate? To je nekaj mojih nasvetov, ker je bila moja nečakinja ista (se ni hotela kopat) in je potem pomagal fliper. So pa sprobali vse živo.

Razmetavanje po hiši - ko berem, kaj počne tvoja Eva, se mi zdi kot bi jaz to pisala. Moja user posted image  tudi skozi dirka po hiši in mi vlači vse ven iz omar, predalov,...še najraje strese kanto s smetmi. V kopalnici pa je sploh žurka, ker se zelo rada igra s krtačo od WC-ja pa z njo maha naokoli (smo kupili eno novo krtačo in ji jo dali da se igra, pa se ni hotela), pa dudo namaka v školki, toaletni papir mi celo rolo odvije po kopalnici in se z njim pokriva,.... Zelo rada tudi najde kakšne stvari po tleh (tudi če je to samo las) in vse si da v usta. Cel dan se za njo podim in pospravljam nered, ki ga pusti za sabo. Moram pa skozi pazit, kaj si da v usta. Je pa včasih res ful smešna, sem pa kdaj tudi jezna na njo, ker točno ve, da nekaj ne sme, pa to vseeno še naprej počne. Ti user posted image  mali! Verjetno so vsi ti naši škratki enaki, ko enkrat samostojno hodijo (ali pa plazijo) naokoli.

Upam, da mi bo danes ratalo it spat pred polnočjo. Lepo pančkajte!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
16.1.2007 23:43:01   
sazi
Samo na kratko za zmajči25 glede nedonošenčkov: znanka (mamina kozmetičarka) je rodila punčko, ki je imela le 650g i je zdaj prav zdrava punca, ki že hodi v šolo, tako da misli kar pozitivno. Glede telegrama pa ne vem. Mislim, da dober namen ne sme škoditi, je pa res, da so bili ti telegrami zame v porodnišnici kar nadležni. Ko sem končno uspela zaspati za pol ure (več ali manj nisem spala ni), se je pa pojavila gospa s telegrami in me zbudila - skoraj vsak dan 8 dni.
Lahko noč

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
17.1.2007 8:42:36   
lolipop
Dobro jutro!

Moj user posted image  spi! user posted image  Se je zbudil ob 6 uri in ker gre moj spet na službeno pot (user posted image ), mi ga je prinesel podojit. Potem je dve uri norel okrog in preganjal našo ubogo muco. Zdaj je koma. Se kar vrže na muco  ali pa jo prime za rep in je ne izpusti. Muca ga samo gleda, mijavka in čaka, da jo bom odrešila.

Nočno dojenje - kot sem povedala, zdaj moj user posted image  spi z Lanom. Že od petka se ponoči ne dojiva več. Predvčerajšnjim se je Lan 3x zbudil, mislim da je bil lačem, ker zvečer ni nič pojedel, tako da je bil ati zjutraj user posted image , včeraj ali danes (nimam pojma kako se reče) ponoči pa je spal.user posted image user posted image user posted image  Zdaj me malo skrbi, ker bom spet jaz z njim spala. Pravijo, da dojenčki mamo prav zavohajo. Bom spala na drugi strani sobe, mogoče mu nosek ne nese tako daleč.user posted image

Hujšanje - pa ne moje.user posted image  Jaz se bom samo še redila. Zdi se mi, da je Lan malo shujšal v zadnjih dveh dneh. Sem mu danes navlekla gor ene žabice št. 1, ki so se mi zdele že malo premajhne. In glej ga hudiča, niso več hipsters. Pa tako lepa bedrca ima.user posted image

Mleko - včeraj sem mu prvič zvečer zmešala kašico z mlekom in ne z vodo. Mogoče je tudi zaradi tega spal, ker je bil sit. Uporabljam navadnega 3,5. Ni pa več to tisto sveže mleko iz moje mladosti (user posted image ), ki  je držalo v hladilniku dva dni in si ga moral doma takoj nujno prevreti, da se ni skisalo. Ta drži dalj časa. Za dojenčka priporočajo, da ga prevreš, kar seveda včeraj nisem storila in sem potem imela slabo vest. Ko je bil pa tako lačeeeeeeeeeeen!user posted image

Pombar - mmmmmmmmmm. In kilce letijo v nebo.

