sarazan
|
vrtec ... upam, da ne hvalim prehitro. Sara je danes jokala glih celih 3 minute potem, ko sem zaprla vrata igralnice. Pa tudi spi že lepo - do 45 minut. Potem grem pa po njo. Danes je bilo očitno kosilo zelo dobro, ker je med hranjenjem govorila še, še So se ji baje tako smejale. Zdaj zelo lepo napredujemo z uvajanjem. dojenček ... ja, še kakšen mesec in bom že tretjič teta. Danes je sestra prišla po oblekce za svojo pikico. A veste, da se je tega nabralo za "en vagon"? Sva prav izbirali, kaj je moji sestri všeč, da ni vsega vlekla domov (še dobro, da ve, da bo punčka). Res, vsega preveč. hoja ... pri nas je tudi na ziher. Se celo že toliko spusti, da stoji brez opore kakšno sekundo, več pa ne. Ampak se nam nič ne mudi. V RA so rekli, da bo čist fino, če bo 4 mesece kobacala. Tako ima še dobra 2 meseca fore . kopanje ... pri nas je tudi "norišnica", ko se kopamo. Sara tako uživa, da je vse mokro, vključno z menoj. Tudi tuširanje smo uvedli, tuša se ne boji. V tuš kabino dam na tla tisto gumijasto podlogo, na njej sedi Sara z igračkami, jaz jo pa tuširam. Ko pa se kopa v banji, jo dam pa v fliperja. Če jo polivam čez glavo, se začne smejat . copatki ... mi smo za foro kupili tiste zajčke iz blaga, pa še nezdrsljiv podplat imajo. Št. 17-18, pa so ji še malo preveliki. Krznene copatke ima pa št. 20. Sem pa brala na forumu "Novorojenček, dojenček" članek ortopeda o prvih čevljih, copatkih in sem bila ful presenečena, da so tako "popljuvali" Cicibanovo obutev. Včasih je bila ta firma zakon. Mi bomo kupili take, ki bodo res mehki in udobni. Se pa nismo še nič razgledali, kaj sploh obstaja. rozine ... pri nas jih jemo že nekje 4 mesece (velike, majhne, ni važno kakšne). Sara jih obožuje. Jaz se ne bojim, da bi se kaj davila, saj se zaradi hrane ni še nikoli. Enkrat se ji je zaletela slina, to je pa tudi edini primer, da se ji je nesrečno zaletelo. Ostalo suho sadje pa jaz narežem na majhne koščke. Ponavadi tak košček žveči dokler ni že tako mehek, da kar razpada. Nato ga pogoltne.
|