Suho sadje - še nisem probala dat. Za rozine me malo skrbi - da se mu ne bodo zaletele. Vem, da arašidov ne priporočajo do drugega leta. A rozine so ok? Kako jim date npr. suhe marelice, slive? Ali jih natrgate? Imamo sicer veliko zob, samo jih še ne znamo uporabljati.user posted image

OMR - mi ga imamo šele februarja, ker ne gre v vrtec in jaz sem kar zadovoljna. Čim kasneje, tem boljše.

Kopanje - ko je Lana patronažna prvič skopala, se je drl kot jesihar. Potem sem ga še jaz enkrat in je bilo isto. Nič ga nisem silila. Vzela sem mokro gobico in sem ga umila. Poskusila sem ponovno šele pri dveh (ali trehuser posted image ) mesecih. Kot noč in dan. Vriskanje, smeh in užitek na kvadrat. Od takrat nobenih problemov več. Mogoče ima tvoja zdaj takšno fazo. Nič nisi napisala, ali jo kopaš že v taveliki banji. Mogoče ji to ni všeč. Naš je še vedno v svoji. No, bolj stoji in se okoli vrti. Če ji je prevelika, pojdi z njo noter. Lahko pa ji samo demonstriraš. Ona naj te le gleda in vidi, da ni bav bav. Fliperja pa nismo imeli. Zdaj je pa zanj že prevelik. Po moje bi dobil živčnega. če bi ga dala noter.

Tuš - se pa boji tuša. Ker več noče ležati v banjici, mu s tušem sperem šampon dol. Jok.

Wallery - a ti si fant? user posted image

Telegram - jaz bi ji ga poslala in napisala ene spodbudne besede. Že tako ji je hudo. Če bo videla, da ji drugi stojijo ob strani, bo šlo lažje. 680 g? Si ne morem predstavljat. Držim pesti, da bo vse v redu. 

LP 

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
17.1.2007 10:31:07   
tinkatonka
HoJ!

Pri nas se je Anej odločil da bo štartal dan že pred 7h uro zjutraj. Seveda zdajle že ves izmučen spi prvo rundo spanja. user posted image  Sej to zgodnje vstajanje nama bo prav prišlo čez slabih 14 dni, ko začnemo z vrtcem, samo zdaj bi mi pa prav pasal še mal potegnit tja do 8h, pa mi sinko ne pusti. user posted image  Pa nočno spanje sploh ne komentiram. Ker ko pohvalim, gre na slabše, ko pa kritiziram pa vse skupaj stagnira. Bom kr lepo tiho, kar bo pa bo. Tako in tako pričakujem, da ko bo šel v vrtec, da bo nočno spanje samo še nekaj o čemer bom "sanjala".

Včeraj smo šli z možem in Anejem v nakup copatkov. Sem kupila Superfitke (cena je ista kot Cicibanove - 4500 SIT), samo so res dosti dosti mehkejše, prijetnejše. Tako da bomo pomojem kar Superftike "fural". Se mi zdi pa za zdajle, ko še ne hodi čisto dobro, brezveze kupovat več čevljov iste številke, ker jih bo tko in tko prerastel v 1 mesecu. Zdaj ima ene gležnarje št.21, copatke 21 (so mu še malce preveliki) in copatke 20, ki bodo še za kakih 14 dni. Doma bo v ABS štumfkih.

zmajči 25 in telegram..jaz bi ji ga poslala. Konec koncev je postala mamica. Notri bi ji pa napisala spodbude besede, nekaj v smislu...da bo mala princeska čimprej napredovala, pridobivala težo in da ji želiš čimveč zdravja....No hitro pridobivanje na teži in nasploh napredovanje ji želimo tudi mi. user posted image user posted image

Pralni stroj je opral, grem "delat".

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 17.1.2007 10:33:09 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
17.1.2007 11:13:09   
Bonnie_RR
Dan! user posted image

Moj škratek tud že počiva...

nedonošenčki... Js sem enkrat oktobra spoznaja Janejo s foruma, ki je (mislim, da) v 26. tednu rodila punčko Leo. Tamala je bila res borka in je danes nadvse živahna in radovedna punčka. Se ji pa vseeno pozna prehitro rojstvo - na pogled je res zelo drobna (pri skoraj 2 letih - korigirano toliko manj -  je tehtala toliko kot moj tamali pri 7,5 mesecih) , pa razvija (tu mislim na gibalne sposobnosti) se z manjšim zamikom. Drugače pa je takšna kot vsi ostali otroci.user posted image

Js bi mamici tud poslala telegram z lepimi željami. Se mi ne zdi vsiljivo, prej lepa gesta in podpora v teh težkih trenutkih. No, js sem bila vsakega telegrama zelo vesela in jih imam vse shranjene v Nikovi škatli s "spominki".

Mali Katji pa želim veliko zdravja, borbenosti in čim hitrejši napredek. Enako tudi vsej družinici. Ena user posted image za srečo...

kopanje... Nik kar vriska v vodi, zato ti, natalia, ne znam kaj prida svetovati. Se mi pa zdi tajin predlog kar dober nasvet, če ga še niste sprobali...

Eva Zala... Čestitke za samostojne korake! user posted image user posted image user posted image Želim ti čim manj padcev na ritko...user posted image

vreme... No, pri nas je pa tele dni tako vreme, kot bi bila pomlad. Skoraj cel dan sonce...

suho sadje... Nik ga ima zelo rad. Med prazniki smo ga imeli kar nekaj in ga je večkrat dobil, zdaj pa je bolj pri svežem sadju, ker suhega midva ravno ne obožujeva in se nikoli ne spomnim, da bi ga kupila... Je pa menda zelo zdravo, predvsem zaradi železa.

mleko... Hvala, punce. user posted image Bom škratku kar lepo navadnega (3,2 ali 3,5) dajala...

moj dragi... ima pa danes rojstni dan!user posted image user posted image user posted image Vse najboljše, honey!user posted image user posted image user posted image

4. obletnico... imava pa v petek (19.)! user posted image Mater sva že dolgo skupaj!user posted image Mi je pa že predvčerajšnjim naročil, da si moram jutri zvečer vzet čas, ker me nekam pelje.user posted image Pa kopalke moram s seboj vzet... user posted image

hujšanje... Hm... Js sem dopoldne za hec dala Nika na tehtnico pa je pokazala 8,9kg. Pa mali je bil komplet oblečen. Sredi novembra je tehtal pa 8,8kg. Velik je pa (po domačih meritvah) nekje 78cm. Vsi pravijo, da je tak drobižek. Sploh v žabicah je čist suhcen...user posted image

No, zdej grem pa še malo za knjige...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 1933
17.1.2007 11:30:04   
Bonnie_RR
V album sem dala 2 slikci Nika na sankah.user posted image
Geslo je isto, sta pa slabše kakovosti, ker sta bili slikani z mobitelom.

No, zdej pa res grem...user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
17.1.2007 19:40:27   
petra.horzi
pozdravljene po dolgem časuuser posted image
sploh nimam časa nč pisat
mam zmeraj lih tolk časa da preberem kaj napišete, pol pa moram it dol.

hvala vsem za čestitke! jz pa ne morem verjet da jih mam že 21, in da ma Jan že eno leto!
na vrtec se je čist navadu, nč ne joka več, ful je, velik spi (po dve uri na dan v vrtcu), skratka, same dobre stvari od vrtca

jz jutr dobim pogodbo o zaposlitvi, plača bo kr dobra, mi je dons šef povedal kok.

razmetava Jan sploh ne kej dost, ker ma najraj odpiranje in zapiranje omar in predalov, vn pa začuda nč ne daje. hvala bogu

ful se "pogovarja", ponavlja za mano in Damjanom, krega se z nama k mu kej ne pustiva. Trmast je pa ful! k kej ni po njegovo kr kričat začne. sam mu ne popuščam, ker bo sam še slabš
kopa se Jan fuuul rad, tud če mu voda čez obraz teče, se sam mal strese. Pa zdej je že ful lažji ga kopat, k sam sedi v banji čist sigurno (prej se je še prekucnu k je drsel, če se je ful premikal), pa tud k ga speram s tušem stoji v banji in se smeji.

točno ve kaj lahko in česa ne sme in fuul uboga. če mu rečem da je kakšna stvar "kak" ali "ajs" bo spustu takoj, pa šel dalje,
lih zdej k pišem sedi na tleh in odpira pa zapira škatlo od cd-jauser posted image
če pa kej na tleh najde, karkoli sploh ne da več v usta ampak da men.
je že vse, razen gob in rib (/jih moram počasi začet mu dajat-ribe), mleko pije polnomastno, najrajš ma pa bananino mleko. ga tud po flaši pije, če mu ga dam-drugač nič noče po flaši pit, niti mojega mleka ne. Pije samo iz kozarca ali šalce, pa nč več mu mim ne tečeuser posted image

res mam srečo!!!

čestitke vsem za prve korake in kar pogumno!

Številko noge ima Jan 20, zimske škorenjčke pa 22-so manjše cifre.

zob ma 6-zgoraj obe enki in dvojki, pa spodnji enki, zaenkrat še ni znakov o kakšnih drugih-hvalabogu

velik je 80 cm in ima 11kg-je pravi korenjak

vrtec - imava srečo da je njegova vzgojiteljica Bojana od mojga svaka punca in jo je Jan že od prej poznal, pa tud jz vem da je fuul dobra in mi ni blo nč bed. je pa rekla, da je vedla da bo priden, ampak da bo pa tok priden pa ni vedlauser posted image
v skupini je sicer med mlajšimi (so od 11-16mesecev stari otroci) ampak sew baje postavi zase in se ne "pusti" starejšim in večjim. tud je rekla da dostikrat po kakšno uro še ve ne da je tam, tok je priden-se igra in gleda knjigice
oblečeni so pa v bodi in žabice ali trenirko, ker majo talno gretje in ni treba več.
copatke ma pa poswebej za v vrtcu kar cicibanove in jih puščamo v omarici

zdej je pa Jan najdu album s svojimi slikami in navdušeno gleda - sebeuser posted image

nč, gremo počasi spat-Jan- jz mam še fuul za nardit k mam stanovanje tak kot bi bomba treščla
lp
se beremo

moj sonček je že "velik fant"

Neposredna povezava do sporočila: 1935
17.1.2007 21:24:50   
ninaki
Hej punce,

da se se jaz na hitro oglasim. Imam bolj malo casa za pisanje. Midva z dragim sva zbolela, Enej se se kar drzi. Upam, da ne bo tudi on zbolel.

Pri nas je novo to, da Enej obvlada iz ene knjige narediti dve. Da vam sploh ne govorim o tem kako so vse poglodane. Niti ena ni vec cela!!!! user posted image

Aja, pa se to. Ko ga vprasam, kako se midva z Enejem crkljava, se stisne k meni in polozi glavo na mojo ramo user posted image Drugace mu je pa trenutno zanimivo vstavljati like v skatlo in "citati" knjige. Skupaj sediva na postelji in gledava zivali. In, ce slucajno prepocasi obracam strani, jih kar sam zacne user posted image

Koraki...je se zelo na ziher nastiman, tako da se zlepa ne spusti, oz. se spusti na vse 4. Meni je hudo, ko vidim, da bom zamudila njegove prve korake in bom takrat v sluzbi user posted image

Laski...smo spet strigli in je spet kot menih user posted image

Sazi...drzim pesti, da ti podaljsajo porodnisko!!!!

Eviii & Taja...welcome back!!!

Sarazan...kar pogumno! Vsak dan bo bolje.

Cestitke....Dejanu za stojalne podvige, petri.horzi za rojstni dan, Evanu za prvo svecko, Niku in Roku za 11 mesecev, Tami za korake, Ursi_p za sluzbo pa Evi Zali za samostojno hojo!!!!

Zmajci...jaz bi tudi poslala telegram s kakim lepim besedilom in spodbudnimi besedami.

Grem pocasi v posteljo, da se cim prej pocajtam. Lahko noc,

Nina

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.1.2007 15:42:57   
sarazan
vrtec ... upam, da ne hvalim prehitro. Sara je danes jokala glih celih 3 minute potem, ko sem zaprla vrata igralnice. Pa tudi spi že lepo - do 45 minut. Potem grem pa po njo. Danes je bilo očitno kosilo zelo dobro, ker je med hranjenjem govorila še, še user posted image  user posted image  user posted image  So se ji baje tako smejale.
Zdaj zelo lepo napredujemo z uvajanjem. user posted image

dojenček ... ja, še kakšen mesec in bom že tretjič teta. Danes je sestra prišla po oblekce za svojo pikico. A veste, da se je tega nabralo za "en vagon"? Sva prav izbirali, kaj je moji sestri všeč, da ni vsega vlekla domov (še dobro, da ve, da bo punčka). Res, vsega preveč.

hoja ... pri nas je tudi na ziher. Se celo že toliko spusti, da stoji brez opore kakšno sekundo, več pa ne. Ampak se nam nič ne mudi. V RA so rekli, da bo čist fino, če bo 4 mesece kobacala. Tako ima še dobra 2 meseca fore user posted image .

kopanje ... pri nas je tudi "norišnica", ko se kopamo. Sara tako uživa, da je vse mokro, vključno z menoj. Tudi tuširanje smo uvedli, tuša se ne boji. V tuš kabino dam na tla tisto gumijasto podlogo, na njej sedi Sara z igračkami, jaz jo pa tuširam. Ko pa se kopa v banji, jo dam pa v fliperja.
Če jo polivam čez glavo, se začne smejat user posted image .

copatki ... mi smo za foro kupili tiste zajčke iz blaga, pa še nezdrsljiv podplat imajo. Št. 17-18, pa so ji še malo preveliki. Krznene copatke ima pa št. 20.

Sem pa brala na forumu "Novorojenček, dojenček" članek ortopeda o prvih čevljih, copatkih in sem bila ful presenečena, da so tako "popljuvali" Cicibanovo obutev. Včasih je bila ta firma zakon.
Mi bomo kupili take, ki bodo res mehki in udobni. Se pa nismo še nič razgledali, kaj sploh obstaja.

rozine ... pri nas jih jemo že nekje 4 mesece (velike, majhne, ni važno kakšne). Sara jih obožuje. Jaz se ne bojim, da bi se kaj davila, saj se zaradi hrane ni še nikoli. Enkrat se ji je zaletela slina, to je pa tudi edini primer, da se ji je nesrečno zaletelo.
Ostalo suho sadje pa jaz narežem na majhne koščke. Ponavadi tak košček žveči dokler ni že tako mehek, da kar razpada. Nato ga pogoltne.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
19.1.2007 7:00:50   
tinkatonka
Hojla!

Kako ste kaj? Najbrž še sladko spite, jaz pa že strašim tu po RR-ju. Anej se e pol ure nazaj zbudil, sem mu dala flaško mleka, potem pa "ušla" iz sobe in je zaspal nazaj. Noč je bila naporna, prav tako večer, ker kar ni in ni mogel zaspati in smo se matrali dve urci. Je bil tok zaspan, da je komaj gledal, ampak zaspat pa ni mogel. Ne vem kaj ga je matralo. Mogoče se je včeraj preveč dogajalo,pa je bil mal znerviran.

In kaj se je dogajalo včeraj....privč je obiskal frizerja. Sva šla kr k moji frizerki tukaj slab km stran od mene. Na začetku je bil zelo začuden, se je kar bal, potem sem ga vzela v naročje in sva se skupaj vsedla na stol, ko so mu dali "parelinco" je že skoraj začel jokati. No in potem sem mu dala špangice (krokodilčki) in perlice, ki so bili na pultu zraven in mu je bilo tako imenitno, da je pozabil zakaj je tam in ga je res lahko lepo ošišala. No in ker je bil tako priden fant mu je frizerka dala liziko, pa sem mu jo tam odprla in dala za polizat. Mulček je takoj nastavil jezička, kot da bi vedel kaj mora početi z lizikouser posted image . Mogoče imajo to otroci že prirojeno.

sarazan...super da vama gre uvajanje lepo in da se sara privaja. user posted image  Kaj pa ti? Si se že navadila???

Danes...naj bi bil lep dan. Ga bom probala izkoristit za kak dolg sprehod. Drugače me pa spet čaka "telofonijada" v službo. Kokr sem bila pozitivna in optimistična glede te slžbe, me počasi vse mineva. Mogoče tud zato, ker se mi tud sanja ne kaj bi delala (by the way, tud oni nimajo pojma na katero del.mesto me bodo dali). Bomo vidli. Mogoče bom pa vse pripravništvo "kuhala kavice"user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čav punce.

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
19.1.2007 17:57:43   
Eviii
čaw, po dolgem cajtu sm spet za računalnikom in imam malo cajta...
kot vidim, se kar dogaja z našimi februarčki in februarčicami...
tinkatonka, dejan je bil tudi včiri pr frizerki (pa mami tudi user posted image ). nismo imeli nobenih problemov. možek ga je lepo držal, ona mu je pela pesmice in ga lepo strigla. je bil res potreben enega profesionalnega frizerja, ker je mel že vse franzice na učke. zdej je prou lep ta moj fantek.
drugače pa naših podvigov ni in ni konca. kot nism verjela, da bo kdaj shodu, se zdej vse dogaja z naglico. kot se še spomnite, sm prejšni teden poročala, da se je prvič sam dvignu ob mizici. no, zdej to počne non-stop, kjer le lahko. počasi se tudi plazi oziroma premika po prostoru in išče primerno oporo.  je pa pred dvema dnevoma naredu prve korake ob opori. ga je držala moja sestra pod pajzho. do zdej je ponavadi le stal in se guncal. pred dvemi dnevi je pa naredu par korakov. in pol je pokazal še meni, kaj se je nauču. in še tatiju. pol pa ne več. in včiri je spet hodu tko naokoli. in danes je tako prehodu ene par metrov, da je pršu do mamice (seveda ga je držala moja sestra). sicer je še kr nestabilen in ga premetava, ampak vem, da to kr neki cajta traja, da osvojijo. sm pa res zadovolna nad njegovim napredkom.
sarazan in ostale, ki uvajate otročke v vrtec. lepo slišat, da napredujejo in da se znajdejo. to je važno user posted image .
rozine mi tudi lepo papamo. zadne cajte itak je samo tisto, kar lahko sam prime in nese v usta. rozine in ostale koščke hrane mu nastavim na mizico, on jih pa pobira in nese v ustka in poje.
no, tolko zaenkrat od nas. se morem it počasi pripravit, ker gremo s kolegicami na degustacijo vin. me prou zanima, kako se bo moj možek znašu z dejanom user posted image .
pa še seznam z rojstnimi dnevi bom prlepla, da si osvežimo spomin.

- natalia – 2.1.1980

- suky – 5.1.1981

- petra.horzi – 20 let (11.1.1986): – Jan - 6.1.2006

- petra.horzi – 11.1.1986

- kami - 34 let (10.3.1972): - Liam - 12.7.2002, Evan - 12.1.2006

- BaGSi - 31 let (1.11.1975): - Bor - 20.10.2001 , Anja - 20.1.2006

- sarazan - 31 let (6.12.1975): - Sara - 29.1.2006

- Wallery – 29 let (15.3.1977): - Taja - 29.1.2006, Nika - 14.9.2003

- ursa_p - 25 let (19.12.1981): - Gal - 30.1.2006

- sazi - 30 let (16.8.1976): - Lev - 31.1.2006

- trdozimc - 30 let (31.8.1976): - Jan - 31.1.2006

- čuko - 29 let (7.9.1977): – Gal - 2.2.2006

- pika-poka - 23 let (5.5.1983): - Klemen - 3.2.2006

- Natalia - 26 let (2.1.1980): - Eva Zala - 4.2.2006

- Karin412 – 29 let (4.12.1977): - Ajla - 5.2.2006

- Štručka – 26 let (5.7.1980): - Benjamin - 6.2.2006

- petra81 – 25 let (18.3.1981): - Tami – 12.2.2006

- Taja27 - 34 let (27.6.1972): - Ava - 14.2.2006

- bonnie – 21 let (7.11.1985): – Nik – 15.2.2006

- Ezi - 29 let (29.9.1977): - Nejc - 23.2.2004, Rok -15.2.2006

- suky - 25 let (5.1.1981): - Gaja - 16.2.2006

- Ursi - 29 let (11.6.1977): - Nejc - 18.2.2006

- lolipop - 33 let (3.9.1973): - Lan - 18.2.2006

- CERT – 27 let (14.11.1979): - Gašper - 19.2.2006

- malamisha - 31 let (11.6.1975): - Mojca - 19.2.2006

- Tina76 - 30 let (30.5.1976): - Jošt - 20.2.2006

- SašaR - 26 let (21.3.1980): - Neja - 21.2.2006

- tinkatonka - 24 let (30.3.1982): - Anej - 23.2.2006

- Petrina28 - 30 let (28.5.1976): - Domen - 1.11.2003 , Mija - 23.2.2006

- Ezi - 29 let (29.9.1977): - Nejc - 23.2.2004, Rok -15.2.2006

- jasnica - 23 let (25.7.1983): - Rebeka - 25.2.2006

- MjaV – 31 let (14.9.1975): - Jona – 25.2.2006

- Marty5 - 27 let (14.6.1979): - Jernej - 28.2.2006

- eviii - 33 let (22.8.1973): - Dejan - 3.3.2006

- sasa30 – 32 let (25.9.1974): - Matic – 8.10.2001, Zala – 5.3.2006

- kami - 10.3.1972

- wallery – 15.3.1977

- petra81 – 18.3.1981

- SašaR – 21.3.1980

- tinkatonka – 30.3.1982

obenem voščim še sari od bagsi, ki bo jutri prvič pihala svečko user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1939
19.1.2007 21:23:04   
Bonnie_RR
Zdravo!user posted image

Js sem trenutno sama z Nikom, ker je šel moj dragi s kolegi ven (za svoj rojstni dan). Nik je končno zaspal, tako da imam malo časa zase...user posted image

spanje zvečer... Joj, včeraj je bilo katastrofalno!!!user posted image Mali vragec je bedel do pol polnoči! Kar verjet nisem mogla...user posted image

Včeraj me je Jure namreč peljal ven za najino obletnico in ga je medtem čuvala moja mami (kasneje sta prišla še ati in sestra). Midva prideva okoli 9h domov (šla sva na kopel in masažo user posted image ), tamali pa je pol ure nazaj zaspal. Se malo pogovarjamo in tamali začne jokat. Ga grem pogledat, dat dudo... pa ni nič pomagalo. Nik je bil čist buden in se je dobesedno drl.user posted image   Ker ga sploh nisem mogla uspavat in tud umirit, sem ga vzela ven in takrat se je zanj začela akcija. Je bil buden in poln energije kot ob 8h zjutraj!user posted image
No, danes sem mislila, da bo kaj nadoknadil za nazaj, pa sem se zelo motila... Poleg tega, da čez dan ni nič več spal kot ponavadi, je imel zvečer spet svoje trenutke...
No, zdej že spi...user posted image

frizure... Moj mišek pa še ne potrebuje nobenega striženja. Še nima tako bujnih las...user posted image

Dejan... Čestitke za tako hiter napredek! user posted image user posted image user posted image Le tako naprej... user posted image

Lep večer!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
19.1.2007 21:38:21   
lolipop
Včeraj je Lan praznoval 11. mesecev!user posted image  In prvič smo ga zares ostrigli. Sedel je na stolu, jaz sem pred njim čepela in "frise pokala" ter upala, da bo njegova pozornost vsaj toliko časa usmerjena name, da mu bo moj bratranec (ki je frizer btw) odstrigel šop las. In frizura? V nastajanju.user posted image  Še par mesecev, potem se pa bejbe pazite!

"prava hoja" - je že skoraj tam. Zdaj se tudi sam dvigne brez opore. Sam neroden je pa še in še. Nič ne gleda kje hodi. On je kot formula 1. Gleda naravnost naprej in šiba. Potem stopi na igračo in čof! Včasih je jok in stok, drugič se pobere in gre naprej. Najhuje je, ko "pozabi", da se je še včeraj striktno plazil po vseh štirih in steče.

Danes smo končno prestavili posteljico navzdol. Ko v posteljici stoji, izgleda kot, da je za rešetkami.user posted image

Moj user posted image  je nazaj in jaz se bom naspaaaaaalaaaaa!

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
19.1.2007 23:20:55   
taja27
user posted image user posted image user posted image  Dejan za tako lep napredek.

lasje ... ja kr hvalte se, da ste bli pr frizerju . user posted image  mi pa še za špangico nimamo dost las. kaj če nam jih ktera pošlje na ZS? ... ma smo se hecali.

miganje jst sm končno začela malo migat, razen tega, da kar naprej telovadim z in za Avo. včeri sm bla prvič na trebušnem plesu. sm čist not padla, tok mi je všeč. pa kok sm bla pol zmatrana, k da sem bla na fitnesu. super res.

Ava je danes podnevi spala v kosu eno uro in 10 minut, kar je za nas rekord, saj vedno spi samo po pol ure. rezulat tega, je bilo čudovito popoldne, ker ni bla nič zmatrana. smo se ful igrale (mala obvlada igrače v nulo, samo, da ji enkrat pokažem), lupčkale, cartale, divjale. čist nič ni sitnarla. pa še ob sedmih je zaspala kot iz topa.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
20.1.2007 8:12:51   
tinkatonka
ANJA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Eviii....WELCOME BACK! Pa seveda čestitke Dejanu za napredek.user posted image

Šibam...gremo na Jakob.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
20.1.2007 8:35:17   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Na hitro, ker se nam mudi...

Anja... user posted image user posted image user posted image Vse najboljše za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image Pa lepo praznujte...

Lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 1944
20.1.2007 9:18:22   
lolipop
Anja, vse najboljše za 1. rojstni dan tudi od naju z Lanom! user posted image  Lepo praznujteuser posted image .

Moja moška še spita. Sta omagala.user posted image  Zgleda, da ga je Lan ponoč seral 100 na uro. Mi ga je prinesel za podojit ob pol sedmih zjutraj. Toliko o mojem spanju. user posted image  Sam bilo pa je celih 7 ur nepretrgoma.¸Čakam na poročilo, ko se moj user posted image  zbudi.

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Neposredna povezava do sporočila: 1945
20.1.2007 13:24:18   
taja27
Anja vse najboljše za 1 leto user posted image user posted image user posted image , veliko user posted image  in user posted image  user posted image  . Poljubček od Ave.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
20.1.2007 17:56:25   
natalia
Anja vse najboljše !!! najslajšo torto ti želimo user posted image

natalija, damjan in kolegica eva zala

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
20.1.2007 20:45:27   
sarazan
Anja ... tudi mi ti čestitamo in želimo vse najboljše! user posted image

vrtec ... ja spet težim user posted image  user posted image  user posted image . Sara se lepo navaja, jaz malo manj. Me še vedno stiska, ko odhajam zjutraj in komaj čakam, da me pokličejo, naj pridem po Saro. Ne morem si pomagat. Vem, da ji nič ne manjka. Zdaj ima eno vzgojiteljico za sebe rezervirano in jo crkljajo 100 na uro. Mene pa vseeno skrbi, če ji je hudo, a ji kaj manjka...
Naslednji teden grem itak delat in zjutraj jo bo vozil mož. Če me bodo v službi takoj okupirali (kar me itak bodo), potem bom mogoče malo manj mislila na Saro in bom preživela dokler ne grem po njo.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
20.1.2007 22:02:52   
tinkatonka
Zivjo punce!

Danes je bil pa res en lep dan. Smo šli dopoldne z mojima staršema na Jakob, hribček nad Kranjem, hoje cca 1h gor, ampak je potka res lepa, nič preveč strma.  Na vrhu je bilo Aneju ful zanimivo ker je bilo polno kužkov, pa še en otroček (8-mesečni fantek), pa še kup drugih ljudi. Se mi je tale Jakob prav prikupil. user posted image

vreme...sem prav žalostna da se obeta poslabšanje. Še zadnji teden, ko bom z Anejem dopoldne doma, pa tako gnilo vreme napovedujejo. Oh ja. Bo treba pa drugače izkoristit čas. Sva se mislila ful potepat, zdaj bova pa najbrž kar doma obtičala.

vrtec...sarazan te čist zastopim. Še dober teden pa boste moje jamranje poslušal (op.bral) tukaj gor. Jaz sem tako žalostna, ker se končuje eno najlepših let mojega življenja. user posted image user posted image  

dnevni ritem...se nam zadnje čase čisto ruši. Mi ni jasno kaj narobe delam, al se je samo Anej spomnil, da ga bo mal spremenil. Spat mi ponovem hodi ob 21:30, pa še to kr dost joka, pa čez dan sploh ne vem več kdaj bo spal, ker je enkrat zaspan ob 16h, enkrat ob 18h, enkrat ob 12h, kdaj bi spal 2× na dan, kdaj drugič pa samo 1×user posted image .

No zdaj pa šibam počas se umit in spat.

Mirno noč vam želim.

Tina 

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
20.1.2007 23:37:06   
wallery
OJ!
Anja vse najboljše za 1 user posted image user posted image
Dejan tudi tebi čestitke za ekspresen napredek

Pri nas pa je letos kot zakleto smo zopet vsi prehlajeniuser posted image user posted image
jaz sem si pa še v četrtek ko sem šla na predavanje zvila gleženj sem že bolje če odmislim oteklino in vijoličasto barvo prvo noč me je tako user posted image  bolelo da se ne da povedati,sem mislila da sem si nogo zlomila bom odslej bolj previdna in se bom raje prepričala da sem na dnu stopnic kot da stopim čez dve in da mi nogo spodvije.Še dobro da nisem padla me je kar strah če pomislim na user posted image  da bi se kaj pripetilo

Mogoče pa drug teden dočakamo sneg.
mogoče mi bo ratalo dati nekaj slik v album MOGOČE
geslo imena mojih pikic napisano skupaj najprej od tavečje oba imena imata veliko začetnico

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?